İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Bursaspor forumlarında yazılanları ilk gördügümde acayip sasırdım... Ama şöyle bi durum var ki hepsi O kadının arkasında gibi duruyo!
En son Anıl Kadir tarafından düzenlendi; 15.11.2010, 22:31.Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
genelleme yapmayalım.3-5 fanatik ve yeni yetmenin sözlerini dikkate almayalım.İlk olarak kadriveyla tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.bursasporluyuz.net/yalan-mi.html
Bursaspor ile ilgili Türkiye ve dünyadan tüm haberleri, fotoğraf ve videoları en kısa süre içerisinde taraftarlara ulaşmasını sağlayan taraftar sitesi.
buyrun, bursasporluların ne düşündüklerini yorumlarda okuyun...
Yorum
-
genellem icin demiyorum ben bunu ama genel profil böyle... adamların takıldıgı siteler bunlar zaten ve istisnai yazan neredeyse yok gibi... ! ben bursada oturuyorum ama yani artık bursayı gercekten günahım kadar sevmiyorum!İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenelleme yapmayalım.3-5 fanatik ve yeni yetmenin sözlerini dikkate almayalım.Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
Bunlar hırt. Yenilirken de kazanmak vardır. Bunlar yenilirken, iyice rezil oldular. Düşman istiyorlarsa, alayına gideriz kusra bakmasınlar. Arkadaş dünya yüzünde görülmemiş babalığı yaptık adamlara, vıdı vıdı ediyorlar hala daha. Bunu yapan Bursasporlulardır, ve aslında Bursasporlular staddaki bir avuç taraftartan biraz fazlasıdır.21.12.2009 Unutmayacağız...
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Cemil UstaSen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.
Yorum
-
afedersin abi, benim hatam...! unutmuşum...İlk olarak Altan Atabay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar forumda başka forumlardan link kullanmayın..Sabır... Sağduyu... Saygı... Şampiyonluk
Yorum
-
niye paylaştın bunu abi halen gülüyorum biz sabahtan beri bu kadına mı laf diyorduk. bu kendini aşmış . allahtan bizim yerel basında bunun gibi biri yokİlk olarak nuhoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.bursasportv.com/index/vid...ete_Kilitlendi
arkadaşlar bu kadın kendini acmış bunun cocukluğuna inmek lazım
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yüksek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar hırt. Yenilirken de kazanmak vardır. Bunlar yenilirken, iyice rezil oldular. Düşman istiyorlarsa, alayına gideriz kusra bakmasınlar. Arkadaş dünya yüzünde görülmemiş babalığı yaptık adamlara, vıdı vıdı ediyorlar hala daha. Bunu yapan Bursasporlulardır, ve aslında Bursasporlular staddaki bir avuç taraftartan biraz fazlasıdır.

Yorum
-
geçmiş yıllarda sivaslılardan da böyle çapsız yorumlar okuyorduk. karşılık olarak bi kac sene içinde küme düşmeme mücadelenizi heyecanla izleyeceğim diyordum. bursa da malesef aynı yolda.. fener maçında ne gururlanmıştım oysa yazık!
ne demişti özkan sümer;
bizi aşağı çekmeye çalışmayın , bize tutunun biz sizi yukarı çekeriz!Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
-ismail-
Yorum
-
İlk olarak adem73 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegenelleme yapmayalım.3-5 fanatik ve yeni yetmenin sözlerini dikkate almayalım.
yazdım sıteye abı bakalım ne olacak.
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum