Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı kaçıracağım diye üzülürken ercan havalimanında ligtv oldugunu gördügümde cok sevindiydim ve o arada da jajanın enfes golü gelince havala uçtum ...

Süpersiniz çocuklar ...

Şampiyon Trabzonspor

Bu Ertugrul Saglam iyi agladı mactan sonra ama bizim 1 golümüz + ibrahime kırmızı vermesi lazımdı bunları da sölesene ertugrul İşin ilginci ligtvye Trabzonun attıgı 2. golle ilgili burak 'ın ofsaytta oldugu için birçok telefon gelmiş durum çok vahim ki stüdyodakiler cok güldüler özellikle de Markus Merk

Yorum

• bence artık diğer maçı düşünmeye başlamaşıyız...

Yorum

• Cale solda değilde göbekte daha iyi savunma yapıyor gibi geldi bu maçta..
        Nothing was ever accomplished with tears..

Yorum

• Markus Trabzonsporlu
          Twitter Adresim

Yorum

• - Ertuğrulda Baya Yardımcı Oldu Bugün , Keçeliyi Sağ Bek'e Almak Hangi akla Hizmet

- Ayrıca Turgay Bahadır Denen adamın Trabzonlu Olduğu Halde Trabzon Maçlarında Kudurmasını Hiç Anlayamıyorum ...
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Markus Trabzonsporlu
              Adam doğruları söylüyor .

Yorum

• Hiçkimse çekmedi Ertuğrul Sağlam`ın Jaja`dan çektiğini..

Yorum

Markus Trabzonsporlu
                  Hayır...Sadece vicdanlı....Vicdan imanın yarısıdır derler
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Adam doğruları söylüyor .
                    Öyle Trabzonsporlu olunuyor
                    Twitter Adresim

Yorum

Markus Trabzonsporlu
                      Ahmet ceza başlığına yaz, yanlış yere yazdın,bu arada Ceza Trabzonspor'a geçmiş Bursa maçından sonra

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gürcan abi, Şenol abi, İsmail abi, girmiyorsunuz topa bakıyorum....The Ciks hocam bile dayanamadı yazdı başlığa....

Bu arada kendi adıma artık btıl inançlara yer yok
                        Erdal dünyanın en mutlu insanı benim şu anda inan bulutların üstünde geziniyorum yazmak bile gelmiyor içimden
                        Aynı suda iki kere yıkanılmaz.

http://stopmatchfixing.com/

Yorum

• İlk olarak elifum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          http://ligtv.com.tr/VideoHaber/Defau...?r=1&hid=82035

markus merk den ertuğrulun veryansınlarına mükemmel cevaplar
                          Ertuğrul aklınca pozisyon siparişi verdi ama Markus Merk borçlu çıkarttı kendisini Kötü gidişin sonuçları bunlar, çok da takılmamak lazım.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

Öyle Trabzonsporlu olunuyor
                            Sen de haklısın

Yorum

• Habertürk Galeri - Spor, magazin, haber, ekonomi, teknoloji, seyahat galerileri.

habu şerefsizler ile bir daha kareşlik demesin kimse lütfennn...

Yorum

• kısa ve net teşekkürler uşaklar
                                TrabZonguldaklı...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X