Giray'ın sağbek oynayacağını düşünüyorum. Belli ki hoca defans kurgusunu Emenike'yi dikkate alarak yapmış. Bunda Giray'ın dengesiz müdahalelerinin küçük bir etkisi de olabilir.
Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 KDÇ. Karabükspor
Daraltma
X
-
-
S.a öncelikle Herkese Okuduğum kadarıyla Avni Aker dolmuş Tabiki bu anormal bir şey değil bütün Trabzonspor taraftarı böyle bir olay bekliyordu zaten.Ama peki taraftar olarak kaç kişi orada hadi anladık seyirci gidiyor maçı izliyor çekirdeğini çitliyor stadda peki bilet alanların yarısı böyle o zaman bunlara nasıl bir uygulama yapacağız.Olimpiyat'ta gördüğüm kadarıyla neredeyse 40 bin kişilik Doğu tirübününden çok nadir tezahuratlar geldi.Ama Bütün taraftar grupları orada toplanmıştı
Örnek:Grubetçi Gençler,Gurbetçi gençler Çorlu,Çıl61nlar,BMN,Vira,Yenicumalılar,Sürmeneli Piranalar,61 TSunami,Farozlular üni-ts Vs.Ben maçı kale arkasından izliyordum Ve içimden dedimki Bu kadar Taraftar Grubu neden bizim kadar bağırmıyor diye.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...Yorum
-
cok korkak bir ilk 11 bana göre,Cale zaten ileriye cikmiyor Mustafada cikmaz.Baris atas oynamaliydi diye düsünüyorumPaulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.Yorum
-
-
Mustafa'nın yerine Barış'ı görmeyi bekliyordum.?-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
-
-
Calenin golü var bu maç
Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .
Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...Yorum
-
-
Barış varken Mustafa Yumlu'nun forma bulması biraz sürpriz oldu. Tabii ki Mustafa sağbekte oynamayacaktır. Hoca geçtiğimiz sezon Serkan'ın oynamadığı 3 maçın ikisinde Giray'ı, birinde Engin'i oynatmıştı. Giray'dan hücum bindirmesi beklemiyorum ama yeterki savunmada ciddi fauller yapmasın. Mustafa'nın da Emenike'ye karşı dikkatli olması lazım. Geri kalan kadro bildiğimiz gibi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
-
tamam da hemşerım emenike fiziksel üstünlük boy ile yapılmıyor adam geride alıyor süratiyle gidiyor.adam yoboyu peşine taktı yobo ki hızlı bilirdikYorum
-
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum