Farklı galibiyet sonrası takımımız Avni Aker'de başarılar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği
Daraltma
X
-
Bu haftayı rehavete girmeden atlatmalıyız.
Maçta bireysellikten kaçınıp takım oyunu oynamalıyız.
Yorum
-
Eveeett 0-7 güzel bir skor ama gelgelelim kurufasulyenin faydalarına,manisa olayına çevirirlerse bu maçıda o zaman temiz bir dayağı hakederler...
kesinlikle Şenol hoca bu maa kendini yeteri kadar hazırlamayanı kadro dışı bırakmalı,ciddi bir işin takipçisi olmalıyız,zayıf paşaya fenerde 6 salladı...
Bugençler biraz farklı genelde ters geliyorlar bize ama açık oynadıkları sürece bize zorluk çıkaracaklarını sanmıyorum normal şartlar altında
'9'fatih tekke
Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.
Yorum
-
bu maç şu açıdan önemli bu maçı kazanırsak (bursa deplasmanda ankaragücünü yense bile) bir sonraki hafta fenerbahçe-bursa maçı var ve biz konyaspor ile oynuyoruz.
10. hafta lider olabiliriz.
Ondan sonraki hafta gs yi kendi sahamızda karşılıyoruz(bursa deplasmana gidiyor hemde antalya deplasmanı)
ve 12. hafta bursa deplasmanına gidiyoruz.
bu 2-3 hafta çok kritik sözün özü.
Ben inanıyorum gs yi kendi evimizde yeneriz bursadanda en kötü 1 puan alırız(yeneceğimize inanıyorum ama felaket tellalarının hatrına 1 puan diyeyim)
Üstelik bursa bu karşılaşmaların dışında şampiyonlar ligi maçlarıda oynayacak bu haftalarda.En son sessizkral_1 tarafından düzenlendi; 17.10.2010, 18:31.Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum