Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Jaja bu kariya ne yapmis öyle. Aman Jaja..
    Onur Recep Kivrak

Yorum

• Birakin havlasinlar. Seneye gene Bank Asya'ya düser bunlar.
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• mac iyi gecti istedigimizi aldık ama enginin mac sonucu yaptıgı sey yüzünden cıkısta cok sıkıntı yasadık.Herkes sizin gibi dikkaldırımda oturmuyor,biz yeşile gidene kadar neler cektik kimse bilmiyor.Bizim en büyük sorunumnuz oturdugunuz yerden yorum yapıyosunuz

Yorum

• Arkadaşlar lütfen yapılan yorumylara biraz daha dikkat bu sayfayı bir sürü bayan arkadaşımızı renkdaşımız okuyor. Bu Bayan hakkında yapılan yorumlar hiç hoş değil bi farkımızı olsun mümkünse.. tamam Söylediği hiçbirşey onaylanacak cinsten değil ama yinede belaltı üstü kapalı yorumlar yapılıyor ve bu yorumların ne anlama geldiğini anlamak için çok derinlemesine inceleme gerekmiyor. Naçizane uyarmak istedim sadece yani bordomavi net dili bu olmamalı...

Yorum

• Bazı yerleri yeni izliyorum. Yahu nasıl koymuş bu karıya. "Sırtında Bize Her Yer Trabzon yazan taraftarlar. Gelin heykele bekliyorum sizi. Gelemiyorsunuz çünkü. Size Her Yer Trabzon'ya."
            TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Bu kadına bizimkiler birşeyler etmiş kesin.O heykelde,dikkaldırımda kesin bu kadına birşey oldu.Maç çıkışı göremeyince üzülmüş

Yorum

• Haha üşenmese mTrabzonspor forması giyip binip heykele gidecem ha. Ne komik bir kadındır o öyle.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• ben hayatimda hicbir mactan bu kadar zevk almadim ya

havaalanina gittik, engine gecen hafta bursa gazetesinde cikan liderlik 1 haftaligina TRABZON a emanet yazisini werdik oku bunu dedik okumus.

cuma aksami 9da bilet kuyruguna girdik.14 saat bilet kuyrugunda bekledik.benimle beraber gelip bilet alamayanlar oldu onlara cok uzuldum.ezile ezile izdiham icinde bileti aldim.aslinda 135. siradaydim ama bizim taraftarimiz sira falan dinlemedi.

stada girerken bile kuyrukta bekledik.turnike bozulmus.sonra kapiyi actilar maca 15 dk kala oyle girdik iceriye.

40 saat uyumadim.o kadar keyfim yerindeydiki mac aksami uykusuz uykusuz halisaha maci yaptim.

sadece ayaklarin sigacagi kadar yerde mac izledik.adim atacak yer yoktu.

baslikta pek foto bulamadim.

bu maca gitmeseydim cok pisman olurdum.gelemeyenler aglasa yeridir bence
                  22 Mustafa Yumlu

Yorum

• 3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• İlk olarak emremetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mac iyi gecti istedigimizi aldık ama enginin mac sonucu yaptıgı sey yüzünden cıkısta cok sıkıntı yasadık.Herkes sizin gibi dikkaldırımda oturmuyor,biz yeşile gidene kadar neler cektik kimse bilmiyor.Bizim en büyük sorunumnuz oturdugunuz yerden yorum yapıyosunuz
                      tabi biz maçta değildik size olmuştur bazı şeyler ancak bana geliyor ki engin olayı olmasaydı da bir şey olurdu çünkü tvden duyduğum kadarıyla bursa ağır küfürleri etmeye başlamıştı

Yorum

• İlk olarak ahmet aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ben hayatimda hicbir mactan bu kadar zevk almadim ya

havaalanina gittik, engine gecen hafta bursa gazetesinde cikan liderlik 1 haftaligina TRABZON a emanet yazisini werdik oku bunu dedik okumus.

cuma aksami 9da bilet kuyruguna girdik.14 saat bilet kuyrugunda bekledik.benimle beraber gelip bilet alamayanlar oldu onlara cok uzuldum.ezile ezile izdiham icinde bileti aldim.aslinda 135. siradaydim ama bizim taraftarimiz sira falan dinlemedi.

stada girerken bile kuyrukta bekledik.turnike bozulmus.sonra kapiyi actilar maca 15 dk kala oyle girdik iceriye.

40 saat uyumadim.o kadar keyfim yerindeydiki mac aksami uykusuz uykusuz halisaha maci yaptim.

sadece ayaklarin sigacagi kadar yerde mac izledik.adim atacak yer yoktu.

baslikta pek foto bulamadim.

bu maca gitmeseydim cok pisman olurdum.gelemeyenler aglasa yeridir bence

peki kardeşim olayları kim başlattı nerede koptu yani haksız taraf biz miydik onlar mı sonuçta biz tvden izledik olayları

Yorum

• İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayrıca bu hatunu incisözlük'e havale ediyorum Bilenler bilir
                          Buna İnci Sözlük bile bakmaz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak kani6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            peki kardeşim olayları kim başlattı nerede koptu yani haksız taraf biz miydik onlar mı sonuçta biz tvden izledik olayları
                            kardes bilmionmu bursa taraftarinin ne kadar karaktersiz oldugunu. kac senedir sovuyolar bize.delik kanli bunlar.ben topsasi ilk defa boyle otururken gordum
                            22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak emremetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mac iyi gecti istedigimizi aldık ama enginin mac sonucu yaptıgı sey yüzünden cıkısta cok sıkıntı yasadık.Herkes sizin gibi dikkaldırımda oturmuyor,biz yeşile gidene kadar neler cektik kimse bilmiyor.Bizim en büyük sorunumnuz oturdugunuz yerden yorum yapıyosunuz
                              Engin 3'lü çektirmeseydi de o olaylar yaşanacaktı. Bu kaç senedir böyle.Altıparmak'ta kafayı buluyorlar maç sonunda da saldırıyorlar herkese. Adam değiller bir kere güvenemezsin. O yüzden maçtan sonra tedbili kıyafetle gitmekte yarar var. Formalı veya atkılı olursanız sorun çıkar elbette bu çoğu şehirde böyledir.
                              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• şu Engin'in polis kontrolünde sahadan yavaş yavaş çıktıgı foto kimde var hani kaçıyomuş ya

arşive eklemem lazım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X