Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 23.Hafta | Trabzonspor 3 - 3 Kayserispor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçeride daha geçen hafta 4 yiyen Bursa'nın bizden daha inançlı olması 27 yılın özeti..geçen sezon 26.haftada 5 puan geride olan Bursa aynı Fener'den aldı şampiyonlugu üstelik puanlarımız eşit..Bırakın aglamayı sızlamayı..bizde üzülüyoruz ama gemileri yakmadık henüz..

Yorum

• Dünki en büyük sorun defanstan öte orta sahadaydı bence,evet defansımız çok dağınıktı ama orta sahamız berbattı,Kayseri çok rahat top çevirdi orta sahada ve bize üstünlük kurdu,Şenol Hoca müdahele eder diye çok bekledim ama etmedi,en azından 2-2 den sonra orta sahaya bi değişiklik yapmalıydı, Ceyhun bazı arkadaşlar tarafından beğenilmiş ama ne yaptı Allah aşkına,pres yok adam eksiltme yok şut yok,top kesme yok,ağır,tek yaptığı yana arkaya garanti pas atmak,Ceyhunda neden bukadar diretiyoruz anlamıyorum,dün orta sahayı sağlam tutabilsek maçı alırdık,Sezer girmeliydi oyuna, yapılmayan transferlerin acısını çekiyoruz ve çekeceğizde malesef,üstüne avantajı yitirmiş olmanın verdiği moral bozukluğu ve oluşan panik havası bizim için büyük dezavantaj,inşaallah atlatırız bugünleride.
      KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
      Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• EGEMEN EGEMEN EGEMEN en az gol yiyen takımdık 4 maçta 9 gol yedik

Yorum

• İlk olarak kamilsan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dünden beri asılacak adamı arıyoduk sen bulmuşsun aferin...
          bİraz aÇik konuŞalim beyler...

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bmn eğer bir şeyler yapmak istiyorsa ilk önce burdaki pislikleri temzilemek den başlamalı işe ..bu pislikleri buralardan dışladıkdan sonra yavaş yavaş tribünlerdende dışlanacaklardır..(şahsim adına böyle insanlara rastladığımda tanımıyor olsamda ağır konuşuyorum, en son mecbur kafasını öne eğiyor.) bence bmn yönetimi bu konuda hareket geçmeli kendini futbol uleması sanan tiplerden, kendi söylediklerinden başka doğruların olmadığını sanan tiplerden bu siteyi temzilemeliler..emin olabilirki burdaki o tipler stadda futbolculara, hocaya söven tiplerle aynı kişiler..

Bu benim şahsi fikrimdir..
            sen kİmsİn kİ bnm yİ tekelİne almak İstİyorsun...

Yorum

• şu aşamada yapıcı eleştiriler yapmak lazım ama sadece yönetimin gereksiz konuşmaları benim canımı sıkıyor gerisi zaten şenol hocanın bileceği iş ben şenol hocaya güveniyorum en büyük korkum ALLAH korusun şamp. falan olamazsan şenol hocanın kellesinin gitmesidir umarım öyle bişey olmaz...
              2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak leviathan_-1461 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çoğu spor yazarının fenerden beklediği fiziki düşüş büyük ihtimalle önüzmüdeki haftalarda yaşanacak..aykut kocamanda tıpkı ersun yanal gibi kadronun tamamından yaralanmak yerine tuturmuş olduğu onbir üzernden devam ediyor, ister istemez bir düşüş yaşayacaklar..Bizim burda yapmamız gereken puan farkının fazla açılmasına engel olmaktır..Şenol güneş takımlarının fizik olarak sonradan açıldığını, sakat olan egemenin, enginin döneceğini, idman eksiklikleri olan powel kardeşlerin son düzlükte takıma katılacaklarını, alanzinho,yattara gibi fizik güçü pek olmayan ama sonuca etki edecek haraketler yapabilecek yedeklerimizin olduğunu düşününce, en önemlisi avni akerin kapanacağını düşününce ben Trabzonsporu fenerden şampiyonluk yolunda daha şansli görüyorum..
                Polyannacılık oynamayalım renktaş,inşallah öyle bişey olur ama ben pek ihtimal vermiyorum
                KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• Fener daha gÜndÜz maÇi oynamamiŞ beyler...oynamayacakta.. Adİl tff dİyenler utansin ve konuŞmasin. (trabzon sene baŞindan berİ 9 gÜndÜz maÇi oynamiŞtir.)

Yorum

• arkadaslar biraz daha sakin olabilirmiyiz lutfen.hele su sampiyonluk gitti fln diyenler bir sure ugramasn lutfen buraya. fener gecen sene bir kez 8 mac bir kez 7 mac seri tutturdu.sampiyon olabldimi,hayir.egemen bu takima dondugunde emin olun hersey cok farkli olacak.hem defansif anlamda hem pas alisverisi anlaminda.ve ilk yaridaki gibi kolay kolay puan kaybetmeyecegiz.fenere gelince 7 mactir ayni 11 le oynuyorlar.ve kasimpasa maci gosterdiki nefesleri ve heyecanlari tukenmek uzere.sampiyon biz olacagiz...

Yorum

• kayserisporun yapmış oldugu transferleri biz yapsakydık şuan en az 12 puan farkla liderdik kimse mamal okumasın bu 96 nın kopyasıdır
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• İlk olarak samet İslamoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        arkadaslar biraz daha sakin olabilirmiyiz lutfen.hele su sampiyonluk gitti fln diyenler bir sure ugramasn lutfen buraya. Fener gecen sene bir kez 8 mac bir kez 7 mac seri tutturdu.sampiyon olabldimi,hayir.egemen bu takima dondugunde emin olun hersey cok farkli olacak.hem defansif anlamda hem pas alisverisi anlaminda.ve ilk yaridaki gibi kolay kolay puan kaybetmeyecegiz.fenere gelince 7 mactir ayni 11 le oynuyorlar.ve kasimpasa maci gosterdiki nefesleri ve heyecanlari tukenmek uzere.sampiyon biz olacagiz...
                        Şenol gÜneŞİ o kadar eleŞtİrmeme raĞmen İnŞallah senİn dedİĞİn olur...

Yorum

• Adamlar Karim Ziani'yi alıyor oynatıyor bizde Mehmet Çakır'ı alıyoruz 18'e almıyoruz bu işte bi yanlışlık var

Yorum

• İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sen kİmsİn kİ bnm yİ tekelİne almak İstİyorsun...
                            Benim kimseyi tekelim altına almak gibi bir amacım yok..Sadece kendi şahsi fikrimi söyledim..Benim dediğimi yapacaklar diye bir şey yok..

Ne olursa olsun ben bu tarz insanları susturmya devam edeceğim..Takii onlardan tribünde kalmayana dek..
                            her daim düşleri peşinde koşan sabırsızlık zamanının güzel çocuklarına....

Yorum

• Kesinlikle ruh eksikliği,inançsızlık ve laubalilik.Akşam yüreğiyle oynayan kaç kişi vardı sahada ? Sahada takımı ateşleyecek bir liderimiz yok...
                              KUTSAL OLAN KUŞKUSUZ Kİ VATANDIR,ADAM DEDİĞİN MEMLEKETİNİN TAKIMINI TUTANDIR

https://twitter.com/backhandwinner

Yorum

• 9 puanı erit erit yok et

sonrada şampiyon olacağım çok zor beyler çok zor

liderlikle avutuyoduk kendimizi oda yok şimdi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X