Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Şenol Hoca Devre Arası Yumruğunu Masaya Vurdu Bence..
    yumruktan fazlası olmuş

Yorum

Gec bile kaldim ve cok kizdim senol hoca ya.

Takima ilk yarida müdahele edemedi,caresiz kaldi.

Bazen devre arasinda degil 20.dakikada masaya yumrugunuzu vurmalisiniz,senol hoca bu konuda eksik...
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• - Öyle Hemen İlk Yarıda Masaya Yumruk Olmaz

- Ama Şuda Bi Gerçekki Şenol Hoca Oyunu Güzel Okuyor , Değişiklikler Yerli Yerinde..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ilk yarı aklımız gitti ama neyseki ikinci yarı trabzonspor olduğumuzu hatırladık. böyle önemli haftalarda puan kaybetmemeliyiz.
          YA SEV YA TERKET

Yorum

- Öyle Hemen İlk Yarıda Masaya Yumruk Olmaz

- Ama Şuda Bi Gerçekki Şenol Hoca Oyunu Güzel Okuyor , Değişiklikler Yerli Yerinde..
            Senol hocanin manisa faciasindan sonra oyunu daha iyi okumasi lazimdi,kapanmasi beklenen rakibe karsi ceyhunu oynatmak hataydi.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Senol hocanin manisa faciasindan sonra oyunu daha iyi okumasi lazimdi,kapanmasi beklenen rakibe karsi ceyhunu oynatmak hataydi.
              - Ceyhunu Oynatmak Hata Değildi Bence , Alanzinho Hata Olabilir..
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                G.birligi ofansif gücü yüksek bir takim degil,bu nedenle ceyhunun oynamasini gerek görmüyorum.

Bence;
                onur
                serkan glowacki mustafa egemen
                burak selcuk colman engin
                jaja
                umut
                ilk 11 i yeterli olur.
                Mactan önce yazdigim ilk 11 .

Yorum

• Burak'ın attığı frikikte, top direkten döndü, top havadayken Cüneyt Çakır faul diye düdük çaldı?
                  Müdahale bile olmamıştı...

Farkettiniz mi?
                  Yoksa benim mi içim kötü?

Yorum

• bölesine maclarda puan kaybedersen şampiyon olamayız,kaybetmedik olacagız,önemli olan düşüşleri atlatmak,
                    @zafercalikoglu
                    @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Burak'ın attığı frikikte, top direkten döndü, top havadayken Cüneyt Çakır faul diye düdük çaldı?

Farkettiniz mi?
                      - Hakem Bize Baya Bi Yamuk Yaptı Olcay Abi Senin İçinin Kötü Olduğunu Söyleyemem

- Ama Hakemide Yenmesini Öğreniyoruz Güzel Olan Bu

Yorum

• İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Burak'ın attığı frikikte, top direkten döndü, top havadayken Cüneyt Çakır faul diye düdük çaldı?

Farkettiniz mi?
                        Orda bence de faul yok ama Egemen kafaya çıkarken bi dengesiz çıktığı için faul çaldı..o digiturk kameralarından önce görmüştür belki de...ama genel olarak iyi yönetti diyemem ama Egemen'de kendine çeki düzen vermesi lazım çok faullu oynuyor...
                        ölümüne trabzon !

Yorum

-Bence- aklını başına aldı. Bu maçı Alan ve Ceyhun'la kazanamayacağını anladı. Daha ilk 25-30 dakika içinde yapması gerekiyordu değişiklikleri ya neyse.

İlk olarak OLCAY ÇAKIR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Farkettiniz mi?
                          Harbuzi ile Colman'ın az kalsın birbirlerini yiyecekleri çekişme önceside rakip Burak'a dokunmadı ama Burak kendini yere atınca hakem faul çaldı.

Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ankaragücü'nün maçı sattığına katılmıyorum

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi
                              -Bence- aklını başına aldı. Bu maçı Alan ve Ceyhun'la kazanamayacağını anladı. Daha ilk 25-30 dakika içinde yapması gerekiyordu değişiklikleri ya neyse.
                              - Alan'nın İçerde Oynamamasını Zaten İstiyorum..Mümkünse Dış Sahada Kullanılsın..

- Ceyhun Oynasa Olmuyor Oynamasa Olmuyor..

- Şenol Hoca 25-30'da Değişiklik Yapmaz Bence , En Kötü İlk Yarıyı Bekler Durum Vahim Değilse Eğer , Futbolcusunu Kaybetmek İstemez ki Bence Doğrusunu Yapıyor..

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaragücü'nün maçı sattığına katılmıyorum
                                Evet öle gs'ye ali samiyen'de 4 atan takım bu hafta kendi sahasında 5 yiyor(!)...ne kadar polyannacısınız..ama top yuvarlak dimi savunmanız hazır
                                ölümüne trabzon !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X