İlk olarak zahido tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Engin maç sonu 3'lü çektirmiş..Video var mı?
Yorum
-
O maçı almış olsak, bu takım bir başka maça lakayt çıkmış olabilirdi. Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşa söylememişler.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen halen daha manisa macina yaniyorum.
Ne yapip edip o maci almaliydik,alabilirdik.
3 puanda oradan gelmis olsaydi harika üstü olacakti.
Boşverin takım artık harbiden akıllandı ve ayakları yere basıyor.
Yorum
-
23 senedir onlarca ist. da bursa ankara izmit sakarya ya maçlara giderim inanın en şerefsiz taraftar bursada var ya ben ist. bu rezilliği görmedim inanın bursa şampiyon olsun istemedimİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://galeri.haberturk.com/galeri/i...707/1/9#galeri
habu şerefsizler ile bir daha kareşlik demesin kimse lütfennn...
Yorum
-
Ben de yenseydik buralarda olmayabilirdik diye düşünüyorum. Zamanlama açısından yararlı bir mağlubiyetti.İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen halen daha manisa macina yaniyorum.
Ne yapip edip o maci almaliydik,alabilirdik.
3 puanda oradan gelmis olsaydi harika üstü olacakti.
Yorum
-
Schuster`den ögrensin Ertugrul Saglam, Jaja`yi durdurmayi.İlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLig Tv de soru geldi.
Soru : Ertuğrul Hocanın Beşitaştanda tanıdığı Jaja'ya özel önlem almaması çok acayip değil mi ?
Şansal Büyüka : Adam yerinde durmuyor ki, kime nasıl önlem alacaksın ?

Yorum
-
Ben yatıp kalkıp Manisa'ya yenildiğimize dua ediyorum. Berabere kalmış olsaydık dahi bu noktalara gelmeyecektik. Çok da güzel oldu. Ha Manisa'yı yenip, Sivas'a kaybetseydik tam tersini düşünürdüm o ayrı
Şu an Konya'yı,Gençleri geçtiysek veya önümüzdeki haftayı Eses'i 3 puanla geçeceksek bu o Manisa maçı sayesinde olacak. Ha ne zaman yenildik, ha ne zaman yenilecez stresi olmadan, mağluyibet hakkımızı da rakiplerimize karşı kullanmadan aslanlar gibi yenildik
Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.
Yorum
-
.....
Öyle de kadromuz o zamankinden daha iyi. Hüseyinler Ferhat Çökmüşler yok en azından. Daha kaliteli oyuncular geldi onların yerine.İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadro o zaman yeni kurulmuştu haksızlık etmeyin... oyun yapısı değişebilir ama birarada oynabilmek yıllar alır...
Jaja yı başlı başına bir takım zaten
Yorum
-
Ne bileyim,manisa nin sahasinda konya ya yenildigini düsündükce o maglubiyeti kabul edemiyorum.İlk olarak asimetrik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen de yenseydik buralarda olmayabilirdik diye düşünüyorum. Zamanlama açısından yararlı bir mağlubiyetti.
Böyle bir kiyaslama yanlis da olabilir ama takim olarak herseyimizi ortaya koydugumuz zaman kazanmaya daha yakin oldugumuzu haftalardir görüyoruz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Recep abiye sonuna kadar katılıyorum,taraftar profilleri,çakı,bira şişesiİlk olarak Recep Alkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAdam bugün NTVSPOR da diyor ki,
Trabzonspor Fener'i şampiyonluktan etti diye, neden onları tebrik etmeliyim ki ?
Ulan MAL, sanki berabere kaldım da, GS şampiyon oldu ?
Abi, bunlar insan bile değil, öyle bir düşmanlıkları var ki, öyle böyle değil.
Tek dileğim var, Trabzondan gelenler zorlukları, yapılanları gördüler, umarım Trabzonda gerekenin hasını yaparlar bunlara...
Yorum
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEngin maç sonu 3'lü çektirmiş..Video var mı?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum