Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Recep, "kardeşlik" olurmu rakipler arasında....Olmaz...Saygı olur....Neden Fener e saygı duymaya başladık? Çünkü son zamanlarda bunu hak ediyorlar...Hak edene saygı göstereceğiz bu kadar....Yahu bizim en kardeşimiz olacak takım Akçaabat tı o bile 2 puanımızı yedi 2004 de
    Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Büyütmeye gerek yok altı üstü Bursasporu yendik yahu

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ersun Yanal zamanında da iyiydik ama Ersun Yanal ile Şenol Güneş i mi kıyaslıyoruz ?

O zamanlar doğru düzgün derbi kazanamazdık.

Oyun yapımız çok değişti.

Kaybetsek bile oynayarak kaybederiz bu saatten sonra.
        bu kadro o zaman yeni kurulmuştu haksızlık etmeyin... oyun yapısı değişebilir ama birarada oynabilmek yıllar alır...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Markus Trabzonsporlu
          Markus Merk eski bir Barcelona hayrani...eee bizimde renklerimiz ve futbolumuz az cok uyuyor
          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Ben halen daha manisa macina yaniyorum.

Ne yapip edip o maci almaliydik,alabilirdik.

3 puanda oradan gelmis olsaydi harika üstü olacakti.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• markus merk, haklının yanında her zaman.

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Erdal dünyanın en mutlu insanı benim şu anda inan bulutların üstünde geziniyorum yazmak bile gelmiyor içimden
                Erdal ben de Şenol abi gibi, Trt, Marcus, çeşitli videolar ve önemlisi başlığı okuyarak günü Trabzonspor ile geçirmekten keyif alıyorum. Herşeyi arkadaşlar yazıyor. Ben de keyifle okuyorum.
                Birkaç konu hakkında ben de fikrimi söyleyeyim;
                Marcus kadar iyi bir hakemimizin olmamasından çok daha üzücü olanı, Marcus kadar adaletli bir spor adamımızın olmayışı. Adaletli olmak bu kadar zor olmamalı. Neyse ki Marcus ile nefes almaya başladık. İlk defa bu kadar net konuşanı gördüm.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hiçkimse çekmedi Ertuğrul Sağlam`ın Jaja`dan çektiğini..
                  Lig Tv de soru geldi.

Soru : Ertuğrul Hocanın Beşitaştanda tanıdığı Jaja'ya özel önlem almaması çok acayip değil mi ?

Şansal Büyüka : Adam yerinde durmuyor ki, kime nasıl önlem alacaksın ?

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben halen daha manisa macina yaniyorum.

O maci alsaydik, simdi daha cok puan kaybi yasamis olurduk!
                    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şeftali mevsimindeyiz kardeşim. Normal sonuç...

Sırada Eskişehirspor var...

Onlar düşünsün...

Karadeniz Fırtınası Mayıs'a kadar devam edecek...

İnşallah Kaya inşallah, Şenol Hocayı dinlerse takım ve ciddi bir skatlık ve form düşüklüğü olmazsa inşallah !!

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Markus Merk eski bir Barcelona hayrani...eee bizimde renklerimiz ve futbolumuz az cok uyuyor
                        Gönüller uymasın da

Renkler ve futbol uysun yeter

Seviyorum bu Markus'u gördüğünü söylüyor hem de bastıra bastıra , rant yok bir şey yok .

Ne güzel yendik ama
                        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben halen daha manisa macina yaniyorum.

- O Maç Sayesinde Geldik Bence Buralara Ben Pek Üzülmüyorum...
                          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                          ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• macin 14 dakikalik ozeti benim gibi izleyemeyenler burdan izleyebilir indirmeden..

"İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O maci alsaydik, simdi daha cok puan kaybi yasamis olurduk!
                              O mactan cok dersler cikardik diyorsun yani olabilir.
                              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Recep, "kardeşlik" olurmu rakipler arasında....Olmaz...Saygı olur....Neden Fener e saygı duymaya başladık? Çünkü son zamanlarda bunu hak ediyorlar...Hak edene saygı göstereceğiz bu kadar....Yahu bizim en kardeşimiz olacak takım Akçaabat tı o bile 2 puanımızı yedi 2004 de
                                Adam bugün NTVSPOR da diyor ki,

Trabzonspor Fener'i şampiyonluktan etti diye, neden onları tebrik etmeliyim ki ?

Ulan MAL, sanki berabere kaldım da, GS şampiyon oldu ?

Abi, bunlar insan bile değil, öyle bir düşmanlıkları var ki, öyle böyle değil.

Tek dileğim var, Trabzondan gelenler zorlukları, yapılanları gördüler, umarım Trabzonda gerekenin hasını yaparlar bunlara...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X