Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 16.Hafta | İ.B.B 1 - 3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuzdan şampiyonluk istiyorsak olimpiyatı doldurmalıyız. Şimdi değilse ne zaman.
    TRABZONSPOR
    Bu lig için fazla ŞEREFLİYİZ
    Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır.
    ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''

Yorum

• İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer fb maçını bence zorlanmadan alırız. Bizim oyun yapımıza uygun oynuyorlar.
      İnşallah bende öyle düşünüyorum ama medya FB yi cilalamaya başladı,
      Allah bozmasın Bu sene hakemler iyi gidiyor,Ama ben hala onlara gövenmiyorum.
      O maç yine söylüyorum 1 puan almamız demek ikili avarejda önde olmamız demek.
      Ben o maça dönüm maçı olarak bakıyorum,
      Bizim Ligde 2,3 malubiyet limitimiz var ama Bu FB maçı olmamalı.
      SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
      BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• son buca maçında görüldüğü gibi soldan alanzinho da engin de yattaranın yaptıgı ortalarda cezasahası içine giripte gol vuruşu yapmayı düşünmüyo bunun için bence yattara sagda burak ta sola yakın oynamalı böylece burak gerek fizik üstünlügü gerekse gol kovalayan yapısı ile yattaranın ortalarına gol vuruşu yapabilir.gerçi şenol hocam bunları düşünüyodur ama ben yinede fikir belirtmek istedim...

-----------------ONUR--------------------
        SERKAN----MUSTAFA---EGEMEN----CALE--
        ----------SELÇUK-----COLMAN------------
        YATTARA---------JAJA-------BURAK-------
        ------------------UMUT-------------------

MAÇA BU ŞEKİLDE BAŞLANIR...verimsiz olanın yerine ENgin,Alanzinho değişiklikleri gelir vs

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Rekor olmayacak ki ama, stadı hınca hınç doldursak 60bin.
          evet belki biletli 55 ile 60 bin arası olacak, batı trübününe biletsiz 5 bin desen etti sana 65 bin. zaten maç günü biletsiz seyirci cok olursa zaten bizimkiler kale arkasını tellerden atlayarak geçer örnek süper kupa maçında kale arkasında bi ara arbede oldu bi anda herkes dışardan kale arkasına hücum yani resmi olmayan rakamlara göre bi ihtimal 70.000 olabiliriz
          Eski kullanıcı adı: olikos61
          Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
          Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• edit................
            En son Burak tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 10:41.
            Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
            Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Staddaki tezahürat kaydedilsin, Avni Aker'de maçlar oynanırken hoparlörlerden verilsin.
              Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

MAÇA BU ŞEKİLDE BAŞLANIR...verimsiz olanın yerine Engin,Alanzinho değişiklikleri gelir vs
                Giray'ın cezalı olmadığı söyleniyor,belki stoper de değişiklik olur onun dışında kadro bu ve Belediye ye yeter bana göre.Ama Şenol hocam Yattara yedeğe Burak sağa Engin sola da yapabilir
                En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 10:32.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Staddaki tezahürat kaydedilsin, Avni Aker'de maçlar oynanırken hoparlörlerden verilsin.

iyi fikir

bu konu düşünülmeli

Yorum

• Yattara,Burak,Jaja ve Umut'un bir arada oynaması intihar olur.Orta sahadaki üstünlük için mutlaka bunlardan birinin yerine Engin veya Ceyhun oynamalı.İBB orta sahayı kalabalık tutan bir takım.
                    Ayrıca maçla ilgili değil ama Brezilya'da Fluminense 26 yıl aradan sonra şampiyon oldu.En son 1984'de şampiyon olmuşlar.Bana birilerini hatırlatıyor

Yorum

• İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      son buca maçında görüldüğü gibi soldan alanzinho da engin de yattaranın yaptıgı ortalarda cezasahası içine giripte gol vuruşu yapmayı düşünmüyo bunun için bence yattara sagda burak ta sola yakın oynamalı böylece burak gerek fizik üstünlügü gerekse gol kovalayan yapısı ile yattaranın ortalarına gol vuruşu yapabilir.gerçi şenol hocam bunları düşünüyodur ama ben yinede fikir belirtmek istedim...

MAÇA BU ŞEKİLDE BAŞLANIR...verimsiz olanın yerine ENgin,Alanzinho değişiklikleri gelir vs
                      Çok mantıklı bir yazı ve bence harika bir kadro ama aklımın almadığı bu kadar mantıklı yazan ve güzel bir kadro kuran kişi neden hala alanzinho der kavrayamıyorum adam herşeyi ile zarar buca nın ilk yarı bulduğu pozisyonların mimarı adamlar 2. yarı kaleye gelemediler duran top dışında , sadece bir oyuncu değişikliği buna neden oldu , bir oyuncu dahi oyunu ne kadar etkileyebiliyor ,alanzinho nun ismini duymak dahi sinirimi bozmaya yetiyor))):::
                      Kahpe Bizans;
                      Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                      Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• Lanet olsun ya gidemiycem maça.bi umut varda ama olmadı.hayattan sogudum resmen..işin kotusu macı tvden bile ızleyemıycem cunku derste olucam.ama aklım hep macta olucak aynı şu anda olduğu gibi..şuan dil anlatım dersindeyim ama aklım olimpiyatta
                        En son Mustafa Umut tarafından düzenlendi; 07.12.2010, 11:02.

Yorum

• Ceyhun'la başlamak lazım, Ceyhun sever Belediyeyi

Yorum

• Kar yağar mi
                            facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lanet olsun ya gidemiycem maça.bi umut varda ama olmadı.hayattan sogudum resmen..işin kotusu macı tvden bile ızleyemıycem cunku derste olucam.ama aklım hep macta olucak aynı şu anda olduğu gibi..şuan dil anlatım dersindeyim ama aklım olimpiyatta
                              Canın sağolsun yeğenim Nihat abinle ben senin yerinede bağırırız))):::

derste mesaj atmayı bırak dersi dinle sonra dersten bişey anlamadım dersin tabii....
                              Kahpe Bizans;
                              Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
                              Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Kar yağar mi

hafiften yağsa fena olmaz aslında

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X