İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 10.Hafta | Konyaspor 1 - 2 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri de aldı 3 puanı vay arkadaş ya
daha lıgın bası bukadar heyecan yapmaya ne gerek var ??? bu macı kaybetsek bıle kaybedecek hıc bır seyımız yok ...Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
"Adaletın Temelı Mulktur"
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha lıgın bası bukadar heyecan yapmaya ne gerek var ??? bu macı kaybetsek bıle kaybedecek hıc bır seyımız yok ...
Bunlar klasik aciklamalar, ilerleyen haftalarda bunu daha iyi anlayacaksin...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu pazartesı maclarını en cok trabzonsprr yaptı galıbaa ne bu yaa ben bub kadar bekleyemem
farketmez kardesımmacı kazanalımda 1 gun eksık konusalım
hem ASSOLISTLER EN SON CIKAR bılmezmısın ??
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBunlar klasik aciklamalar, ilerleyen haftalarda bunu daha iyi anlayacaksin...
cok ıyı anlıyorum anlıyorum anlamasına ama sızde bazı seylrı anlayın mesela suan 13 puanda GS degıl bız olsaydık hersey bıttı havasına gırıp yenı TT direk arayıslarına coıktan gırmıstık hatta belkıde 3. hocamız gelmıstı takıma az destekcı olmamız lazım bakın GS ye puanı 10 da olsa bu yarısta bız de varız dıyeceklerdı emın olun ama bu hafta konyaya bır yenılsek ortalık karısır halbukı kaybedılmıs sadece bir mac olur telafısıde mumkundur 12 15 puan gerıden gelıp sampıyon olabılmek taraftarın ınancı ve destegı ıle mumkun bır macta ayaklanan takımın taraftarı 80 sene gecsın yıne sampıyon olamazTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
Bence bütün takımı, taktiği Alanzinho üzerine koyarsan Alanzinho birşeyler verebilir. Alanzinho'ya uyum sağlayabilecek oyun yapısı, oyuncular da önemli. Alanzinho 'yu en iyi Ahmet Özen kullandı ona sormak lazım
Alanzinho gibi oyuncular bu takıma lazım. Yedek kalmayı sıkıntı etmeyecek yıldızlar..En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 18:09.
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecok ıyı anlıyorum anlıyorum anlamasına ama sızde bazı seylrı anlayın mesela suan 13 puanda GS degıl bız olsaydık hersey bıttı havasına gırıp yenı TT direk arayıslarına coıktan gırmıstık hatta belkıde 3. hocamız gelmıstı takıma az destekcı olmamız lazım bakın GS ye puanı 10 da olsa bu yarısta bız de varız dıyeceklerdı emın olun ama bu hafta konyaya bır yenılsek ortalık karısır halbukı kaybedılmıs sadece bir mac olur telafısıde mumkundur 12 15 puan gerıden gelıp sampıyon olabılmek taraftarın ınancı ve destegı ıle mumkun bır macta ayaklanan takımın taraftarı 80 sene gecsın yıne sampıyon olamaz
Onlarda Hocalarini degistirdi sonucta...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnlarda Hocalarini degistirdi sonucta...
onlar degıstırdı ama ıse yaradı __?? bızde 28 yıldır ıse yaramıyor ben bır sezonda 3 hoca degıstırdıgımız zamanları bılırım bızım ıcımıZde hain cok fazla oyuzden taraftar bu oyunlara kesınlıkle gelmemelıTurkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Yorum
-
Bu maca söyle bir on birlede cikabiliriz...
------------------Onur------------------
Baris------Mustafa-----Egemen----Ferhat
-------Selcuk----Ceyhun---Serkan-------
Burak------------------------------Engin
------------------Umut-----------------
Duruma göre oyuna Alan, Yattara, Zafer veya Jaja gibi oyunculari alabilirz...
yada
------------------Onur------------------
Serkan----Mustafa-----Egemen----Ferhat
-----------Selcuk------Ceyhun-----------
Burak-------------Jaja--------------Engin
------------------Umut------------------
Bu on bir benimde kafama yatiyor ama kontra atak Futbolu oynayan bir Takima karsi ne kadar mantikli...?
Burak-Jaja-Engin üclüsünden hangisi defansa yardim eder....?İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
ya nedir bu yenilirsek de kaybedersek de naraları... takıma bir inanalım herşeyden önce...başımızdaki adam son derece soguk kanlı ve de takıma kendi gücünü yansıtabilen bir isim...
bizler takıma inancımızı sürdürelim...hatta liderle aramızda 20 puan dahi olsa sürdürelim...çünkü bu takım çok büyük podyumlara çıkabilecek güçte...yeterki tribünde taraftarının desteğini mağlupken bile hissedebilsin...
Yorum
-
İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleonlar degıstırdı ama ıse yaradı __?? bızde 28 yıldır ıse yaramıyor ben bır sezonda 3 hoca degıstırdıgımız zamanları bılırım bızım ıcımıZde hain cok fazla oyuzden taraftar bu oyunlara kesınlıkle gelmemelı
Tamam anliyorum seni, sabirli olmak gerekir elbette ama böyle maclarda ciddiyet cok önemli eger bu saglanamassa ve bir kayip yasarsak o zaman herkes bir ümitsizlige kapilabiliyor ama yapmamiz gereken seyleri yapipda bu maci kaybedersek o zaman önümüze bakmak zorundayiz, sabirla...!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum