Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Totem işlerinden pek anlamam ama dün maçı kazanmamız için çok dua ettim.

Yorum

• İlk olarak saffet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      şeftalileri kızdırmışınız

helal olsun tebrikler..

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        tekrar ediyorum 2 gündür de söylüyorum ikinci yarıdaki maçın deplasman biletleri Trabzon'da satılsın yönetim !!
        aynen farozun ortasına kurulsun bilet satış yeri hemde
        Sadece Trabzonspor !

Yorum

• neyse o zaman rövanştada ilk golü 6da atarız yahu

yalnız ,eğer 3.golü de 25de atsaydık(yanılmıyorum bu sefer değil mi,25ti dakika) hem on dakikada bir gol atmış olacaktık,hemde farka gidiyor olacaktık.ben eminim 3. yü atsaydık bu maç en az 5 biterdi.ama iyiki yapmadık.havaya girerdik.

bursasporluların dediklerine bakmayın renktaşlar ya ne derlerse ne desinler.burada bir abim yazmıştı yanılmıyorsam,kulüp yönetimi Trabzondaki maçta,biletleri farozdan ve tek gişeden dağıtsın yeter onlara.

ağlayacaklar sızlayacaklar tabi.teksas.orga maçtan önce bakıyordum.yok Trabzonu,hamsileri şöyler yapacağız.açık kalede Trabzonlu görürsem keserim bıçaklar.Hamsileri ezeceğiz gibi laflar edildi durdu.birde maçtan sonra baktım;

hani biz küçükken çoğumuza,annemiz patlatır ya bi tane çok kızdığında,sonra hiç konuşmayız öyle oldu işte.ama bu sefer onlara vuran anneleri değildi babalarıydı...
          Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağlam'ı hep "iyi" bilirdim fakat maç sonu açıklamaları ayıp olmuş.Yaptıkları birbirinden sefil transferleri sorgulamaları gerekir bence.CL ye katılan bir takım olarak böylesine aptalca transferleri nasıl yaptılar anlamak gerçekten zor.

Enginin yaptığı da ayıp.Bursalı bir oyuncunun Trabzon deplasmanında galibiyet sonrası bunu yaptığını düşünün.Ne olurdu?

Ali Tandoğan'ın ziyaret sonrası açıklamaları çok hoş ve İvan Ergic harbi adam.
            Keşke ligimizde Ivan Ergiç gibi oyuncular çoğalsa. Kendisi gerçek bir futbol entellektüelidir.

Vikipediden bir bölüm

Futbol hakkında yazıları ve demeçleri vardır. Sırbistanda yayında olan Politika adlı gazetede sürekli olmasada bir yazı köşesi vardır. 5.Karaburun Bilim Kongresi'nde 5 eylül 2010 pazar günü saat 10.00'da "endüstriyel futbol" oturumunda "modern sporun felsefesi: eleştirel bir yaklaşım" başlıklı bir sunum yapmıştır.
            Futbol hayatı boyunca hiç kırmızı kart görmemiş ve hiç kırmızı renkli spor araba kurgusal kurmamış futbolcudur.
            Ivan Ergiç, Bursa’ya ilk defa gelen Manchester United’ı imkânı olmayan çocuklar da seyredebilsinler diye tanesi 30 TL olan kale arkası biletlerden 630 tane satın alarak tercümanı aracılığıyla maddi durumu iyi olmayan mahallelerde çocuklara dağıttırmıştır.

Yorum

• Bursalılar Engin kaçtı diyordu ama videoda Engin plajda gibi vallahi

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tebrikler Trabzonspor'um.

4 haftadır totem yapıyorum.Tutuyor da melet.

Bu arada feribotta Vederson,Jaja ve Alanzinho'ya rastlamış bizimkiler.Özellikle bizim hala oğlu incelemiş Jaja'yı.Kimse merak etmesin adam kanlı,canlı insan.

şşşt kimseye söylemeyin ama benim totemimde tam 6 haftadır tutuyor.gerçekten.ama şunu söylüyorum totem yapan renktaşlara,kimse ama kimse işe yarayan totemi söylemesin forumda.hep gizli kalsın.bozulur falan
                Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tebrikler Trabzonspor'um.

4 haftadır totem yapıyorum.Tutuyor da melet.
                  Bu aralar herkesin totemi tutuyor..
                  Herkese Merhaba

Yorum

• kalmasın kalmasın sağlam koltuk kalmasın
                    Sadece Trabzonspor !

Yorum

• Bende ilk kez totem yaptım tuttu..
                      Es-es maçında da aynı totemi uygulayacağım...
                      '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bursalılar Engin kaçtı diyordu ama videoda Engin plajda gibi vallahi
                        Engin kesinlikle kaçmadı. Normal bir oyuncu olsa kaçardı ki, kaçmalı da Ama bu adam Engin beyler. Aheste aheste yürüyordu adamları görmesine rağmen. Polisler acele etmesi için koşuşturmaya başladı sonra. Bu kesinlikle böyledir.
                        21.12.2009 Unutmayacağız...
                        ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                        Cemil Usta
                        Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• 7 geliyor 7 geliyor 7 geliyor 7 geliyor 7 geliyor 7 geliyor

çok rahat bi maç oldu yae korktuğumuz maçlar rahat geçiyor acaba g. antepide rahatmı yeneceğiz ne bana geliyor ilk yarı her takıma 10 ila 15 puan fark atacağız

Yorum

• İlk olarak ismail tüfekçi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            çok rahat bi maç oldu yae korktuğumuz maçlar rahat geçiyor acaba g. antepide rahatmı yeneceğiz ne bana geliyor ilk yarı her takıma 10 ila 15 puan fark atacağız
                            Önce Eskişehir'i yenelim,Antep'e sonra bakarız..

2 hafta sonra Bursa-Kayseri sonra da bjk-Bursa maçları var..biz onlarla olan işlerimizi hallettik..şu son 5 haftayı kayıpsız geçersek inanılmaz fanteziler yapabiliriz..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• Keşke 2010 yılında Fenerbahçe şampiyon olsaydı çünkü; Bu adi Bursaspor (Şeftali Kurdu) Sanki hiç yenilmiycekti de Egemen'e o kadar küfretti, Trabzona Küfretti , Sahaya İnip İnsanların Üstüne yürüdüler.. Adiler geçen sene o küfrettiğiniz adam , adamlar son maçta Onurlarını ortaya koymasalardı, NAH şampiyon olurdunuz.So...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Önce Eskişehir'i yenelim,Antep'e sonra bakarız..

2 hafta sonra Bursa-Kayseri sonra da bjk-Bursa maçları var..biz onlarla olan işlerimizi hallettik..şu son 5 haftayı kayıpsız geçersek inanılmaz fanteziler yapabiliriz..
                                aynen aynen de 20 senedir Trabzon'da yaşıyorum şubatta Viyana'ya gideceğim okula ve haziran'da döneceğim eger olurda göremessem şampiyonlugu çok koyacak vallahi.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X