Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    * golü yedikten sonra 2-1 öne geçene kadar homurdanarak maçı izledikleri için..

* doğru düzgün tezahürat yapamadıkları sadece çekirdek çitledikleri için..

* tiyatro seyreder gibi maç izledikleri için..

* sesleri bir avuç kadar olan deplasman takımlarının(özellikle gs, fb, bjk, bursa) taraftarlarının sesinden daha az çıktığı için..

* 5436576878 farklı taraftar grubu olduğu için..

* amigosu olmadığı için...

* herkesin bir teknik direktörlüğe aday olduğu için..

vs..

vs...

daha da sayabilirim..
    Bu şehirin psikolojisidir keşke düzelse ama bu taraftar haketmiyor diyemezsiniz .

Dün Fener taraftarından çok Gslilerin sesi çıktı .

Kim hakediyor şimdi Gs mi ?

Bizde o stadda çok bağıralım hakeden biz olalım tekrar .

Keşke düzelse ama işte .

İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bütün cümlelerinize katılıyorum fakat son cümleniz hariç.Neden bizi saymıyor musunuz?Trabzon'da olmayıp da trabzonda olan taraftarlardan daha çok bu takımını destekleyen insanlar yok mu?Biz belki uzağız fakat biz de trabzon kazanınca seviniyor yenilince ise üzüntümüzden kahroluyoruz ve en önemlisi trabzonsporluyuz.Gurbetteyiz(istanbul).Takımımıza destek olmak için forma vb. lisanlı ürünler alıyoruz elimizden bu geliyor napalım.Trabzon'da olup da sırf futbolculara sövmek için maça gidenler de var.
    Kardeşim , eleştirine cevabım şu olabilir

Tokat-Erbaa doğumluyum .

Kırşehir'deyim 13 yıldır ve daha 1 kere bile Trabzon'u görmedim .

Trabzon'a en yakın olduğum yer Samsun daha yakınından geçmedim bile .

Arkadaş Trabzondaki taraftar dediği için onu söyleme gereği duydum .
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu şehirin psikolojisidir keşke düzelse ama bu taraftar haketmiyor diyemezsiniz .

Dün Fener taraftarından çok Gslilerin sesi çıktı .

Kim hakediyor şimdi Gs mi ?

Bizde o stadda çok bağıralım hakeden biz olalım tekrar .

Keşke düzelse ama işte .

Kardeşim , eleştirine cevabım şu olabilir

Tokat-Erbaa doğumluyum .

Kırşehir'deyim 13 yıldır ve daha 1 kere bile Trabzon'u görmedim .

Trabzon'a en yakın olduğum yer Samsun daha yakınından geçmedim bile .

Arkadaş Trabzondaki taraftar dediği için onu söyleme gereği duydum .
      Tepkim size verilmiş bir tepki değildir yanlış anlamayın.Gençlerbirliği maçının ilk yarısındaki taraftar görüntüsüne vermiş olduğum bir tepkiydi.Ve dediklerim demekki sizin dediklerinizi destekler nitelikte .

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tepkim size verilmiş bir tepki değildir yanlış anlamayın.Gençlerbirliği maçının ilk yarısındaki taraftar görüntüsüne vermiş olduğum bir tepkiydi.Ve dediklerim demekki sizin dediklerinizi destekler nitelikte .
        Anladım

Dedin ya biz o kadar uzaktan destekliyoruz biz haketmiyoruz mu diye .

Aslında biz dediğine sen de ben de dahiliz onu belirtmek istedim .
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak evrents tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bütün cümlelerinize katılıyorum fakat son cümleniz hariç.Neden bizi saymıyor musunuz?Trabzon'da olmayıp da trabzonda olan taraftarlardan daha çok bu takımını destekleyen insanlar yok mu?Biz belki uzağız fakat biz de trabzon kazanınca seviniyor yenilince ise üzüntümüzden kahroluyoruz ve en önemlisi trabzonsporluyuz.Gurbetteyiz(istanbul).Takımımıza destek olmak için forma vb. lisanlı ürünler alıyoruz elimizden bu geliyor napalım.Trabzon'da olup da sırf futbolculara sövmek için maça gidenler de var.
          aynen kardesim katılıyorum

Вы попали по адресу!

Yorum

Trabzodaki taraftarların çoğu şampiyonluğu haketmiyor
            yanlış bir düşünce...

Yorum

• Serkan'ı öve öve bitiremiyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Serkan Balcı'yı öve öve bitiremiyor

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performans ile göz dolduran ve takımının galip gelmesinde önemli katkısı olan Serkan Balcı'yı öve öve bitiremiyor.
              Trabzonspor ile Denizbank arasında yapılan işbirliği toplantısında Serkan'ı karşısında gören Şener, "Atom Karınca Serkan da" geldi diyerek espri yaptı.
              Gençlerbirliği maçında ortaya koyduğu performans ile takımının galibiyetinde önemli pay sahibi olan, aynı zamanda karşılaşmayı izleyen A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in gözüne giren Serkan Balcı'dan kulüp başkanı Sadri Şener'den büyük bir övgüyle bahsediyor. Şener, maç sonrasında Hiddink'e "Hocam Serkan'ı izlediniz değil mi ?" diyerek A Milli Takım'a işaret etti.
              Trabzonspor Bonus Card tanıtım toplantısında karşısında Serkan'ı gören Sadri Şener, "Atom Karınca Serkan da geldi. Denizbank Genel Müdürü'nün yanına geç. Onun milli takımda tanıdıkları var" dedi.
              Kulüp Sağlık Kurulu Başkanı Dr. İrfan Coşkun ise, "Başkanım, Serkan baba olduktan sonra performansı ciddi bir şekilde arttı" deyince başkan Şener, "O zaman Serkan hemen ikinci çocuğu düşün" diyerek espri yaptı.

YATTARA: "BEYAZ, SENİN YERİN BENİM YANIM, YEDEK KULÜBESİ"

Bu arada toplantıya katılan şovmen Beyaz ile Trabzonspor Teknik
              Direktörü Şenol Güneş ve İbrahim Yattara arasında da yapılan espriler herkesi güldürdü. Şenol Güneş, "Beyaz'ın fiziği iyi onu transfer edebiliriz" demesi üzerine Beyaz, "Nerede oynarım hocam" demesiyle Gineli futbolcu Yatara, "Senin yerin benim yanım, yedek kulübesi" diye karşılık verdi. Beyaz ise " O zaman ikimiz de yedek kulübesinde otururuz. Ben yedeğin yedeği olurum" demesi toplantıya katılanları güldürdü.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=68417
              Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Hiç alakası bile yok
                Ne alakası var
                Hepimiz Şampiyonluğu hak ediyoruz ALLAH'a Şükürler olsun
                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Her kritik maçlarda yeni bir isim gündeme geliyo beşiktaş maçında mustafa uyumlu bu seferde Jaja, Konyaspor maçında Jaja'yı ilk 11 de görecek büyük ihtimalle ikince yarıda oynan kadroyu bozmadan konyaspor maçına çıksa daha iyi olur teo biraz zor ilk 11 yüzü görür.
                  Bakırköy,den Oflu Erol

Yorum

• [QUOTE=karaman6106;1917200430]aynı düşünüyoruz...bu üçlü ortasaha ile oynayıp kapanan takımlara karşı, engini kesip, adam eksiltemeyen-orta yapamayan burakla oynamak futbola ihanettir. yine açık alan oyuncusu Aliyi kapanan takımlara karşı oynatmak da...alan ın yerine jaja oynamalıdır...[/QUOTE]
                    bakın neler yazmışım...

Yorum

doğru diyosun cebindeki son 25 tl ile bilet alan bir öğretmenle izledim maçı yarınını hiç düşünmedi o bileti alırken. belki takımın ilk yarıdaki oyunu canını sıkınca başlamıştır bir gün sonrayı düşünmeye ama ikinci yarıdaki gollerden sonra ben gördüm onun gözündeki mutluluğu sen değil haklısın haketmiyoruz. cebinde para yoksa otur oturduğun yerde. bırak birileri 2 şer 3 er girer turnikelerden ve küfreder futbolculara yuh çeker merak etme sen.

Yorum

• İlk olarak okancitlak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        doğru diyosun cebindeki son 25 tl ile bilet alan bir öğretmenle izledim maçı yarınını hiç düşünmedi o bileti alırken. belki takımın ilk yarıdaki oyunu canını sıkınca başlamıştır bir gün sonrayı düşünmeye ama ikinci yarıdaki gollerden sonra ben gördüm onun gözündeki mutluluğu sen değil haklısın haketmiyoruz. cebinde para yoksa otur oturduğun yerde. bırak birileri 2 şer 3 er girer turnikelerden ve küfreder futbolculara yuh çeker merak etme sen.
                        ben zaten küfreden yuhalayan taraftarlara söylüyorum. olayı başka yerlere çekmenin ajite etmenin manası yok..

Yorum

ben zaten küfreden yuhalayan taraftarlara söylüyorum. olayı başka yerlere çekmenin ajite etmenin manası yok..
                          zaten son cümleleri okursan sana bi manada hak verdiğimi göreceksin. ajite ile alakası yok olay birebir gerçektir.

Yorum

zaten son cümleleri okursan sana bi manada hak verdiğimi göreceksin. ajite ile alakası yok olay birebir gerçektir.
                            Tabiiki bu takım için nice fedakarlıklar yapmış insanlar var.(hatta intihar edenler bile var.)

Ama bir bjk, bir gs, hatta bir bursa taraftarına bakıyorum.Tezahürat açısından dağlar kadar fark var.Adamlar 90 dk susmuyor.

Ayrıca bir Alen'imiz, bir Alpaslan Dikmen'imiz yok maalesef..

Yorum

Arkadaşın söylediği trabzondaki taraftarların çoğu içindi, herkesi bu tanımın içine almak tabiki yanlış olurdu..Elbette sizin söylediğiniz gibi örnekler fazlasıyla vardır trabzonda..
                              Ne yazıkki bende arkadaşa fazlasıyla katılıyor hatta ileri giderek trabzondaki taraftarların çoğu değil şampiyonluğu trabzonsporu bile haketmediğini düşünüyorum..
                              Arkadaşlardan ricam maça gittiklerinde yada kahvede maçı izlediklerinde bizim tarftarları azcık gözlemlesinler..Adamlar öyle bi söylemlerde bulunuyorlar ki trabzonspor 5 yese hoşlarına gidecek gibi geliyor bana..

Yorum

• Trabzonspor taraftarı haketmiyor kelimesi biraz ağır olmuş ..

Bence Trabzonspor taraftarı şampiyonluğu haketmiyor demek hiç hoş değil .

*Şöyle düzeltebiliriz hertürlü hatasına ve eleştirye rağmen tekrar Trabzonspor ' u ayağa kaldıran Sadri Şener ve ekibi ,
                                *Bir iki olası maç kaybında acımasızca eleştirilecek olan Türk Futbolunun yetiştirdiği en değerli futbol adamı Şenol Güneş ,
                                *Son olarak şampiyonluğu, 1995-1996 sezonundan sonra yakalayabilecek en güçlü futbolcu kadrosu

Esas olan bu yukarıdaki üçlünün tek eksiği Trabzonspor Taraftarının desteğidir . Onlar desteksiz kalmayı haketmiyor . Bu kadar iddalıyken daha önceki yıllarda yapılan hatalar tekrarlanmamalı yönetime , hocaya , takıma koşulsuz destek verilmeli ...
                                @Napy61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X