Gerçek Bursalı mı varmış..kimmiş gerçek Bursalılar.. veya İstanbullular..
Buralar yurdun dört bir yanından göç alıp büyümüş yerler..ülke sanayisinin kurulduğu yerler..eminim Bursada öz Bursalılardan çok daha fazla sayıda Karadenizli vardır..
Haberi sunan spiker de eminim aslen Bursalı değildir..
Gerçek Bursalı olmadıkları gibi tribünlerdekilerin(Texsas mı Arizona mı ne zırvaysa) de alayı şopar.
Hesaplar teker teker kapatılıyor. Sizi şah yaptık, rezil de ederiz dedik. Kabul etmediler, artistlendiler. Bugünkü huzursuzlukları, çirkeflikleri hep bu yüzden. Suratlarına vurduk gerçeği. Gerçekler acıttı biraz. Acı acı bağırsınlar şimdi. Zaten 2 seneye kalmaz 3 kızkardeşe sığınırlar. Ama bu fırtınadan artık o şeklilde de kaçamayacaklar.
21.12.2009 Unutmayacağız... ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
Ulan Trabzona gelsinlerde o formalarla bi dayak yesinler almayın onları o stada habu kadın ne diyo böyle bitane formalı Trabzonlu görememişmiş Seneye görürsün.. İstanbulda gördük %10muz kadardınız hala ötüyor boş boş çok kıl oldum şimdi yanımda olsa döverim bu karıyı
Arkadaşlar bu olay basit bir olay değil bence Bordomavi net olarak basın duyurusu düzenlemek gerekir. Trabzonspor resmi sayfasından kesinlikle basın açıklaması gerekir sonuçta resmi tvsinden bu beyanı veriyor bursaspor.... bu kadar laftan sonra bordomavi net olarak trabzonspor resmi kanalından bu durumla ilgili gerekli cevap verilmesi gerekir
Arkadaşlar bu olay basit bir olay değil bence Bordomavi net olarak basın duyurusu düzenlemek gerekir. Trabzonspor resmi sayfasından kesinlikle basın açıklaması gerekir sonuçta resmi tvsinden bu beyanı veriyor bursaspor.... bu kadar laftan sonra bordomavi net olarak trabzonspor resmi kanalından bu durumla ilgili gerekli cevap verilmesi gerekir
Boşveer. Bu karıyı önce Allah'a sonra dedeme havale ediyorum.
Yorum