Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben de gizli saklı totemimi açık edeyim bari.

Gençlerbirliği maçıydı, maçın ilk yarısına yetişememiştim. Aramalar mesajlaşmalar falan derken, takımın rezil top oynadığını maçı çevirmemizin imkansız olduğunu öğrendim.

Çaresiz, maçı seyredebilecek bir mekan ararken Akçaabatlılar Kültür Merkezi'ni gördüm. Daldım içeriye. Gözümü ekrana çevirdim, muhteşem bir futbol var. Lavoboya gideyim dedim, o ara yediğimiz atağı duydum spikerden. Geri döndüm, yine inanılmaz bir baskı hücum..

Lan dedim yoksa..!

Oturdum hemen müsait bi sandalyeye, bir anda goller geldi.

O günden beri çorabına kadar aynı kıyafetlerle seyrediyorum her maçı. Aynı mekan, aynı sandalye.
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Cafer ,haftaya Eskisehir zorlar mi bizi ?
      Kesin abi,eskisehir tas gibi takim isimiz hic de kolay degil.

Taraftar olarak havaya girmemek adina önlemleri baslatiyorum.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben yatıp kalkıp Manisa'ya yenildiğimize dua ediyorum. Berabere kalmış olsaydık dahi bu noktalara gelmeyecektik. Çok da güzel oldu. Ha Manisa'yı yenip, Sivas'a kaybetseydik tam tersini düşünürdüm o ayrı

Şu an Konya'yı,Gençleri geçtiysek veya önümüzdeki haftayı Eses'i 3 puanla geçeceksek bu o Manisa maçı sayesinde olacak. Ha ne zaman yenildik, ha ne zaman yenilecez stresi olmadan, mağluyibet hakkımızı da rakiplerimize karşı kullanmadan aslanlar gibi yenildik
        Tehlikeli mesajlar bunlar..

Seneye Manisasporlular çıkıp gelir ''sizi biz şampiyon yaptık'' diye.
        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• eziktaşın taraftar sitesinde giriş resminde şuan şöyle yazıyor,haydi kalk ayağa yürü Güneşe,bende diyorum yaklaşın GÜNEŞE kavuracak sizi telef olacaksınız

Yorum

• Maç sonu üçlü çektirmek, dozunda sevinmek çok normal olmalı. Rakiplerde Avni Aker'de yapabilmeli. Olmaması gereken tek şey küfür.
            Futbol ölüm kalım savaşı değil ki kaybedenin evi cenaze evi olsun. Yenen sevinir yenilen üzülür. Hepsi bu olmalı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Timsahtan kurban olur mu ? Yaptık OLACAK !... =)))
              Harika ya..harika
              Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
              Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
              Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ersoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Timsahtan kurban olur mu ? Yaptık OLACAK !... =)))
                Kurban etinide istanbulda dagitiriz, yazik farka bak
                "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• Herşeyde vardır bir hayır.

Bunu oldum olası söylerim.

Manisa maçında yenildik ama belki buralara gelmemizi o sağladı.

Sizin Hayır bildikleriniz şer , Şer bildikleriniz hayır olabilir.

O yüzden Herşeyde vardır bir hayır

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Recep abiye sonuna kadar katılıyorum,taraftar profilleri,çakı,bira şişesi
                    Hepsi hikaye arkadaş.

dün gece saat 22:00 de Bursada 250 kişi bilet kuyruğunda idi.

10.000 Kişi kapasiteli Teksas tribünü 500 kişi ile basamadı mı arkadaşlarımızın olduğu yeri ?

Afkurup duruyorlar, boş tenekeden çıkan ses gibiler.

Trabzon taraftarının hiç onlar kadar atıp tuttuğunu, ama icraat yapamadığını gördünüz mü ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben halen daha manisa macina yaniyorum.

Ne yapip edip o maci almaliydik,alabilirdik.

3 puanda oradan gelmis olsaydi harika üstü olacakti.
                      Gorsel anlamda en guzel oynadimiz maclardan birisiydi.
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Adam bugün NTVSPOR da diyor ki,

Trabzonspor Fener'i şampiyonluktan etti diye, neden onları tebrik etmeliyim ki ?

Ulan MAL, sanki berabere kaldım da, GS şampiyon oldu ?

Abi, bunlar insan bile değil, öyle bir düşmanlıkları var ki, öyle böyle değil.

Tek dileğim var, Trabzondan gelenler zorlukları, yapılanları gördüler, umarım Trabzonda gerekenin hasını yaparlar bunlara...
                        Recep bunlar Trabzon'a geldiğinde 3. ordu bile teyakkuza geçiyor..

Gelecekler,bilet için sabahlayacaklar..olacak şeyler değil bunlar..hiç biri bu şartlarda gelmezler..
                        Herkese Merhaba

Yorum

• Senol Baba'nin dedigi gibi: maglubiyet, bi takim icin cok önemli"

bencede Manisa macini iyiki yenilmisiz!!!

oyuncularin hepsini cok seviyorum ama Senol Babanin yeri ayri bende...

adami cok seviyorum ya!!!!
                          BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kesin abi,eskisehir tas gibi takim isimiz hic de kolay degil.

Taraftar olarak havaya girmemek adina önlemleri baslatiyorum.
                            Cafer dövecem seni .

Yorum

• yaw bu hafta mac var dımı beyler mıllı mac varya ondan soruyorum.

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Gaziantepi nezamanki deplasmanda yeneriz.O yil sampiyon oluruz
                                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X