Acaba bu hafta yönetimden kim devam etmeyeceğini açıklayacak yada hangi yönetimde ki insan istifa felan edecek bir aksiyon bekliyorum İhsan Alioğlundan özellikle.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İmam Çağdaş?İlk olarak cankerim76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperini, sol bekini bilmem de 27 Kasım günü öğle yemeğini Halil Usta'da,
akşam yemeğini de Çulcuoğlu'nda yemek ister canım.
Antep seferi? Gürcan Abi?
...
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Bende Orhan Gülle'yi beğendim Trabzonlu bir futbolcu ayrıcaİlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok beğendim...O kadar beğendim ki Semih i rezil etti herif....Ama bu stoper işi biraz uyum gerektiriyor...Bir de mesela gerçi ölçü değil ama hatırlayalım Bilica Sivasda iken almaya kalksa yönetim itiraz etmezdik...Hlbuki şimdi anlıyoruz ki Bilica kapanan takım için ideal bir stoper....Başkası için değil....Ben göbeğe transfer bekliyorum Selçuk Colman a alternatif....Mesela Orhan Gülle yi çok beğenmedim ben....Hiç değilse bu gün...
Bencede alternatif bakımından Orhan iyi olur genç ve gelecek vadeden bir futbolcu
Bence Abi Danny bizim için iyi transfer olur
Birde Ivan De Souza'da iyi olur diye düşünüyorum
Ama Gaziantepspor kolayına da bu futbolcuları bırakacağına ben şahsen inanmıyorum
Yekta'da iyi transfer olur unutmadan yazayım
Yorum
-
Estağfurullah...Ben sadece ortam gerilebilir diye endişe ettim...Dinliyoruzİlk olarak foxx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim için farketmez ama başlıkla çok da bağlantılı değil öyle bir anekdot olarak aktarmıştım
Erdal abi çekincelerinden sıyrıldıysa kısacık anlatırım 
Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
-
Bende de aynı Abi bir türlü uyku tutmadı beni daİlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUla uyku tutmayi
Yorum
-
Hay MAŞALLAH İNŞALLAH bu görüntü bozulmazİlk olarak İsmail Coşgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Budur...
Yorum
-
Ben de itiraf ediyorum; 6 haftadır maçları evde aynı koltukta aynı açıyla seyredip başlama vuruşunu kaçırmamak için gözlerimi kırpmıyorumİlk olarak cankerim76 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStoperini, sol bekini bilmem de 27 Kasım günü öğle yemeğini Halil Usta'da,
akşam yemeğini de Çulcuoğlu'nda yemek ister canım.
Antep seferi? Gürcan Abi?
Bursa'ya yola çıkıp vazgeçip geri dönüp evde seyrettim.
Erdal'ın bir kaç sayfa önceki mesajı kafamı karıştırdı. Garanti veriyorsa hemen bana kesin uyar..
Yorum
-
Tabii ki de aynen belki de maçı Olimpiyatta oynatırlar yarı yarıya süper olur bence.Ama son maça kalırsa Şampiyonluk bence bu sefer ALLAH'ın İzniyle alırız diye düşünüyorum.Ben şahsen 30 yada 31 haftaya kadar Şampiyonluğumuzu ilan ederiz diye düşünüyorum bilmiyorum bana katılıyor musunuz ?İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO maça Allah nasip ederse Şampiyonluk maçı olarak çıkarsak eminim ki Karabük tarihinin en kalabalık gününü yaşar.
Karabük Karabük olalı böyle bir şey görmez yani
Yorum
-
Nokta transfer derken kimi kastettin Abim mesela ?İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransfer tehlikeli is,katki yapacagina yüzde yüz inanilmayan bir futbolcu alinmamali.
1 nokta transfer bile isimizi görür,3 tamamlayici oyuncu alinsa zararli bile cikabiliriz.
Yorum
-
Efendim ben kaçıyorum...Saat 1 30 olmuş....
Destur....Hayırlar fethola...Şerler defola...Artalım eksilmeyelim taşalım dökülmeyelim....Tez zamanda yeniden Viyana kapılarına dayanalım inşallah....Yürü bre Sultan Şenol meydan senindir!.....Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Trabzonspor`un aldigi basarili sonuclardan sonra Hayrettin Emice geri dönmeyi düsünüyormus.İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcaba bu hafta yönetimden kim devam etmeyeceğini açıklayacak yada hangi yönetimde ki insan istifa felan edecek bir aksiyon bekliyorum İhsan Alioğlundan özellikle.
Yorum
-
İNŞALLAH her zaman böyle olacağız Ömer Abim ALLAH'ın İzniyleİlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGiriyoruz kardeşim işte.
Havaysa hava futbolsa futbol oyunsa oyun puansa puan liderlikse liderlik.
Allahın izniyle iyi gidiyoruz.
Yorum
-
lig başladığından beri sevinç üstüne sevinç yaşatan bu takımımız için ne yapsak azdır şu sıralar. hele bir de şampiyonluğu başarırlarsa, o efsane kadrolar arasına girerlerse, bu şehir onları kıyamete kadar unutmaz.
gecenin bu vakti sayfalarca yorum okumak, çile çeken taraftarlarımızı görmek beni daha da umutlandırıyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum