Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye
    Defans futbolu oynayan takim akil ve mantiken ligte en az golü atan takim olmasi gerek.
    Bu densiz hic puan durumuna,takimlarin attigi ve yedigi gollere bakmaz mi?
    Kendi takimindan 10 gol fazla atmisiz, averajimiz +19.
    Sampiyonluga oynayan Besiktas`in averaji +5...
    Kümede kalmaya oynayan IBB`nin averaji +6.

Ne diyelim kervan yürüyor.

Yorum

• İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben maçta Turgay ve Sercan ikilisinden çekiniyorum sadece..

Volkan top ezmeye devam etsin birşey olmaz..
      aga bence tam tersi Volkan ve Turgay..Sercan'dan bi cacık olmaz.3.sınıf bir forvet..Fenerbahçe maçında atamadıklarını ben bile atarım(!)..
      ölümüne trabzon !

Yorum

• Şu saat itibariyle gs maçını hafızadan silip bu maça yoğunlaşıyorum.

Umarım takım da, benimle birlikte yoğunlaşır
        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Defans futbolu oynayan takim akil ve mantiken ligte en az golü atan takim olmasi gerek.
          Bu densiz hic puan durumuna,takimlarin attigi ve yedigi gollere bakmaz mi?
          Kendi takimindan 10 gol fazla atmisiz, averajimiz +19.
          Sampiyonluga oynayan Besiktas`in averaji +5...
          Kümede kalmaya oynayan IBB`nin averaji +6.

Ne diyelim kervan yürüyor.
          IBB kümede kalmak icin Oynamioki adamlar 5. Sirada

su altdaki istatisik herseyi anlatiyor
          Başka hiçbir yerde bulamayacağınız goller, en güçlü, hızlı, doğru haber, özel röportajlar, canlı sonuçlar, istatistikler, oyunlar 365 gün 24 saat beIN SPORTS'ta!

Schuster yüzünden BJKyi sevmiorum fatih tekke orda olsa bile bursaya bile daha cok sempatim var bu andan itibaren

Yorum

• Dün akşamki gibi sabırlı oynarsak kazanırız. Fazla sıkmamak lazım, panik yapmamak lazım. Bir puan da üç puan da işimize her türlü yarar nasılsa.
            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Süper Lig'in 12. haftasında oynanacak Bursaspor-Trabzonspor maçının bilet fiyatları belli oldu.
              Spor Toto Süper Lig'de zirve yarışını yakından ilgilendiren Bursaspor ile Trabzonspor arasında 13 Kasım Cumartesi günü yapılacak maçın bilet fiyatları açıklandı.
              Kulüpten yapılan açıklamada, biletlerin 11 Kasım Perşembe gününden itibaren satışa çıkacağı, internet sitesi ve gişelerden bir kişinin en fazla 5 bilet alabileceği belirtildi.

Misafir takım taraftarları için ayrılan biletlerin maç günü stat gişelerinden satışa çıkacağı belirtilen açıklamada, İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereği yaş sınırlaması olmaksızın bu maça da bileti olmayan çocukların alınmayacağı kaydedildi.

Açıklanan bilet fiyatları şöyle:

VIP A-B tribünü 1. sıra..........: 350 TL

VIP A-B tribünü 2-6. sıra........: 250 TL

Kapalı A-B-C tribünleri..........: 130 TL

Maraton tribünü..................: 50 TL

Kapalı kale arkası tribün........: 30 TL

Açık kale arkası tribün..........: 20 TL

Misafir tribün...................: 20 TL
              BMN KOCAELİ

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                aga bence tam tersi Volkan ve Turgay..Sercan'dan bi cacık olmaz.3.sınıf bir forvet..Fenerbahçe maçında atamadıklarını ben bile atarım(!)..
                armağan çıktığı günden beri sercan'ın bir halt olmadığını forumumuzda da sıkça dile getirdim. Ama aman abi sen böyle konuşma Sercan gibi bir forvetimiz yok, olsa banko şampiyonuz falan de. Gelir şimdi 3 tane falan sallar, hiç gerek yok.
                Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Sercan Tamam da Turgay kadar ballisini ben görmedim
                  Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Yoğunlaşalım..Konsantre olalım ve savaşalım.3 puan yakındır evelallah...

(UEFA)

Yorum

• bizim uşaklar kurbanda timsah kesecekler desene kaç hisse yapsak..
                      1 hisse umut, 1 hisse jaja başka ortakçı çıkar mı?
                      üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Su Schusterin Kizinin filan bi Trabzonlu Sevgilisimi vardi neki Trabzona bukadar düsman simdide atip tutio ki Trabzon ve Bursa defans futbolu oynatio diye
                        Defans oynayan Trabzonspor'un 27, Bursaspor'un 21, Kayserisporun ise 17 golü var.. Atak oynayan Beşiktaş'ın da 17 golü var. Averajımız bile Beşiktaş'ın attığından fazla.

Konuşsun dursun
                        ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
                        "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Haydi Trabzonsprum♥ Insallah bu maci da Aliriz

Yorum

Haydi Trabzonsprum♥ Insallah bu maci da Aliriz
                            Sinan Engin senmisin abi..Oda Yatara diyor Yattara ya..
                            Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Gökhan KAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sinan Engin senmisin abi..Oda Yatara diyor Yattara ya..
                              evet

Yattara ismi vardi ondan Yatara aldim

Bursada Ömer erdogan oynicakmi gene son 2 haftadir oynamiodu

Yorum

• Beşiktaşın hocası her maç sonrası atıp bizim hakkımızda atıp tutmasına çok sinirlendim.. onun için bu resmi yaptım.. xD

En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 09.11.2010, 02:00.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X