İlk olarak yatara tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
berabere bitmesi iyi olurdu bence 2 tarafında puan kaybetmesi daha mantıklıydı artık yüzde 99,9 ilk yarıyı lider kapatırız takımımıza güvenerek sölüyorum bunu ibb maçı içinde sağlam bi organizasyon yapılmasından yanaym daha öncede dedim rekor kırarız da bi şov da olması lazım o kadar taraftar bulunmaz bi daha bi arada : )Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu zaman biran önce geçsede maç saati gelse :
Heyecan doruktaAyık Olun, Ayık Olmak İyidir.
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinternetten bilet alanlar bu durumu tekrar araştırsınlar. ben de maç günü yığılma olacağından ve maç saatininde erken olmasından dolayı biletler maçtan bir gün önce alınabilir diye biliyorum...Kadir Has Üniversitesi
Yorum
-
hakem bjkyi tutmadı bugün.hakem resmen ilk yarıda Bursaya kıyak geçti. ozan ipek neydi öyle,gerginliği bıraktım resmen temas ediyor.turgay neler yaptı.bugün bursa çirkefleri oynadı.çok çirkeftiler.
bugün hakem çok hata yaptı ilk yarıda.bjknin anasının ak sütü gibi helaldir 3 puanıEntropi İyidir.
Yorum
-
Bu arada maca Almanya'dan gelen taraftarlarimizda var...!
Helal olsun gercekten...!
Iste burda "Yorumlar" kisminda yaziyor...
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
abdullah avcı'dan çirkef bir oyun sistemi bekliyorum herzamanki gibi. kolay olmayacak bu maç. fakat yıne kazancağımızı düşünüyorum.
-----------onur------------
serkan--egemen--yumlu--cale
--------colman--selcuk-----
yattara------jaja-----burak
------------umut----------
Yorum
-
Biletix ile ilgili yazılanları okuyunca kısaca bılgı vereyım ıstedım....
Biletixten biletler 2 gun once satısa konuldu...
Bileti en altta verecegım magazalardan mac gunu harıcındekı her gun belırtılen saatler ıcerısınde alabılırsınız...
Mac gunu stad onundekı kalabalıgı dusunecek olursanız mac gunu oncesınde tedarık etmenız buyuk kolaylık saglayacaktır....
Mac gunu verecegım adreslerden bıletı alamazsınız cunku tum bıletler etkınlık gunu etkınlıgın yapılacagı yere gıder yanı olımpıyat stadına...
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUsta zuritanın kırmızısı nasıl oldu onu görmedim bilmiyorum ama sosanın kırmızısı doğru. Karaktersizlik yaptı orda kırmızı haklı. Ama bir açıdan haklısın hakemler bjk ya çalışıyor yarıştan kopmaması için.
Ben Trabzonlu olsaydım bu maçda BJKı tutardım.İki puan arkamda soluğu ensemde bir takım varken 9 puan gerideki takımdan korkmanın anlamı yok.Trabzonun 15 maçda kaybettiği puan 9.BJKla arasındaki fark da 9.Bilmem anlatabiliyor muyum.Haftaya inşallah BJKı biz çelmeleriz de iyice rahatlarsınız.
Yorum
-
İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHakemler BJKye calismaya basladi dün ayarladilar Antepe iki kirmizi gösterdiler haftaya Antep-Bjk maci var
bugün Bursayi 10 kisi biraktilar yoksa BJK zor yenerdi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum