Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• cine 5 90+3 trabzon olimpiyat rekorunu kırdı

trabzonu konuşuyorlar trabzon gibi dünyada yok okadar uzaga kimse traftar götüremez...
    En son Selçuk Aydın61 tarafından düzenlendi; 15.12.2010, 00:19.
    1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak whisper tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      6 gündür yoldaydım daha yeni geldim ama değdi.. hopadan çıktım yola sırasıyla trabzon, zonguldak, istanbul, ankara, trabzon yapıp tekrar döndüm hopaya.. yorgunluktan ölüyorum ortalama 3000 km yol yaptım, ne yağmuru kaldı ne rüzgarı ne de karı ama her golden sonra saha kenarında benim sevindiğim gibi sevinen "güneş"le ısındım, penaltıdan önce benim gibi stresten bakamayan "engin" gönüllerle bir oldum, maç sonunda tüm stada üçlü çektiren takımımla zıplayarak bağırdım avazım çıktığı kadar... tamam kabul her ne kadar tüm aile fertlerine yorulmadım çok rahat gidip geldik yalanının arkasına sığınsam da bi taraftarın ender yaşayableceği anlara tanıklık etmenin huzuru içinde birazdan uykuya dalıp şampiyonluk rüyalarıma kaldığım yerden devam edeceğim... herkese iyi geceler!!
      Insallah uyandiginda o rüya gerceklesmis olur .

Yorum

• arkadaşlar!
        ben bir konuya dikkat çekmek istiyorum
        olimpiyatta neler yapabileceğimizi herkes gördü!
        camia ya yaşattığımız bu gurur..
        seneye olimpiyatta bir şampiyonlar ligi maçımızla ödüllendirilebilir mi sizce?

Yorum

• buda bir başka açı alanzinho dua ediyo : )

u will need justice at the end..

Yorum

• fotoğrafta futbolcularımızın aldığı pozisyonda muhteşem penaltıyı kurtarsa kaleci hiç şansı yok 2 tane cesur yürek saldırıya geçmiş zaten ibb lilerde ise hiç inançyok

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              fotoğrafta futbolcularımızın aldığı pozisyonda muhteşem penaltıyı kurtarsa kaleci hiç şansı yok 2 tane cesur yürek saldırıya geçmiş zaten ibb lilerde ise hiç inançyok

Güzel analiz

Yorum

• Trabzon yolumuz rap

Yorum

• Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Şükürler olsun ki 3 puanımızı aldık İstanbul Belediyespor'dan geç yazdım malesef ama 3 puanımızı aldık yeter

Hayırlısı ile yarında kendi sahamızda 3 puanımızı alacağız K.Karabükspor'dan
                    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• 3 puan pfdk gücüne gitmis ya küfür edenler daha az para aliyor
                      Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun almış olduğu kararlar şöyle:
                      TRABZONSPOR A.Ş.’nin, 12.12.2010 tarihinde oynanan BÜYÜKŞEHİR BLD. SPOR - TRABZONSPOR A.Ş. Spor Toto Süper Lig futbol müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bize 20.000 tl cin cona 85.000 ne biçim iş yaaa
                        bir meşale yakmak bu kadar mı pahalı yavvv
                        En Uzak Mesafe, Ne Afrika, Ne Çin, Ne Hindistan, Ne de Yıldızlar Geceleri Işıldayan
                        En Uzak Mesafe İki Kafa Arasındaki Mesafedir Birbirini Anlamayan ..........

Yorum

• her meşale 1.000 tl ...

Yorum

• Bucaspora 60 bin vermisler kötü tazahurat dan acaba Bucasporlular her macta küfür mü ediyorlarda bu kadar ceza aldi. Bursa Bjk Fb Gs küfür ettimi bile bu kadar almiyor. Birdahakine 61 tane mesale yakariz
                            Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• Sahaya bir taraftarımız girdiydi yalnız. Bunu da göz önünde bulundurmuş olabilirler.

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

• Olimpiyatı doldurduk 65.000-70.000 arası taraftar rekoru yapabildik.Bize her yer Trab7on demedikmi.Gs , Fb, Bjk nin dolduramadığı stadı en fazla farkla biz geçtik ama aslında galatasarayında hakkını yememek lazım çünkü o stad Fb-Gs maçında dolmuştu ama biz diğreleri gibi değiliz. tAmam galatasaryda doldurdu ama herkesten daha çok doldurduk sayılırız seyirci rekorunu kırdıkkk en büyük TRABZON BiZE hEr Yer TRABZON ŞAMPİYON TRABZON

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X