Trabzodaki taraftarların çoğu şampiyonluğu haketmiyor
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Nedenmiş ?İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzodaki taraftarların çoğu şampiyonluğu haketmiyor
27 yıldır , şampiyonluğu beklediği için mi ?
Şampiyonluk tatmamış , o duyguyu bilmemiş insanların deli gibi o takımı dünyanın her yerinde desteklediği için mi ?
Ekonomik durumu çok iyi olmayan bir şehrin , o stadı her seferinde iyi durumda kötü durumda doldurduğu için mi?
Tamam belki çok çabuk değişiyor psikolojimiz , belki çok anlık tepki veriyor ve oyuncuları kırıyoruz .
Ama ligde bir taraftar şampiyonluğu hakediyorsa .
O taraftar Trabzonspor taraftarıdır , o taraftar Trabzondaki Trabzonspor taraftarıdır .
Yorum
-
sadece ben değil herkes eyvah manisa maçı gibi oldu demiştir ilkyarı.
2. yarı açıldık oyuncu değişiklikleri takıma kan verdi. şenol hocanın kazanan takım bozulmaz düşüncesinden vazgeçmesi gerekir.
ayrıca glo yattara ve teo 18 de bile yok. yabancılarından en az yararlanan takım biziz herhalde.
tabi umut ve burak gol attıkça teo ve yattaranın oynama ihtimalleri düşüyor. mustafa yumlu da iyi oldu
yine klasik bir trabzonlu futbolcu trabzona gol atar ve çok sevinir sahnesi yaşadık. serkan çalık galatasarayla da gol atmıştı bize.
yediğimiz gol ofsaytmış maçta farketmedim tabi ben fark etmedim diye hakemi haklı göremem onun fark etmesi lazım maçı çeviremesek 1-0 bitse ne olacak?
cüneyt çakırı niye bu maça verdiler anlamamıştım ama amçı izlerken anladım adam resmen trabzon düşmanlığı için gelmiş.EN IYISI BIZIZ:
Yorum
-
yaw bızım burdakı seyırcıden bısey anlamıyorum ulan her macta tepkı gösterılırmı kardesım ıst.daki seyırcıler bızım burdakılerden daha ıyı daha destek verıyor bızımkılere ver cekırdek ver sıgara ver sövsün...gol oluncada sevınsın...
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankgucu macı satmadı sadece hafıfe aldıgını dusunuyoprum hele ılk golu attıktan sonra dahada ehavete kapıldılar ve 5 tane yedıler
bence kalecı sattı....
2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR
Yorum
-
Bence Özden'in gayet normal hali.İlk olarak iso_4939 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kalecı sattı....
Kendisi zamanında Jefferson ile birlikte gözümün gördüğü en kötü kalecilerdendir.
Maçın satıldığını bende düşünmüyorum. Kendi sahasında kendi seyircin önünde 5 gol ile rezil olacak şekilde maç satılmaz.
Eğer bir kıyak geçilmişse bunu da Bursaspor yapmıştır.Adamlar altı pasın içinden gol atmamak için dağlara taşlara vurdular topları.
Bursaspor isteseydi Feyenoord tarifesi bile yapabilirdi.Trabzonspor kendini ,70-80'lerin kafasını yaşayan,futbolculuğundan sonra bir adım kendisini geliştirmemiş,dünya futbolundan bihaber,çağın sisteminden uzak,hayrına öz evlatçı,tek özelliği eski Trabzonsporlu olması olan futbol yobazlarından kurtarmadıkça başarılı olması mümkün değildir.
Yorum
-
Manisa macina benzedi tabiiki hatta maci manisa ile yeniden oynasak kazanabilirmiyiz diye sordum kendime. Emin degilim. Ilk yari iki gol yedikden sonra maci cevirmek pek kolay degil. Sizce ne olurdu ?
Birde gelecek gs macini düsünecek olursak, yine geri düsebiliriz. Ve o macida kazanmak cok daha zor olabilir. En azindan yenilmemek gerekiyor. Manisa macida mutlaka berabere bitmeliydi. Bu yüzden geri düsmeden önce gecmek isteriz tabiiki."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
dua tutmuşİlk olarak Mustafa AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİnşAllah bu maç 3-1 bizim olacak.
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedenmiş ?
Şampiyonluk tatmamış , o duyguyu bilmemiş insanların deli gibi o takımı dünyanın her yerinde desteklediği için mi ?
Ekonomik durumu çok iyi olmayan bir şehrin , o stadı her seferinde iyi durumda kötü durumda doldurduğu için mi?
Tamam belki çok çabuk değişiyor psikolojimiz , belki çok anlık tepki veriyor ve oyuncuları kırıyoruz .
O taraftar Trabzonspor taraftarıdır , o taraftar Trabzondaki Trabzonspor taraftarıdır .
* golü yedikten sonra 2-1 öne geçene kadar homurdanarak maçı izledikleri için..
* doğru düzgün tezahürat yapamadıkları sadece çekirdek çitledikleri için..
* tiyatro seyreder gibi maç izledikleri için..
* sesleri bir avuç kadar olan deplasman takımlarının(özellikle gs, fb, bjk, bursa) taraftarlarının sesinden daha az çıktığı için..
* 5436576878 farklı taraftar grubu olduğu için..
* amigosu olmadığı için...
* herkesin bir teknik direktörlüğe aday olduğu için..
vs..
vs...
daha da sayabilirim..
Yorum
-
Bütün cümlelerinize katılıyorum fakat son cümleniz hariç.Neden bizi saymıyor musunuz?Trabzon'da olmayıp da trabzonda olan taraftarlardan daha çok bu takımını destekleyen insanlar yok mu?Biz belki uzağız fakat biz de trabzon kazanınca seviniyor yenilince ise üzüntümüzden kahroluyoruz ve en önemlisi trabzonsporluyuz.Gurbetteyiz(istanbul).Takımımıza destek olmak için forma vb. lisanlı ürünler alıyoruz elimizden bu geliyor napalım.Trabzon'da olup da sırf futbolculara sövmek için maça gidenler de var.İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNedenmiş ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum