Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10.Hafta | Konyaspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ula bana kızmayın ama rüyamda maç berabere bitiyordu.Hani tersi desem beraberliğin tersi de olmuyo garmaşuk bi durum
    ççç amma güldün haaa xD
    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kayseri de aldı 3 puanı vay arkadaş ya

daha lıgın bası bukadar heyecan yapmaya ne gerek var ??? bu macı kaybetsek bıle kaybedecek hıc bır seyımız yok ...
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• bu pazartesı maclarını en cok trabzonsprr yaptı galıbaa ne bu yaa ben bub kadar bekleyemem
        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          daha lıgın bası bukadar heyecan yapmaya ne gerek var ??? bu macı kaybetsek bıle kaybedecek hıc bır seyımız yok ...

Bunlar klasik aciklamalar, ilerleyen haftalarda bunu daha iyi anlayacaksin...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu pazartesı maclarını en cok trabzonsprr yaptı galıbaa ne bu yaa ben bub kadar bekleyemem

farketmez kardesım macı kazanalımda 1 gun eksık konusalım hem ASSOLISTLER EN SON CIKAR bılmezmısın ??
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bunlar klasik aciklamalar, ilerleyen haftalarda bunu daha iyi anlayacaksin...

cok ıyı anlıyorum anlıyorum anlamasına ama sızde bazı seylrı anlayın mesela suan 13 puanda GS degıl bız olsaydık hersey bıttı havasına gırıp yenı TT direk arayıslarına coıktan gırmıstık hatta belkıde 3. hocamız gelmıstı takıma az destekcı olmamız lazım bakın GS ye puanı 10 da olsa bu yarısta bız de varız dıyeceklerdı emın olun ama bu hafta konyaya bır yenılsek ortalık karısır halbukı kaybedılmıs sadece bir mac olur telafısıde mumkundur 12 15 puan gerıden gelıp sampıyon olabılmek taraftarın ınancı ve destegı ıle mumkun bır macta ayaklanan takımın taraftarı 80 sene gecsın yıne sampıyon olamaz

Yorum

• Herkes rahat olsun Kayserispor yendiğine göre bizde büyük ihtimal kazanırız..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• bu macta federasyon balansi yada ziya kasabindan baldira satir yemezsek aliriz ama federasyondan bu aralar bir p.stluk bekliyorum..
                  En son ESER tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 18:08.

Yorum

• Bence bütün takımı, taktiği Alanzinho üzerine koyarsan Alanzinho birşeyler verebilir. Alanzinho'ya uyum sağlayabilecek oyun yapısı, oyuncular da önemli. Alanzinho 'yu en iyi Ahmet Özen kullandı ona sormak lazım

Alanzinho gibi oyuncular bu takıma lazım. Yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek yıldızlar..
                    En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 18:09.

Yorum

cok ıyı anlıyorum anlıyorum anlamasına ama sızde bazı seylrı anlayın mesela suan 13 puanda GS degıl bız olsaydık hersey bıttı havasına gırıp yenı TT direk arayıslarına coıktan gırmıstık hatta belkıde 3. hocamız gelmıstı takıma az destekcı olmamız lazım bakın GS ye puanı 10 da olsa bu yarısta bız de varız dıyeceklerdı emın olun ama bu hafta konyaya bır yenılsek ortalık karısır halbukı kaybedılmıs sadece bir mac olur telafısıde mumkundur 12 15 puan gerıden gelıp sampıyon olabılmek taraftarın ınancı ve destegı ıle mumkun bır macta ayaklanan takımın taraftarı 80 sene gecsın yıne sampıyon olamaz

Onlarda Hocalarini degistirdi sonucta...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Onlarda Hocalarini degistirdi sonucta...

onlar degıstırdı ama ıse yaradı __?? bızde 28 yıldır ıse yaramıyor ben bır sezonda 3 hoca degıstırdıgımız zamanları bılırım bızım ıcımıZde hain cok fazla oyuzden taraftar bu oyunlara kesınlıkle gelmemelı

Yorum

• Bu maca söyle bir on birlede cikabiliriz...

------------------Onur------------------

Baris------Mustafa-----Egemen----Ferhat

-------Selcuk----Ceyhun---Serkan-------

Burak------------------------------Engin

------------------Umut-----------------

Duruma göre oyuna Alan, Yattara, Zafer veya Jaja gibi oyunculari alabilirz...

yada

------------------Onur------------------

Serkan----Mustafa-----Egemen----Ferhat

-----------Selcuk------Ceyhun-----------

Burak-------------Jaja--------------Engin

------------------Umut------------------

Bu on bir benimde kafama yatiyor ama kontra atak Futbolu oynayan bir Takima karsi ne kadar mantikli...?

Burak-Jaja-Engin üclüsünden hangisi defansa yardim eder....?

Yorum

• Bakalım benim kadroma kimler katılacak

_______________Onur_________________
                            Serkan____Mustafa____Egemen____Ferhat
                            _________Selçuk______Zafer Y_________
                            Burak___________________________Engin
                            ____________JaJa____________________
                            _________________Umut______________
                            FIRTINA

Yorum

• ya nedir bu yenilirsek de kaybedersek de naraları... takıma bir inanalım herşeyden önce...başımızdaki adam son derece soguk kanlı ve de takıma kendi gücünü yansıtabilen bir isim...

bizler takıma inancımızı sürdürelim...hatta liderle aramızda 20 puan dahi olsa sürdürelim...çünkü bu takım çok büyük podyumlara çıkabilecek güçte...yeterki tribünde taraftarının desteğini mağlupken bile hissedebilsin...

Yorum

onlar degıstırdı ama ıse yaradı __?? bızde 28 yıldır ıse yaramıyor ben bır sezonda 3 hoca degıstırdıgımız zamanları bılırım bızım ıcımıZde hain cok fazla oyuzden taraftar bu oyunlara kesınlıkle gelmemelı

Tamam anliyorum seni, sabirli olmak gerekir elbette ama böyle maclarda ciddiyet cok önemli eger bu saglanamassa ve bir kayip yasarsak o zaman herkes bir ümitsizlige kapilabiliyor ama yapmamiz gereken seyleri yapipda bu maci kaybedersek o zaman önümüze bakmak zorundayiz, sabirla...!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X