Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu başlık kapansada rahatlasak!

Yorum

• Bursa'da yaşayan Trabzon'lu vatandaşlarımızın adresini mahalle bazında vererek toplumun önüne atan, hedef gösteren, ve nefret söylemiyle , bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini‚ diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden Bursaspor TV ve sipikeri Sevda Çaplı'yı mahkemeye vermeye hazırlanıyoruz.

"Size her yer Trabzon ise neden Heykel'de bir tane Trabzonspor'lu yoktu?" şeklinde talihsiz bir açıklama yapan spiker Sevda Çaplı; Heykel'de meydana gelecek en ufak bir tatsızlığın baş sorumlusudur. Orada akacak bir damla kanın hesabını verebilecek midir?
      Trabzonspor taraftralarını tahrik eden Sevda Çaplı ; binlerce Trabzonsporlunun heykel mevkinde "Bize Her Yer Trabzon " sloganları atamayacağını ifade etmiş ve Trabzonspor taraftarları da "heykel" mevkiini bordo - maviye boyamak üzere organizasyonlara başlamıştır. Orada burnu kanayacak bir Bursaspor'lunun bütün sorumluluğu Buraspor TV spikeri Sevda Çaplı'dadır.

Türk Ceza kanunun 216. maddesine göre;

Madde 216. - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Ayrıca bu suçun basın yolu ile işlenmesi durumunda;

Ortak hüküm
      Madde 218 - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

... hükmü bulunmaktadır. Bulunduğu koltuğun sorumluluğunun farkında olmayan ve toplumu şiddete sevk eden bu şahsın, en kısa sürede yüce TÜrk Adaleti önünde yargılanması için bu davanın takipçisi olacağız.

Adli tatilin sona ermesinin ardından; Bursa'da yaşayan Trabzonsporluların haklarını arayacağız.

Trabzonsporlu avukatlarımızı göreve davet ediyoruz!

Trabzonspor Portal
      Eğer yalan söylemeyi bilmiyorsan, sana yalan söylendiğini de anlayamazsın." - House (2004)

Yorum

• offf...
        uzun zamandır ani parlayan bi insan olma özelligimi bastırmıştım... ama bu kadın yüzünden şu an resmen kendimi kaybettiggimi fark ettim! kale alınmaması gereken gereksiz bi kadın! sadece bursadaki trabzonlular ve trabzondaki bursalılar'ın dengesiz olanlarının problem yaşaması sonucunu dogurcak bi durum!
        bu kadar galeyana gelip gerekli gereksiz seyler düşünüp yazdıgım icin özür diliyorum!
        Allahasmarladık!
        Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Emre Bekar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bursa'da yaşayan Trabzon'lu vatandaşlarımızın adresini mahalle bazında vererek toplumun önüne atan, hedef gösteren, ve nefret söylemiyle , bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini‚ diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden Bursaspor TV ve sipikeri Sevda Çaplı'yı mahkemeye vermeye hazırlanıyoruz.

"Size her yer Trabzon ise neden Heykel'de bir tane Trabzonspor'lu yoktu?" şeklinde talihsiz bir açıklama yapan spiker Sevda Çaplı; Heykel'de meydana gelecek en ufak bir tatsızlığın baş sorumlusudur. Orada akacak bir damla kanın hesabını verebilecek midir?
          Trabzonspor taraftralarını tahrik eden Sevda Çaplı ; binlerce Trabzonsporlunun heykel mevkinde "Bize Her Yer Trabzon " sloganları atamayacağını ifade etmiş ve Trabzonspor taraftarları da "heykel" mevkiini bordo - maviye boyamak üzere organizasyonlara başlamıştır. Orada burnu kanayacak bir Bursaspor'lunun bütün sorumluluğu Buraspor TV spikeri Sevda Çaplı'dadır.

Türk Ceza kanunun 216. maddesine göre;

Madde 216. - (1) Halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kin ve düşmanlığa alenen tahrik eden kimse, bu nedenle kamu güvenliği açısından açık ve yakın bir tehlikenin ortaya çıkması halinde, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.

Ayrıca bu suçun basın yolu ile işlenmesi durumunda;

Ortak hüküm
          Madde 218 - (1) Yukarıdaki maddelerde tanımlanan suçların basın ve yayın yoluyla işlenmesi hâlinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.

... hükmü bulunmaktadır. Bulunduğu koltuğun sorumluluğunun farkında olmayan ve toplumu şiddete sevk eden bu şahsın, en kısa sürede yüce TÜrk Adaleti önünde yargılanması için bu davanın takipçisi olacağız.

Adli tatilin sona ermesinin ardından; Bursa'da yaşayan Trabzonsporluların haklarını arayacağız.

Trabzonsporlu avukatlarımızı göreve davet ediyoruz!

Trabzonspor Portal
          cok güzel. en güzel cevabi böyle vermis oluruz.
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            offf...
            uzun zamandır ani parlayan bi insan olma özelligimi bastırmıştım... ama bu kadın yüzünden şu an resmen kendimi kaybettiggimi fark ettim! kale alınmaması gereken gereksiz bi kadın! sadece bursadaki trabzonlular ve trabzondaki bursalılar'ın dengesiz olanlarının problem yaşaması sonucunu dogurcak bi durum!
            bu kadar galeyana gelip gerekli gereksiz seyler düşünüp yazdıgım icin özür diliyorum!
            Allahasmarladık!
            Ben seni 2 saat önce yatmaya yollamıştım

Sen hala burdamısın provakötör

Yorum

• http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Şikayetimi ilettim RTÜK'e.

Bayram sonrası da adlî mercîlere müracaat edeceğiz. Sevda hanım, hakim beyi de davet eder mi acaba Heykel'e?

Yorum

• Bu muhabbet hala mı devam ediyor yahu
                Tribünde Küfüre HAYIRRRR!!!!!!!!!

Yorum

• uludağ ts topluluğu sanırsam oradaki tek taraftar klübüydü
                  ben orduluyum trabzonsporluyum oda arkadaşım kazakistanlı o da trabzonsporlu
                  canon müdürü mü ne vardı o da trabzonsporlu
                  yabancı kökenli taraftarlarımızın sayısı belli bile değil
                  oysa bu ablalarımızın şehirddışından bile 1000 taraftarı ya vardır ya yoktur
                  neyi tartışıyoruz
                  hee mesele şekil yapmak gider vermekse,biz o işi Atatürk olimpiyat stadında yaptık
                  bursa Atatürk stadyumunda fincanı taştan oyarlar bursa'ya böyle koyarlar diyerek yaptık
                  henüz 4 ay içinde 5 gol atıp hiç gol yemeyerek de yaptık
                  hala istiyorlarsa devreden sonra Trabzon'a geldiklerinde bir daha yaparız...
                  bursa dışında havalimanı karşılaması bile yapamayan bir avuç topla ne uğraşıyoruz ki ?
                  Hes Trabzonspor'a Kazım'a ve Trabzonspor'un ifade ettiği tüm değerlere küfürdür
                  Trabzonspor Hes yapma kendi kalene gol atma!!!

Yorum

• İlk olarak onat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Şikayetimi ilettim RTÜK'e.

Bayram sonrası da adlî mercîlere müracaat edeceğiz. Sevda hanım, hakim beyi de davet eder mi acaba Heykel'e?
                    Hakim bey seni bu cüppenle bekliyorum heykele. Bakalım heykelde böyle konuşabilecek misin.

Şaka bi yana bu kadının yaptığını da bütün Bursalılara mal etmek çok yanlış bir yaklaşım olur. Tabi size değil bu kısım, yanlış anlaşılmasın.

Yorum

• arkadaslar az önce ögrendim bunuda yazacam dahada bu basiretsiz konu hakkinda birsey yazmiyacagim...
                      o kadin meger adammis. ben tahmin etmistim zaten. bursa nin taraftar sitesinden alintidir.

oktay
                      16 Kasım 2010, Salı 00:23
                      adamsın seda çapçı helal olsun
                      Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• .............

Çok güzel özetledin renktaş. Buradaki sıkıntı bursada yaşayan trabzonspor lu veya karadenizli insanlarımızı bu ablanın alenen aşağılamasıdır. Sizin aç karnınızı doyurduk, bursada yaşamanıza izin verdik tavırları açık olarak ırkçılıktır.

Buna aynı dille cevap vermek yakışmaz bize. (Irkçı bir dil). Eskişehir e odaklansın şehir ve ilk yarıyı kayıpsız atlatmaya. bursa zaten yeni puanlar kaybedecek.

Hukukçu abilere görev düşüyor burada. biz öndeyiz , lideriz , büyüğüz. Sivas maçını hatırlayın bu oyunlara gelmeyelim. iyi geceler.

Son olarak içimde kalmasın geçen yıl diyarbakır a yaptıkları yanlarına kalmasaydı bu özgüvenle kuduramazdı o kadın burası bursa rererö diye. Bugün bana yarın sana hesabı.
                        En son Tunga tarafından düzenlendi; 16.11.2010, 15:22.

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Çok güzel özetledin renktaş. Buradaki sıkıntı bursada yaşayan trabzonspor lu veya karadenizli insanlarımızı bu ablanın alenen aşağılamasıdır. Sizin aç karnınızı doyurduk, bursada yaşamanıza izin verdik tavırları açık olarak ırkçılıktır.

Buna aynı dille cevap vermek yakışmaz bize. (Irkçı bir dil). Eskişehir e odaklansın şehir ve ilk yarıyı kayıpsız atlatmaya. bursa zaten yeni puanlar kaybedecek.

Hukukçu abilere görev düşüyor burada. biz öndeyiz , lideriz , büyüğüz. Sivas maçını hatırlayın bu oyunlara gelmeyelim. iyi geceler.

Son olarak içimde kalmasın geçen yıl diyarbakır a yaptıkları yanlarına kalmasaydı bu özgüvenle kuduramazdı o kadın burası bursa rererö diye. Bugün bana yarın sana hesabı.
                          aynen katılıyorum .!

Yorum

• İlk olarak Mesut Bıyıklıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kadın spikere kapak niteliğinde bir video....

Hani heykel,setbaşına gelememişiz ya...

Bir kişi yokmuş yaa sokaklarda...

http://www.facebook.com/profile.php?...55491&comments
                            acaba heykel denen yer mi pek bilmiyorum zaten karanlık heykelde görünmüyor . ama zaten gidilmişse kadın bu sefer ben heykelı trabzonlu yapamazsınız demiştim diyebilir sonuçta kadın tuaf

Yorum

• Yemin ediyorum şuanda beni kan boğuyor !!!

Sen kimsin be kadın !

Bursa kim !

Be dangalak ! ulan konunun içeriği hakkında bişe söylemeyeceğim bile ..

Roch mu attın ? Extacy mi attın ? Afyonmu yuttun ? Sigarama sardın ? Kova Yapıp mı çıktın yayına ?

Bursa KİM ! Heykel ne ulan !! Çok mu zor ?

Tam bir maraba.. KÖYLÜ....

Yorum

• "Afkurma" demek istiyorum bu kadının yüzüne karşı, sonra bön bön baksın anlamadan. O şaşkın boş bakan ifade yeter bana. Kim kardeşim bu Bursa, bir şampiyonlukla adam mı oldular ? TFF süper kupa maçı Liverpool diye bağırmaları bir, bu iki. Ha bir de Trabzon kümeye diye de bağırmışlardı zamanında unutmamak lazım onunla beraber üç. Takım olarak muhattabımız değil ama biri bunlara hadlerini bildirmeli, bu kadın ve bu televizyon ve dolayısı ile Bursaspor kulubu oyle bir ceza almalı ki mesela bu kadin degil bir daha tv'ye, komsularina caya cikip konuşamamalı, adres vermek ne demek ya sen kimsin? Adamlığı sizden mi öğreneceğiz?
                                Ayrıca Diyarbakırspor'a Bursa'da yapılanı da unutmadık, size mi kaldı memleketin miliyetçiliği? Gücünüz orada onlara mı yetti ?

Bundan sonra inadına her iş için gittiğimde Bursaya formam ile gitçem... Bu arada Herkese iyi bayramlar, kusura bakmayın, videoyu seyrettim, bayram arifesi asabım bozuldu
                                There are 10 kinds of people
                                Those who understand binary and
                                Those who don’t

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X