Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bize karşı neredeyse bütün takımlar kapanıyor bu gün bursa açık oynamak zorunda o yüzden konyaspor maçından kolay olacak görürsünüz...

zaten fanatikteki kadroyla çıkarsa,yani insua volkan turgay sercan ileri dörtlüsü olursa gerçekten,tehlikeli olurlar ama aynı zamanda çok tehlike yaşarlar.onun için şenol hoca inşaallah colmanın yerine ceyhun ile başlar oyuna.
    Entropi İyidir.

Yorum

• Sanırım uzun yıllar oldu bir maça hem iddialı hem de rahat bir pozisyonda çıkmayalı.Bugün kazanması gereken bir takım varsa eğer bu Bursadır.Pozisyonları değiştirirsek bunu net bir şekilde görebiliriz.Klasik tabirle 6 puanlık maçtır ve bu durumdaki maçlarda 1 puan normal bir maçtan alınacak 1 puandan çok daha değerlidir.Hem psikolojik üstünlüğü rakibe kaptırmamış oluyor hem de rakibin hanesine -2 puan yazdırmış oluyorsunuz. Bir deplasman maçı olduğu için de rakibe oranla kazançlı çıkarsınız toplama bakarsak.

Her ne kadar değerli bir puan maçı olsa da, oynayacağımız oyun da çok önemlidir bugün.Hiç değilse ilerisi için umutsuzluğa neden olmayacak bir oyun oynamak durumundayız.Maç bitiminde "Evet Trabzonspor bu oyunuyla şampiyonluğu sonuna kadar kovalar" düşüncesini oluşturmalıyız.Kim ne derse desin Bursa ligin "pis" takımlarından biri ve herhangi bir takımın bu deplasmanda kazanması sürpriz olur.Son birkaç aydır önemli istatistikleri yıktık.Son 4 sezondur Bursa deplasmanında kazanamıyor olmamız da bir başla olumsuz istatistik.

Garanti bir kadro ile çıkmalı ve rahat olmalıyız.Güzel oyun üzerine bir de beraberlik koyabilirsek ileriye doğru bir adım daha atmış oluruz.Umuyorum ligi renklendirmek adına farklı bir muamele ile karşı karşıya kalmayız.

Yorum

• Rüyamda gördüm , Umut ' un banko golü var demedi demeyin
        7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Kamil Çakmak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu heyacan bastı iyimi. Ofiste bile maçı düşünmekten çalışamıyorum

Aynen abi Kastamonudan geldim dün gece 4 de uyuyamadım inşallah degecek buna inanıyorum alacagız bu maçı....
          S.V.A.K.O
          FATİH TEKKE

Yorum

• İlk olarak BMŞT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Rüyamda gördüm , Umut ' un banko golü var demedi demeyin
            zaten umutun marcelinhonun olduğu sezondan beri her yıl golü var unutmadıysam
            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Skor Tahminim 1-1 yada 2-2
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Jaja ve Umut tan gol bekliyorum.

Jaja varya Jaja ortalığı dağıtacak

Yorum

• jaja yı kim beğenip Trabzonspor'umuza önerdiyse Allah Ondan razı olsun..

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Jajadan yarin ayni golü bekliyorum
                    http://www.youtube.com/watch?v=QZixaQA5CGw
                    Bu çalımı Jaja atmıyor dimi

Yorum

• Mesut Bıyıklıoğlu,Ömer Kibar ve Anıl Kadir Şahiner(kadriveyla) biletlerini temin etmişler

800'den fazla bilet satışı yapılmış gişeden...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Skor Tahminim 1-1 yada 2-2
                        Emirhan, yapma bunuu yapma bunuu
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• içimden geçen 1 puan alıp bayrama lider gireceğiz diyor.Ama içimi gıdıklayan bir ses bu maçı alıp çok farklı bir havaya gireceğiz demiyor değil ancak şunu unutmayalım yenilirsek hiçbir şeyin sonu değildir

Yorum

• Maç tahminim

0-2 ya da 1-2 ya da 0-1

Umut tan kesin gol bekliyorum

Yorum

• Kütahya-Bursa arası 3 saat ve araç bulamıyoruz. Tamam, bunu geçtim ama Kütahya-Eskişehir arası 1 saat ve oraya da araç bulamıyoruz. Bu maça gidememem için daha engel mi kaldı?
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak muk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                içimden geçen 1 puan alıp bayrama lider gireceğiz diyor.Ama içimi gıdıklayan bir ses bu maçı alıp çok farklı bir havaya gireceğiz demiyor değil ancak şunu unutmayalım yenilirsek hiçbir şeyin sonu değildir
                                Evet tabiki değil bizim taraftarın en kötü huyu bu bir yenilgide protesto eleştiri ne beklyor taraftar zaten ligin zirvesindeyiz illaki her maçı yenicez diye bir şey yok hep destek tam destek.
                                Kadir Has Üniversitesi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X