Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• http://www.nar.tv/?act=dvr&chan=tv8&...-11-2010 23:49

Ağaoğlunun açıklamaları

Yorum

• bu arada bursalılar çarşamba günü trabzonluların heykelde toplanacağını öğrenmişler haberiniz olsun sokmayalım lafları dönüyor

Yorum

• İlk olarak serciy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        nedemiş bu zilli ....

facedekı trabzonspor adresıne gır ..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu arada bursalılar çarşamba günü trabzonluların heykelde toplanacağını öğrenmişler haberiniz olsun sokmayalım lafları dönüyor
          Hadi bakalım ne olacak , merakla bekliyorum...
          '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Bu arada bizim stadyumda altyazı geçiyo fatih tekkenin yuvaya dönmesiyle alakalı ne kadar doğru acaba

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bu arada bursalılar çarşamba günü trabzonluların heykelde toplanacağını öğrenmişler haberiniz olsun sokmayalım lafları dönüyor

ben cılgın taraftarımıza güvenıyorum bu ıs olacak....

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak savas avci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada bizim stadyumda altyazı geçiyo fatih tekkenin yuvaya dönmesiyle alakalı ne kadar doğru acaba
                - Saçmalayacaklar ya , Habercisi Olsa Gerek...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak oflaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Evet kabahat bizde süper kupada yenmemize rağmen bursa diye tezahurat ettik ertuğrul sağlam diye tezahurat ettik evet kabahat bizde.
                  O tezahüratlara katıldığım için yavaş yavaş kendimden utanmaya başladım!

Yorum

• - Ya Bu Bursada Buluşma Hikayesi Nerden Çıktı Şimdi , Bir Meczup'un Sözlerine Kulakmı Asıyor Taraftarımız , Şu Güzel Günlerde Ne Gerek Var Böyle Delikanlılık Gösterilerine...
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Beni en çok sinirlendiren maç öncesi bizim horona k.ıçlarını dönmeleri...Bizim ise devre arasında onların oyununu ayakta alkışlamamız(gerçi ben bırak ayağa kalkmayı alkışlamadım bile...)
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• TRT5'de 10 numara prgramında Uğur Meleke süper dedi;Bursalılar 5.dakika a.gücü diye bağıracaktı gol oldu,16.dakikada bursa diye bağıracaklardı 2.gol geldi
                        Kesin O' da burayı okuyor

Yorum

• İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben cılgın taraftarımıza güvenıyorum bu ıs olacak....
                          Bi allahin kulu bursali cikmaz orada ortaya
                          '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• Ya amma gaza geldiniz bi kendini bilmez bişey dedi diye. Bence sizin oraya gidip orda bulunmanız bu kadını onure etmekten başka bişey değil. Çünkü direk onu muhatap alıyosunuz hem de bi kişi değil bir kitle olarak muhatap alıyorsunuz. Bu kişi ünlü biri olsa bursa başkanı olsa tamam dicem kendi halinde akli dengesi yerinde olmayan biri işte. Bu kadar uzatmaya gerek yok.

Yorum

• İlk olarak 10-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              TRT5'de 10 numara prgramında Uğur Meleke süper dedi;Bursalılar 5.dakika a.gücü diye bağıracaktı gol oldu,16.dakikada bursa diye bağıracaklardı 2.gol geldi
                              Kesin O' da burayı okuyor
                              TRT 5 mi?

Uğur Meleke'ninne işi var böyle alt kanallarda bari TRT1 olsaydı hadi 2'yede razıyım...
                              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O capulcular liverpool diye tezahurat ettiklerinde ne mal olduklarini ortaya koymuslardi
                                '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X