Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Antu'da en çok güldüğüm yorumlardan;

Seda hanım bi dahaki gidişimde vize sorunu çıkarmaz umarım.

Bu arada Antu'da bazı arkadaşlar diyor ki, ''Trabzonspor'a az bile'', ''Trabzonspor'a müstehak''.. Geçen sene ekmeklerine yağ sürmüşüz de.

E kardeşim senin dışında başka bir takıma maç satıldığnda ''Maç satılıyor'' diye isyan çıkarmasını biliyorsun ? Doğru mu dediğin ?
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bu kadın cidden hastalıklı bir ruh haline sahip. Atın tımarhaneye
      Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Konuyla ilgisi yok ama Halil Şanlı Sadri Şener in aldığı yabancıları saydı 13 tane. içlerinden sadece Jaja bu maçta maçın kaderini belirledi dedi. Takım lider ama yönetim başarısız dedi.
        sorma yaa deli oldum dinlerken mail gönderdim okur belki, ağzımı bozdurcak mübarek günde....

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Haili Şanlı ne diyo ya,takım doludizgin gidiyor ,söylediği şeye bak yorumcu diye bunları çıkarmıyorlarmı.
          - Ya Siz Bu Adamları İzliyormusunuz , Yok Halil Şanlı , Yok Cevat Kol , Bu Cevat Kol Değilmi Ersun Yanal İstifa Etti Haberini Ortalığa Yayan...

- Bunlar Varya , Gerçek Düşmanımız Bu Herifler İşte , Bursatv de Seda Neyse Bizdede Bunlar...

- Ama Şampiyon Olalım Bu Gereksiz Adamlara Gereken Yerlerine Tekme atılacak Hiç Merak Etmeyin...

- Takım İyi Gittiği İçin Telaşlanmaya Başlamaları Normal , Malum Trabzonspor Ekmek Kapıları Onların ....

- Utanmaz , Arlanmaz adamlar , Bunları Oraya Çıkartanlarda Kabahat...
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• zıllı kadına bak yaw cıldırmamak elde degıl bu seftalıler sampıyon olacagına fb olsaydı keske adi kadın.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Kaan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Antu'da en çok güldüğüm yorumlardan;

Seda hanım bi dahaki gidişimde vize sorunu çıkarmaz umarım.

Bu arada Antu'da bazı arkadaşlar diyor ki, ''Trabzonspor'a az bile'', ''Trabzonspor'a müstehak''.. Geçen sene ekmeklerine yağ sürmüşüz de.

E kardeşim senin dışında başka bir takıma maç satıldığnda ''Maç satılıyor'' diye isyan çıkarmasını biliyorsun ? Doğru mu dediğin ?
              Boşuna afkurmasınlar Becerip bir topu kaleye sokamadılar sonra vıdı mıdı yapmasınlar.

Maçı vermedik ama asılmadıkta. Fb 'nin beceriksizliği var ortada.

Yorum

• Klinik vaka

Yorum

• Bursa Sivas sendromuna girdi Ertuğrul gittiği gün biter Bursa..

Antipati kazanmaya devam ediyorlar sempatiyle bakan yine sadece Ankaragüçlüler kaldı gibi..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    - Ya Siz Bu Adamları İzliyormusunuz , Yok Halil Şanlı , Yok Cevat Kol , Bu Cevat Kol Değilmi Ersun Yanal İstifa Etti Haberini Ortalığa Yayan...

- Bunlar Varya , Gerçek Düşmanımız Bu Herifler İşte , Bursatv de Seda Neyse Bizdede Bunlar...

- Ama Şampiyon Olalım Bu Gereksiz Adamlara Gereken Yerlerine Tekme atılacak Hiç Merak Etmeyin...

- Takım İyi Gittiği İçin Telaşlanmaya Başlamaları Normal , Malum Trabzonspor Ekmek Kapıları Onların ....

- Utanmaz , Arlanmaz adamlar , Bunları Oraya Çıkartanlarda Kabahat...
                    Tüm ulusal medya övgüyle bahsediyor,dediğine bak,hayır böyle düşünebilirde normal futboldan anlamaz belki ula ne diye TV'ye çıkarırlar bunları ya.

Yorum

• halil şanlı denen kişi kendini menajer sanmış kulübe futbolcu önermiş alınmayınca da sadri başkana saldırmış biridir. 13 yabancı almış sadece jaja bi maç aldı demiş de aklıma ilk gelen geçen seneki gs maçı colman kaptı attı kazandık bu seneki fb maçında glowacki çıktı kafaya çaktı bu sene süper kupadaki 3 golü atan halil miydi? teo muydu? ayrıca aldığı 13 yabancının hepsi golcü değil oynadıkları futbolla bu takımın buralara gelmesinde önemki rol oynamışlardır. Arkadaşlar bence bu sene şampiyonluğu ancak bunlar gibi trabzonsporlu görünüp aslında düşmanımız olan kişiler yüzünden kaybederiz bunlara karşı dikkatli olmak lazım

Yorum

• Halil Şanlı haklı beyler yönetim bunlara birşey yedirmiyor.. Trabzonspor TV'yi dörtgözle bekliyorlar..

Trabzonspor TV'de şuan yerel medyada bulunan kişilerden teki dahi olacaksa olmasın öyle TV..

Yorum

• Sivasspor'Da böyle çirkefleşmişlerdi,
                          -Bursa sende yakın zamanda kümeye oynayacaksın uzak değil o günler.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Boşuna afkurmasınlar Becerip bir topu kaleye sokamadılar sonra vıdı mıdı yapmasınlar.
                            Aynen öyle.

Ama genelleme yapmamak lazım. Aralarında çok iyi insanlar da var, ama tabi ''Trabzon'' gerçeğini inkâr edenler de..

Fenerbahçe taraftarlarında gelişme var diyeceğim pek yakışık almayacak. Düzelme var diyeyim en basitinden. Şenol Güneş ve Sadri Şener sempatisiyle başlayan bir düzelme.

Ben artık şöyle bakıyorum olaya;

Beşiktaş, Galatasaray ve Bursaspor düşmanımız, Fenerbahçe ise rakibimiz bundan sonra.

Ama tabi bundan sonra rakibimiz yok gibi gözüküyor. İnşallah kendi kendimize rakip olmayız. Çünkü bütün rakip taraftarlar hep aynı şeyi diyor, ''Trabzonspor kendi kendini imha eder'', ''1 mağlubiyetten sonra homurdanmalar başlar''.

Haklılar da bana göre..

İnşallah bu sene bunları yapmayız. Daha bilinçli bir taraftar profili çizmemiz lazım bu sene. Çünkü şampiyonluk yolundaki takımımızın buna çok ihtiyacı var.

Konu biraz dağıldı sanırım, özür diliyorum.
                            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Ben katılmıyorum bazı yorumlara. Bunların şampiyon olması daha iyi oldu. Çünkü bize rakip olacak kapasitede değiller. Ama fener şampiyon olsaydı kasasına girecek parayla şimdi başında çok daha kalite bir teknik direktör ve elinde de daha iyi bir kadro vardı muhtemelen. Zaten o gün sadece biz değil gs ve bjk liler de sevindiler. Neden? Kimsenin bursa'yı salladığı yok da ondan.

Yorum

• Türkiyede colman gibi bi ortasaha oyuncusu yok daha bizden başka. jaja belli zaten. Halil şanlı niye yabancıları sayıyorki? Türkler oyuncu değilmi? Sadri şenerin aldığı türk oyuncuları da saysın bence o zaman, selçuğu, ceyhunu engini saysın. Yönetimi başarısız göstermek için çok mantıksız konuşmalar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X