Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu Jaja'dan iki tane daha olsa 34 maçın hepsini alırız..
    Yattara aklını başına alıp eskisi gibi oynasa başka bir oyuncuya ihtiyacımız yok

Yorum

• - Ah Be Bir Sol Bek , Bir Golcü Forvet Ne Kadar Mükemmel Olur...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Bursaspor'a ceza verilecek mi çok merak ediyorum. 90 dk. demediklerini bırakmadılar.

Seyircisiz ceza almaları lazım. Para cezasının hiç ama hiç anlamı olmayacak.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Küme düşeriz Gökhan...Bir jaja yeter
          Jaja kalitesinde sakin, vuruşları temiz bir forvet lazım. Sanki ben bunları şeyimle yaparım diyen bir adam lazım aynen Jaja gibi. Öteki Jaja'da yedek olur..
          Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• - Herkes Şenol Hocayı Konuşuyor Radyoda , Televizyonda...

- Zamanında En Çok Haksızlık Yapılan İnsan Olduğu Söyleniyor , Şenol Hocadan Kim Bahsederse Bahsetsin Sesi Kısılıyor , Mahsunlaşıyor...

- Şenol Hocam Teknik Direktörlük , İnsanlık Dersi Veriyor Herkese Yakışır Hocam...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Herkes Şenol Hocayı Konuşuyor Radyoda , Televizyonda...

- Zamanında En Çok Haksızlık Yapılan İnsan Olduğu Söyleniyor , Şenol Hocadan Kim Bahsederse Bahsetsin Sesi Kısılıyor , Mahsunlaşıyor...

- Şenol Hocam Teknik Direktörlük , İnsanlık Dersi Veriyor Herkese Yakışır Hocam...
              Aynen öyle Sedat abi...Her hafta hem teknik direktörlük hemde ''insanlık''dersi veriyor...Ve eskiye nazaran Şenol Güneş'i öven ''İstanbul''lu sayısı daha fazla...Öyle bir insanki hiçbirşey yapmadan (bundan kastım gidip benim hakkımda iyi konuşun yoksa sizi vururum şöyle yaparım böyle yaparım demeden)sadece insanlığıyla bazı insanları yola getirdi...
              Bravo Şenol Baba!!!
              '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Şenol hocama ve ekibine binlerce kez daha teşekkür ediyorum.Allah başımızdan eksik etmesin efsane hocamızı...
                2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Yıllardır söylüyorum yine söyleyeceğim, Şenol hocaya laf edenler taş olur taş taaaaaaaş.............
                  2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• jajanın golü süperdi adam nasıl koydu ole yaa

Yorum

• Takımımıza stada girişinde bir alkışı çok gördüler..yazık...
                      Sonrasında yapılanlara ne denir ki..
                      Ve bu taraftar şampiyonlar ligi maçı izledi,izliyor...
                      Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                      Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                      Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak playa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        jajanın golü süperdi adam nasıl koydu ole yaa
                        Yeri değil ama avatarının anlamını anlayamadım 5te5 programı ama soru nedir...?
                        '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• Aferim Umut'a hiç beklemezdim orda pas vermesini, malum biraz(!) bencil olduğu için kendisi..! Ama yanılttı beni bu kez, bencilliği bi kenara koyup kaleye vurmak yerine Jaja'ya pas verdi ve Bursa'nın malubiyetinin belki de sebebi oldu..!
                          Tebrikler ve teşekkürler galibiyette emeği geçen herkese
                          Sirlarumi Söyledum Dağlara Dumanlara..
                          Ben yazarken ağladum, okurken da oy oyyyyyy,
                          Okurken da sen ağla....

Yorum

• İlk olarak iskenderunlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bugün İskenderun'da formamla gezdim işyerinde formamla çalıştım ne mutlu oldum bilmeniz lazım İstanbul yalakası adamlar bana tip tip bakıyordu
                            Üşkenin dört bir yanında senin gibi mutlu ve başı dik milyonlar var.
                            Ne mutlu bize.
                            Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                            Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                            Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• - Anıl Caner Geniş Maç Yazını Bekliyoruz

Yorum

• Real Madrid'de 6 maçtır kazanıyor. Trabzonspor'da..6 haftadır hep bu mutluyum.
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X