Bu fb ile olan fikstür olayına çok takılmamak gerek, ne de olsa fb yi 2 haftayla takip ediyoruz. Fb nin oynadığı ile 2 hafta sonra biz oynuyoruz. Yalnız fikstür de bir avantajlı takım varsa o da Bursadır. Gs yi takip etmesi onlar için çok büyük bir avantaj.
Gs ile oynayan takımlar yıpranıp ya da rehavete girip Bursa nın karşısına çıkıyor. Örnek vermek gerekirse Fb-Gs maçında çıkan sakatlar Bursa nın avantajına oldu. Aynı buna benzer bir başka durum da yakın bir örnek Ankaragücü Gs yi dize getirdi sonraki hafta ise rehaveti ile Bursadan resmen dayak yedi.
bence asıl fikstür dezavantajı ağustosta antalyada, şubatta sivasta maç yapmaktır. malesef bize böyle denk geldi. antalya maçında puan kaybettik, sivasta bişey olmaz
Başarmak inanmanın yarısıdır bizde başarmadan önce inanıyoruz ki başarıya ulaşalım herkes bu trabzon yarıda bırakır dedi derbilerde kötü oynar dedi ne oldu 3 derbiyide aldı sırada bursa var inşallah şu süper kupada havasını söndürdüğümüz bursayı tekrar sönük bir balona çevirecez.. Trabzonum Yenecek buna canı gönülden inanıyorum ve şuan liderliğimizi haftaya garantiliyecez diye düşünüyorum. Şimdiden allah yardımcımız olsun ve artık busene şampiyonluk senemiz olsun...
Futbolu Eskiden Açlar Oynar, Zenginler İzlerdi; Şimdi Zenginler Oynuyor, Açlar İzliyor.
bURSA ÇOK STRESLİ VE BİZDEN FENA ÇEKİNİYOR...EN BÜYÜK ARTIMIZ BU....biz ise sanki şampiyon olmuşuz gibi hava yaptık,en büyük eksimiz bu....İnşallah maça kadar ayağımız yere basar....Bursa da Volkan şen-ergiç ve batalla yı tutsak yeter....İnşallah rahatça yenecez diye düşünüyorum
Bu macta oyun icinden bursa nin bize sikinti yasatacagini düsünmüyorum.
Yalniz duran toplarda bursa etkili bir takim,ona karsi önlemimizi almamiz lazim.
Herseye ragmen evsahibi avantajiyla bursa favoridir bence.
abi ilk kısmı okuyunca eyvah dedim sonradan düzeldi yazı...kalbime iniyodu az daha... bjk,gs ve fb deplasmanı dışında heryerde favori Trabzonspordur bu ligde
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
takımda hiç gol atamayan adam var mı onu koyalım forvete...teo da işe yaradı...
Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
ayyy ayolll burssapor bursaspor
valla ben hiç fikstur falan düşünemiyorum şenol hoca dusunur bunları işin ucuna kupa koysalar kesin alacaz derim ama lig surprizlere gebe bugunku kasımpasa gıbı hersey olabilir onemlı olan bu ligde yarısacagın takımlara yenılmemek gerisi gelir
Beraberlik opsiyonumuz var. Çok rahat olmalıyız. Bizim takımın daha iyi oyunculardan kurulu olduğunu Bursasporlu futbolcular da biliyor. Bu fikir onları ezecek.
ah ulan ah ankarada olcaktımki banko giderdim bu maca..bayram öncesi denk gelmesi kötü oldu..gerci cinconları yenmenin keyfini yaşadık evimizde de bu bursa kupada gruplardan sora karşımıza nasılsa cıkacak.içime öyle doğuyor
anlatilmaz bir sevgi buuu...deli gibi seviyoruz TRABZONU !!!!
Yorum