Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 9. Hafta | Trabzonspor 3 - 1 Gençlerbirliği

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Son dakikada enginle bir penaltimizda verilmedi.

Hakem bu aksam klasina yakismayacak hatalar yapti,sansi yaver gitti.
    Haklisin, Hakem sansliydi.
    Allahdan yaptigi hatalar Trabzonspora karsiydi ve Trabzonspor bundan etkilenmeden maci cevirdi.

Garibim bir Fener macinda bunlari yapsa sansi böyle yaver gitmezdi cünkü onlar ceviremezlerdi maci
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• - Sadri Şenerin Heyecanı Yüzünden Okunuyor
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• Herşeye rağmen güzel bir galibiyetti
          Liverpool FC Trabzonspor
          Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hüseyin Göcek, M.K.Abitoglu, H.Özkahya ve Bünyamin Gezer haric her Hakem kabulumdur
            Bülent Yıldırım'ı unutmuşsun abi.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Taraftarımız sınıfta kaldı, ikinci yarı harikaydık öne geçeceğimizi düşünmğyordum umutsuzdum atmosfer alehimizeydi, takımın oynama istedi arsuzu herşeyin üstesinden geldi

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Diyelim ki ikinci yarı 1 gol bulduk ama ikinci gelmedi....Üç top direkten döndü, hakem mutlak penaltıyı vermedi veaire ve maç 1-1 bitti....Ne olurdu tribünün tepkisi?

abi sövme rekoru kırardık kesin...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Tabi birsey daha eklemek lazim...

Maca cok dengeli basladik 0-0 gitmesi gereken bir mac olmaliydi, ileride top tutamayinca ne baski kurabildik nede pozisyona girebildik, sonra karambolden yenen bir gol iste....

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• valla oylede boylede yendıgımız ıcın cok mutluyum..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Taraftarımız sınıfta kaldı, ikinci yarı harikaydık öne geçeceğimizi düşünmğyordum umutsuzdum atmosfer alehimizeydi, takımın oynama istedi arsuzu herşeyin üstesinden geldi
                      taraftarın 2 .yarıki desteği takımı ateşledi bence...

Yorum

• Macin ilkyarsindaki Trabzonspor´un sorumlusu Senol Günes´tir!!!

Daha macin 15. dk.sinda o devreyi o sekilde bitirecegimiz cok acikti..Engin macin 25. dk.sinda oyuna girmeliydi. Hoca yanlis bir kadroyla cikti ve 25. dk da degistirdigim oyuncunun morali bozulur diye bunu yapmadigini düsünüyorum ama büyük yanlis cünkü mac 0:2´de olabilirdi!!!

kasimpasa karsisinda alinan galibiyet Senol Hoca´yi da etkilemis, bu cok acik cünkü ayni kadro sahadaydi.

Sahaya 17 kisiyle cikmamizin Yattara´nin hastalanmasi sonucu dogdugunu acikladi. Teofilo´nun kadrodisi kalmasi dogru..artik her futbolcunun disiplin altina alinmasi sart!

Bu arada en gec 2011´de cok iyi Burak Yilmaz görecegiz gibi..iste burda Senol Günes´e büyük bir
                        “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Yattara'nın durumu beni çok rahatsız ediyor.. umarım bir sorunu yoktur, maçtan önce ateşi çıkıyor !!

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yedigimiz golde onur un topa cikmasi gerekirdi,hata yapti.

Alan in ilk 11 de oynadigi bir takim pozisyona girmekte zorluk ceker.

Fizik gücünüz iyi degilse bu ligde basarili olamazsiniz,alanzinho gibi.
                            Sadece kapanan Takimlara karsi...

O zaman diger ikilinin(Burak ve Umut) top tutmasi gerekir....
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Hasan Ayvenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Devre arası Alanzinho - Gökdeniz değişikliği istesem Başkan'dan ne der acaba?

Bir de 3'lü oynayacağımız maçlarda Ceyhun'la hala olamıyor. Zafer'i hazırlamalı Şenol Hoca. Bir de onu görelim.
                              üzerine para verilebilir hatta..acıkcası devre arası rubın kazanın sol bekı adı neydı unuttum arjantılı bı adam onla gokdenızı alsak alanla caleyı versek..

Yorum

• Hrvoje Cale’nin açıklamaları

Hırvat oyuncumuz Hrvoje Cale, maçın ardından yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

“Maçın ilk yarısında iyi oynayamadık. Geride kaldık. Gençlerbirliği bizden daha iyi oyuna hakim oldu. Anlayışımızı sahaya yansıtamadık. Devre arasında yapılan değişiklikler ve Jaja’nın oyuna girmesiyle birlikte güzel bir galibiyet elde ettik”

Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X