Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 10.Hafta | Konyaspor 1 - 2 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Biz Korkak futbol oynuyorsak o zaman bursanın oynadığı ne oluyor acaba?
    "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
    "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Biz Korkak futbol oynuyorsak o zaman bursanın oynadığı ne oluyor acaba?
      Bursa futbol mu oynuyor?

Yorum

• Kafilede kimler var açıklandı mı ?
        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Anlatamadım galiba tamam futbol seyri olarak zevk veren bir takımız buna katılıyorum..ama benim kastettiğim şenol hoca yattara,jaja,engin baytar gibi futbolcuları maçın gidişatına göre oynatıyor ben buna karışıyım..bakın arkadaşlar biz bir bursa bir eskişehir sivas değiliz biz adıyla şanıyla büyük trabzonsporuz o yüzden bu futbolcularla maça başlayıp rakibi baskı altına alıp ilk dakikalardan korkutmalyız..yanlış anlaşıldım..son gençlerbirliği maçına baktığımızda ne oldu engin,jaja ikilisi girdikten sonra değişmedimi..kardeşim kendi sahanda oynuyorsun başla böyle hızlı adamlarla..ne bekletiyosun değil mi ama hazksızmıyım beyler..

Yorum

• bekle bekle gün gelmiyor arkadaş ya
            Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bekle bekle gün gelmiyor arkadaş ya

Evet aynen.....
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bekle bekle gün gelmiyor arkadaş ya
                Maçlar pazartesi olnuca böyle oluyor ya..

Yorum

• İlk olarak vivanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlatamadım galiba tamam futbol seyri olarak zevk veren bir takımız buna katılıyorum..ama benim kastettiğim şenol hoca yattara,jaja,engin baytar gibi futbolcuları maçın gidişatına göre oynatıyor ben buna karışıyım..bakın arkadaşlar biz bir bursa bir eskişehir sivas değiliz biz adıyla şanıyla büyük trabzonsporuz o yüzden bu futbolcularla maça başlayıp rakibi baskı altına alıp ilk dakikalardan korkutmalyız..yanlış anlaşıldım..son gençlerbirliği maçına baktığımızda ne oldu engin,jaja ikilisi girdikten sonra değişmedimi..kardeşim kendi sahanda oynuyorsun başla böyle hızlı adamlarla..ne bekletiyosun değil mi ama hazksızmıyım beyler..
                  haksızsın...
                  "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• kafa yapısını değiştirin arkadaşım..bak bu yüzden 28 yıldır şampiyon olamıyoruz..

Yorum

kafa yapısını değiştirin arkadaşım..bak bu yüzden 28 yıldır şampiyon olamıyoruz..

Asil sen kafa yapini degistir bence, Hocalarin isine karistikta ne oldu bunca sene...?

Senol Hoca isini bilir sen kafana takma bunlari...
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Ula bana kızmayın ama rüyamda maç berabere bitiyordu.Hani tersi desem beraberliğin tersi de olmuyo garmaşuk bi durum

(UEFA)

Yorum

• kayseri de aldı 3 puanı vay arkadaş ya
                          Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ula bana kızmayın ama rüyamda maç berabere bitiyordu.Hani tersi desem beraberliğin tersi de olmuyo garmaşuk bi durum

...........................

Yorum

• İlk olarak gremio tarafından gönderildi
                              alanzinhoya kimsenin kötü topçu dediği yok, ama her oyuncunun oynayabileceği oynayamayacağı maçlar vardır, alanı açık oynayan takımlara karşı oynatırsınız ama kapalı ve kalabalık savunma yapan takımlarda etkili olamaz

işin ucunda çanakkale geçilmez felsefesini benimsemiş kel ziya varken bence alanı oynatmak intihar olur

sana kesınlıkle katılmıyorum ... nedenmi

senın bu yorumun gokhan unal , umutbulut, sercan, guiza gibi oyuncular ıcın gecerlıdır evet ama alanzınho teknık kapasıtesı yuksek bır oyuncu arkasında kaptıracagı topları toplayacak oyuncularla saldırabılırsek o defansı cılıngır gıbı acabılır tabı bunun ıcın fızık gucunun yerınde olamsı lazım
                              Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

Anlatamadım galiba tamam futbol seyri olarak zevk veren bir takımız buna katılıyorum..ama benim kastettiğim şenol hoca yattara,jaja,engin baytar gibi futbolcuları maçın gidişatına göre oynatıyor ben buna karışıyım..bakın arkadaşlar biz bir bursa bir eskişehir sivas değiliz biz adıyla şanıyla büyük trabzonsporuz o yüzden bu futbolcularla maça başlayıp rakibi baskı altına alıp ilk dakikalardan korkutmalyız..yanlış anlaşıldım..son gençlerbirliği maçına baktığımızda ne oldu engin,jaja ikilisi girdikten sonra değişmedimi..kardeşim kendi sahanda oynuyorsun başla böyle hızlı adamlarla..ne bekletiyosun değil mi ama hazksızmıyım beyler..

bence haksizsin. cunku kadro derinligi icinde hoca maca gore oyuncu tercih ediyor ama buna ragmen sistem ve oyun anlayisi degismiyor.. hoca her oyuncudan optimum verim almaya calisiyor ki bu da kimseyi vazgecilmez kilmiyor, kisilere takilmaya gerek yok. suan ligde hemen hemen tum oyunculari formda olan tek takimiz. sahaya cikan layikiyla isini yaptiktan sonra isimlerin onemi yok.
                                En son ESER tarafından düzenlendi; 31.10.2010, 17:50.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X