Spor Toto Süper Lig 17.Hafta | Trabzonspor 3 - 0 KDÇ. Karabükspor
Daraltma
X
-
-
-
kadrolar bellimi arkadaşlar yeni girdim içeri?Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •Yorum
-
-
vücudunu koyup futbol kuralları içinde fizigini kullanırsan istedigin kadar hızlı ola bi yere gidemezsin diye düşünüyorum..örnek olarak yattara ve alanzinyoyu verebilirim.mustafa yumlunun yerine oynayacak olan isminde barış araş oldugunu düşünürsek ben barış tercih edilirse daha zor durumlara düşer diye tahmin ediyorum daha hızlı olmasına rağmen..ben su veya bu oynasın söylemiyorum zaten mustafa yumlu oynasın illaki demiyorum ama düşününce mantıklı geliyor banaYorum
-
-
-
-
çççççç Giray hakkatten öyle, ayağına top geldiğinde rakip forvet kaleciyle karşı karşıya kalmış gibi korkuyorum
sağbek'te oynayacağını sanmıyorum, başka bir maç olsaydı olabilirdi belki ama Emenikeye karşı Mustafayı santrafor oynatmaz.. He ama Mustiden de sağbek olur mu, onu bu maçta görcez
2014 / 2015
LOADING....Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Takımımız ligin. 17. haftasında Karabükspor ile karşılaşacak. Her iki takımında kadrosu belli oldu.
Stat: H. Avni Aker
Hakemler: Fırat Aydınus, Serkan Ok, Muhittin Gürses, Mustafa İlker Coşkun
Trabzonspor: Onur, Mustafa, Giray, Egemen, Cale, Selçuk, Ceyhun, Engin, Burak, Alanzinho, Umut
Karabükspor: Tomic, Birol, Hakan, Kerim, Tchani, Bülent, Yasin, Seric, İlhan, Murat, EmenikeOSCAR CARDOZOYorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

:meşale2::meşale2:
Yorum