engin girince takım hareketlendi, ikinci yarıda çok istekliydik.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
bir cümleyle çok şey anlatmış Şenol hoca. Maça 17 kişi ile çıkması ve teo yattara konularında bişe dedi mi?İlk olarak UquR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Güneş;
İlk yarıdaki gibi oynarsak herkez bizi yenebilir. Ama ikinci yarı gibi oynarsak herkezi biz yeneriz
Yorum
-
hay ağzına sağlık abi çok güzel demişsin.İlk olarak Haluk Pehlivan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleankaragücü ile bursa iyi sevişir, yarın bursa rahat alır..
Yorum
-
selçuk verdi abiİlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle- İlk Golde Serkana Pas'ı Kim Verdi..And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Burada yapılan yorumda Engin, Serkan, Oğuz isimlerini içeren her türlü cümlenin altına imzamı atarım.
İkinci yarı bize gösterdi ki Engin ve Jaja artık 11'de yerini almalı..
Bu arada Şenol Hoca takıma müdahele etmiyor dedim ilk yarı bittiğinde, ikinci yarıya değişikliklerle başladı maç şova döndü
Yorum
-
Teo 15 gün geç katıldı aramıza dedi. Ayrı bir program hazırladık ona dedi.İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir cümleyle çok şey anlatmış Şenol hoca. Maça 17 kişi ile çıkması ve teo yattara konularında bişe dedi mi?
Yattara içinde hasta olmuş andrenmanda.2010-2011 Sezonu Şampiyonu TRABZONSPOR
Adaletin olmadığı yerde anarşi başlar..
https://twitter.com/U_TS1967
https://www.facebook.com/ugurodabas1967
Yorum
-
- Selçuk İnan Cevabı İçin Teşekkürler
- Ayrıca Ben Bu Mustafa Yumlu'yu Baya Beğeniyorum , Sağlam Basıyor..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum