Bizim taraftarlar hep Bursa tarafından allıyormuş inşallah olay çıkmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 12.Hafta | Bursaspor 0 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Sorun çıkmaz merak etme. Ufak tefek şeyler olur. Ama sayıca üstün oluruz kale arkasındaİlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim taraftarlar hep Bursa tarafından allıyormuş inşallah olay çıkmaz.
Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-

En ideal kadromuz bu.
Hucüm yaparken Engin sol açık , defans yaparken orta saha oynayacaktır.
Bunun anlamı Engin bugün çok iş düşüyor
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
bjk nin kırmızı beyaz renklerini, balan savaşları sonucu siyah beyaza çevirdiğini ben de okumuştum.İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSöyleyen olmadı Şenol abi...Ama seninki daha makul duruyor...Sonuçta Kerkük ü savaşla kaybetmedik....Muhtemelen Balkan harbinin ardından olmuştur...Merak etttim bak şimdi bakayım buna
Yorum
-
Istanbuldan bursaya maca giden arkadaslar yalovadan sonra tir devrildigi icin cok yogun bir trafik var yolun en sagindan gelerek yol ustundeki kamyoncu tirci soforlere tas ocagi yolunu sorsunlar ordan guneysu koyun icinden gecerek anayola 20 dk icinde gidebilirler yoksa 2-3 saat trafikte kalirsiniz bilginize...
Seftali kurdunada selamlarinizi iletecegiz.
Yorum
-
arka sayfadaki öneriye katılıyorum ben
Trabzon-bursa maçının biletleri Faroz Mahallesinde satılsın demişti bi abimiz
bu öneriyi genişletmek lazım;
Bursaya 1300 kişilik yer verilir.misafir takım biletlerinin 500ü farozda,500ü vakfıkebir,tonya,maçka,sürmene,araklıya dağıtılcak şekilde geri kalan 300üde itinayla karaborsa yapılarak satılmalı
bunların kavga dediği şeyi biz küçükken yapıyorduk
ölmeyi bayılmak sanıyorlar
Entropi İyidir.
Yorum
-
Hayal bu ya; iki maç ta plaka yazsak:
ilk maç 1-6, ikinci maç 6-1

Lider gidip, lider dönelim inşallah.
Yorum
-
O nasıl çalım arkadaşİlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJajadan yarin ayni golü bekliyorum
http://www.youtube.com/watch?v=QZixaQA5CGw
Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
Samsundan MAVİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ !!!!!!!!!!!!İlk olarak exelans_25 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebordooooooo
Yorum
-
Hahahaaaaçççççççççİlk olarak invincible tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlarda bize hadiseden delioğlanı göndermişler
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum