Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'un oynadığı futboldan "ben zevk almıyorum" diyen insan kendini assın, bi tabureye çıksın kendi kendine tabureyi tekmelesin. Total futbolun Türkiye şubesiyiz -bence-.
    hocam vallahi billahi dedi ya

Вы попали по адресу!

Yorum

• İyi hakem denk gelmiş Allah'tan...

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak uzungollee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hocam vallahi billahi dedi ya

bu sozu kim soylemis?

Yorum

• Gençlerbirliği ne sempatim vardır ama bu maç kolay olur her hafta dediğim gibi 3 puan çantada keklik

Yorum

• maca kalmis 2 gun , morinho ile ferguson gelip ortaklasa el atsa nolur genclere manisayi kucumseyip yenildik ve hoca degisikligi meselesi efsaneye donustu. bu maci onemser isek (ki oyle olmasi gereken de odur) sorun yasamayiz.

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maca kalmis 2 gun , morinho ile ferguson gelip ortaklasa el atsa nolur genclere manisayi kucumseyip yenildik ve hoca degisikligi meselesi efsaneye donustu. bu maci onemser isek (ki oyle olmasi gereken de odur) sorun yasamayiz.
              Rakibi kücümsemeyelim,doll ün gidisiyle bizim icin bu mac daha tehlikeli bir hale gelmistir.

Yüzde yüzle sahada olmaliyiz,aksi takdirde hüsrana ugrariz.
              "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Kazanacağımızı düşünüyorum. Zor mu olur, kolay mı olur orasını hep birlikte göreceğiz.

-------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Colman'ın golü var.
                  Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Trabzonspor'un işi ciddiye aldığında yenemeyeceği kimse yok. Umut Bulut'un açıklamalarında dediği gibi "bizi kimse kolay kolay" yenemez. Manisaspor maçı bir mağlubiyet değil, kazaydı. Senede bir defa olur.

Gençlerbirliği perişan halde. Takımın omurgaları sakat ya da sakatlıktan yeni çıkmış. Bizde rakibin direncini kıracak etkili çok adam var. Yattara gibi bu ligde tüm kanat savunmacılarının çekindiği bir adam bile kulübede oturuyor. Jaja, Alan, Engin gibi kreatif oynayan, Umut, Burak, Ceyhun gibi güçlü fizikli, Colman ve Selçuk gibi "çok" yaratıcı silahlarımız var. Teofilo oynarsa gol ya da goller bulabilecek bir isim.

İyi bir savunma hattımız ve sağlam bir kalecimiz var. Sol bek yok orası ayrı. Orası kanayan yara.

*

Biz üstünüz, "kendimizi favori görmüyoruz" ama favoriyiz!

Güzel futbol, kolektif futbol, total futbol = bol gol.
                    Kazanacağız.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Ilhanim seni hava girmis gördüm son günlerde.

Biraz yavas,takim g.birligi,konya ve gs maclarini kazanirsa ancak istikrardan bahsedebiliriz.

Hersey benim yenemeyecegim takim yok demekle olmuyor,bunu her mac sahaya yanistmak gerekiyor.

Bu takim bunu basaracagi güvenini henüz vermedi.
                      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hikmet karaman geliyormuş Korku filmi gibi

Kel Director İş Başında 2

Yorum

• Ben hazırlık maçlarından beri havaya girdim Cafer abi. Ersun Yanal'ın ilk dönemlerinden sonra, hatta Şenol hoca takımın başına geçtikten sonra daha havalı, daha tempolu ve daha çok pas yaparak oynuyoruz. Ben bu takımı izlemekten büyük keyif alıyorum.

Kayserispor maçında takımı iyi bulmadım sadece. O maç dışında her maç gayet iyiydik. Manisaspor'a yenildiğimiz maçta dahi girdiğimiz pozisyonlar oldukça fazlaydı.

Elbette temkinli olmak gerekiyor. Ama şampiyon olacağım diyorsan üç atıp bir sayıp geçeceksin.

Ki şampiyon olacağız.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakibi kücümsemeyelim,doll ün gidisiyle bizim icin bu mac daha tehlikeli bir hale gelmistir.

Yüzde yüzle sahada olmaliyiz,aksi takdirde hüsrana ugrariz.

benim soylemek istedigim de o.

isi rakibin hocasina yada durumuna baglamanin bir anlami yok. takimimiz cikip onemserse ve 7-0 in rehavetine kapilmadan ciddiyet ile oynarsa bir sorun olmaz.

rakip hocasi oyuncusuna bu kadar takilmanin bir anlami yok.

Yorum

• su acun dediği son lafıda duydunuzmu renktaslar buna gerekn cevabı vermemızz gerekıyor

************************************************** *******
                              »
                              Bu Mesaj BMN Forum Yöneticisi Tarafından Düzenlenmiştir.
                              » Mesajın forum kurallarına uygun olmadığı tespit edilmiştir (Genel Kurallar).
                              » Forum yöneticileri / moderatörleri kurallara uymayan mesajları düzenleme ve silme hakkına sahiplerdir.
                              » Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
                              » Gerekli durumlarda itirazlarınız için: bordomavi@bordomavi.net
                              ************************************************** *******
                              En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:14.
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                su acun dediği son lafıda duydunuzmu renktaslar buna gerekn cevabı vermemızz gerekıyor
                                Ne dedi yine?
                                En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 20.10.2010, 22:14.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X