Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bugün Bursaspor takımının puan kaybedeceğine inanıyordum
    Ama Bursaspor farklı bir galibiyet aldı birde averajını resmen düzeltti
    Ben bir TRABZONSPORlu olarak tebrik ederim Bursaspor takımını
    Biz Bursaspor takımından daha iyi futbol oynuyoruz
    İNŞALLAH bu sene Şampiyon olacağız
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bugün Bursaspor takımının puan kaybedeceğine inanıyordum

Caykarali yasin 17 olmasa simdi sana bir sey derdim ama daha gencsin, kocum anlamadin mi sen bu macin satildigini simdi?

Yorum

• Bunlarin hesabi verilecek!

Ankaradan herzaman birseyler cikiyor.Daha gecen sene Ankaraspor ve bu sene Ankaragücü herhalde hastalik bulasici yaklasmamak lazim.

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Caykarali yasin 17 olmasa simdi sana bir sey derdim ama daha gencsin, kocum anlamadin mi sen bu macin satildigini simdi?

adam gibi adam ayaklarina yatip is kotaranlar var diye bir sey yazmistim.. bir baktim ertugrul saglam saksakcilari tarafindan sagli sollu saldiriya ugruyorum.

ama suanda bursanin ne mal oldugunu gorenlerin olmasina seviyorum..

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi ben diyordum hiç yoktan Bursaspor'dan geçen hafta Galatasaray'a Ali Samiyen'de 4 atan takım puan alır diye.Ama alamadı şaşırmadım desem yalan olur.Hayırlısı olsun ne diyelim Abi.Biz şu anda Bursaspor ile aramızda 3 puan var.Bütün maçlarımızı kazansak Şampiyonuz .Bursaspor ile 2 maçımız var o maçları yendik mi Bursaspor'da bizim 2 maç hariç her maçını yense 3 puan önlerinde Şampiyon oluruz
            Kaliteli takımız ben Şampiyon olacağımıza şahsen bütün samimiyetimle inanıyorum.Daha doğrusu bütün TRABZONSPORlular olarak bizler inanıyoruz
            En son Asi Çaykaralı61 tarafından düzenlendi; 24.10.2010, 16:58.
            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• bu işler sadece inanmakla olmuyor ,şerefsizler sarmış dört bir yanımızı,sen istediğin kadar güzel oyna,bu işler ayyuka çıktı yeter artık yaa...

Yorum

• ankaragucu gibi mazisi rezilliklerle dolu bir takimin bursaya yatmasini yadirgamamak lazim.. bu adamlar askeri cuntanin takimi.. bu lige emek vererek degil torpille cikarildi.. bu adamlar gs sampiyon olsun diye mac satip 8 yedi... ankaragucunun bu ligde kardesi olabilecek tek takim topitosspor du ve o da oldu.. yumusaklar ile reziller cok iyi bir ikili olusturuyor..

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben bugün Bursaspor takımının puan kaybedeceğine inanıyordum
                  İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Abi ben diyordum hiç yoktan Bursaspor'dan geçen hafta Galatasaray'a Ali Samiyen'de 4 atan takım puan alır diye.Ama alamadı şaşırmadım desem yalan olur.Hayırlısı olsun ne diyelim Abi.Biz şu anda Bursaspor ile aramızda 3 puan var.Bütün maçlarımızı kazansak Şampiyonuz .Bursaspor ile 2 maçımız var o maçları yendik mi Bursaspor'da bizim 2 maç hariç her maçını yense 3 puan önlerinde Şampiyon oluruz
                  Kaliteli takımız ben Şampiyon olacağımıza şahsen bütün samimiyetimle inanıyorum.Daha doğrusu bütün TRABZONSPORlular olarak bizler inanıyoruz
                  Bugünki şeftalispor maçı adiliğin daniskasıydı.
                  Kardeş takımmış şeftalilerle ankaragüçlüler.Kardeş takım bulunca bir sezonda 6 puan garantimi oluyor?
                  Kardeş demek Galatasaraya 4 atıpta işi lazım olunca şeftaliden 5 yemek demekmi.
                  Böyle 2-3 kardeş takım uydurursak kendimize her sene şampiyon oluruz biz be .
                  İlk yarı 6 tane gol var 2. yarı gol yok neden. Ankaragücü başkanı aşağı indi biz bıraktık 5 tane gol atttınız yetermi dedi?
                  ikinci yarı TÜM STAD yeşil beyaz diye bağırıyor ayıp ta birşey yaa.
                  Sen kendi evinde 1-0 öne geçip 5 tane gol yemişsin kardeşim.
                  Biz 1-0 yenilince dünyayı yıkasımız geliyor adamlar 5 tane gol yemiş rakip takım için gösteri yapıyorlar tribünlerde.
                  Futbol bu kadar adi bir oyun mu boşunamı ter döküyor bizim oyuncularımız.

Çaykaralı kardeşim şeftali top oynadı diye değil ankaragücü maçı sattı,oynamadı diyemi tebrik ettin anlam veremedim.
                  Ortada tebrik edicelek bir durum YOK.
                  Bursaspor böyle adilik ve hatta .....lik yaptığı sürece kendini 5. büyük fln saymasın.
                  Saysada bu bursa il sınırını öteye geçemez.
                  Bu şeftali kurdu değilmiydi geçen sene diyarbakırdan bedava maç alan.
                  Bu senede KIZIL bir kararla 61. dakikada 1-0 tatil olan maçtan 3-0 hükmen alan.
                  Bize 3.5 metre ofsayttan gol atan.
                  Bursasporun adil olarak veya iyi top oynayarak aldığı maç tek elin parmaklarını geçmez.
                  Hayatımda hiçbir zaman o şeftali kurtlarını tebrik etmedim etmemde.

Tüm maçlarımızı alsak şampiyonuz demişsin hay ağzına sağlık
                  Tabiki alırsın ama olmaz be kardeşim
                  sen bursa maçlarını 6 puan say yeter gerisi önemli değil.

Bu arada yediğimiz golde ofsaytmış yahu
                  Akşam dikkatli bakamadım şimdi internetten izledim videoları.
                  Böyle bir kararı nasıl atladılar tebrik etmek lazım hakemi.
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Hiddink'e Serkan'ı sordular şimdi .

Serkan çok iyi işler yapıyor sadece Serkan değil çok genç oyuncular dikkatimi çekti zaten değişiklik yapacaktım Azerbeycan sonrası dedi .

Yorum

• Hiddink : Dün akşam Trabzon'da mükemmel bir ikinci yarı seyrettim, umarım bu akşam ki derbide de böyle bir futbol seyredebilirim. serkan iyi işler yapıyor, ayrıca bazı gençleri çok beğendim.

Zaten bizim maçları seyretmek için neden bu kadargeciktin ki ???

Yorum

• sakami bu allah askina biri anlatsin. nasi oluo bu isler. dalga mi geciosunuz ya su forumun TS seyircisinin kalitesini bu kadar dusurecek yazilar yazmayalaim buralarda ya..

biri anlatsin nasil oluo bu isler.. dielimki ankaragucu maci satacak bunu da sen saglicaksin en ust duzey adamsin baskan hocaher ne ise .. basar bakalim nasi basaricaksin?????

Yorum

• İlk olarak İlyas Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aralarındaki ilişki kardeşlikten öte ensest ilişki boyutlarında bir hafta önce geseye deplasmanda 4 tane at kendi evinde ilk yarıda 5 tane ye
                          bu maç ankaragücü nün (eğer varsa) karakterinin ne kadar rezil olduğunu gösterdi..

Yorum

• AGÜCÜ-Bursa maçını izleyemedm, maçda satılmış havası varmıydı, gollerde Ankaragücü yumuşakmı oynadı?????????

Yorum

• BÜtÜn kanallarda trabzonspor taraftari eleŞtİrİlİyor kuzu gİbİ adamlar vur kafalarina al ellerİnden puan dİyorlar hİÇ bİr Şekİlde baski kuramiyorsun rakİp takim Üzerİnde Şansal bÜyÜkaĞa trabzonspor taraftari hİÇ heycan vermİyor bÖyle bİr takimlari var yenİk duruma dÜŞÜyorlar mirildanmalar oluyor anlamiŞ deĞİlİm... Mustaf denİzlİ trabzonspor traftari gÖrevİnİ yapmiyor avnİ aker olduĞunu hİsettİrmİyor rakİbe... Ridvan dİlmen trabzonspor taraftari İlgİnÇ bİr taraftar hepsİ hoca gİbİ maÇ İzlİyor.. Trt1 yorumcusu trabzonspor taraftari tÜrkİye lİgİnİn en zayif baski yapan taraftari...

Evet Şİmdİ gelelİm trabzonspor taraftarina beyler takim top oynuyor ama arkasinda ateŞlİyecek bİr taraftar kİtlesİ yok sadece takim kaybetmeye sİnyal versİn hemen moruldanmalar baŞliyor halbukİ genÇlerbİrlİĞİ maÇinda en baİta taraftar etken rol oynasa genÇberlİĞİ o Şutlari bİle Çekemezdİ 12. Adam gÖrevİ yapamiyoruz arti galatasaray maÇinda avnİakerİ sallayalim gÜrÜltÜ rusyadan dusulsun

Yorum

• bu maçtaki galibiyetin önemi bu akşamki maç ile ortaya çıktı...
                                yarın akşam da iki takım puan kaybeder ise değmeyin keyfimize
                                McLas was Here

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X