Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu maçta kaybedilen 2 puan çok önemli değil zaten lige başlarken bu tarz takımlardan puan kaybedebilme kredimiz olarak başladık.. ama manisa maçı ah manisa maçı!!!
    VERENA (KIRANKAŞ)

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Kongreye kadar sağlıklı bir takım bize haram bunu görmek lazım...
      Ayrıca şenol hocanın olası bir bjk yenilgisi sonrası istifa etmeyeceği ne malum...
      Demedi demeyin...
      Bu da nerden cikti simdi?

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu da nerden cikti simdi?
        Hiç olmamış bir şeymiş gibi sordun üstad ...
        Sence çokmu uzak bir ihtimal...Şöyle bir bakın bakalım geçmişe nerden çıktığını anlarsınız...
        Sakın ha temenni değil ve asla istemem ancak imkansız da değil...
        "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
        Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• lanet olsun her sene aynı seyler bır türlü bu sampıyonluk gelmıyor bu ne gudubetlık iş bıktım.ama bizi yapsa yapsa senol hoca sampıyon yapar oda olmaz zaten.............

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Trabzonspor'a beklenmedik tepki!

Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile 0-0 berabere kalan Trabzonspor'da kafileye dönüş yolunda 2 taraftar sözlü tepki gösterdi.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Kayserispor ile deplasmanda 0 - 0 berabere kalan Trabzonspor kafilesi, dönüş için Kayseri Havalimanı'na geldiğinde beklenmedik bir tepkiyle karşılaştı.

Havalimanına takımı yolcu etmeye gelen bir grup taraftar
            futbolcularla fotoğraf çekilirken, iki taraftar futbolculara bağırarak, "Niye adam gibi top oynamıyorsunuz" dedi.

Buna sinirlenen Engin ve Onur, taraftarlara tepki gösterince kısa süreli bir laf tartışması yaşandı. Yöneticilerin de olaya dahil olmasıyla büyüyen tartışmayı, diğer taraftarlar araya girerek güçlükle engelledi.

DHA
            üstüne alınmaması gereken 2 futbolcu hemen alınganlık gösterdi... kabahatli olanlardan ses çıkmadı... bugünkü maçta takımın en iyi futbolcusu bence engindi...
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak mhayri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hiç olmamış bir şeymiş gibi sordun üstad ...
              Sence çokmu uzak bir ihtimal...Şöyle bir bakın bakalım geçmişe nerden çıktığını anlarsınız...
              Sakın ha temenni değil ve asla istemem ancak imkansız da değil...
              Gecmise baktigimda Senol hoca`nin 7-1 lik Besiktas maglubiyeti sonrasi istifa ettigini hatirliyorum.
              Ayni sonuc tekerrür edecekse evet istifa etsin ama durduk yere böyle bir iki maglubiyet sonrasi istifa edecegini beyan etmek abes kacti biraz.

Yorum

• Trabzonspor dahil dünyada hicbir takimin oynadigi her maci alma gibi ne lüksü ne de gücü var.
                Arada bir takilacagiz, olur böyle seyler.
                Ayni Kayseri Fenerbahce`yi yendi kendi evinde.Bos takim degil demek istedigim.
                Bugün oynadigimiz oyundan ve skordan ben de memnun degilim ama destegimiz sürmeli takimimiza.

Yorum

• ya bugün kötü oynamadık ama o son paslar bitirici hamleler yoktu kale ağzına geliyoruz ama olmuo bitürlü ama genede kötü deildik kazanmalıydık ya önemli bir maçtı bu maç deilde bizi manisa maçı yaktı ya aslında bakıyorum bizim takımın bu takımı çok rahat yenmesi gerek ya şenol hoca sanki bu hafta oyuna çok müdahale etmedi ya resmen beraberliğe razı olduk gibi bişi haftaya beşiktaşı evine eli boş yollamalıyız yoksa bu iş gittikçe kötüleşmeye başlıo güzel bi seri yakalama vakti geldi artık bende 6-1 lik sivas maçı kadrosu bozulmamalı ya kötü deil çok ii bi kadro sadece çok talihsiz bi şekilde manisaya yenildik umutu çıkarıcaksın orda koy yerine engini deli gibi bi kadro bence birazdaha üstüne düşülmeli

Yorum

• bir haftam daha rezil oldu ah ulen ah şöyle bir icimi dökebilsem ALLAHIM bizlere sabır eyle

Yorum

• 2 Puanimiz gitti ve yazik oldu.
                      Üzgünüm.
                      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Trabzonspor dahil dünyada hicbir takimin oynadigi her maci alma gibi ne lüksü ne de gücü var.
                        Arada bir takilacagiz, olur böyle seyler.
                        Ayni Kayseri Fenerbahce`yi yendi kendi evinde.Bos takim degil demek istedigim.
                        Bugün oynadigimiz oyundan ve skordan ben de memnun degilim ama destegimiz sürmeli takimimiza.
                        katılıyorum

Yorum

• gercekci olalim yer sene gibi bu kadrolan sampiyon olmaz. öncelikle bize sahada bir lider lazim bir kaptan lazim.yattara benim icin bir kaptan degil..bize söyle bir adam lazim"ulan ben bu maci ceviririm. su besiktas nasil coskulu oynuyor..adamlar yensin yenilsin bir tempo var abi.bursa iyi yolda.cimbom da yavas yvas oturuyor. bizim hedef ilk 4 olmasi gerek
                          Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
                          irkciliga hayir bursa
                          Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• bugün ben engini beğendim bana göre takımın en iyisiydi.colmanda çok çalıştı ileri geri canı çıktı..son pasları birtürlü yapamadık.
                            ceyhunu ön liberoya alıp colmanı alanzinhonun yerinde oynatsa iyi olurdu gii geldi bana...
                            bjk maçında çıkışı geçeriz inşallah.takımın 1 galibiyete ihtiyacı var ben hocamıza ve kadromuza çok güveniyorum..bu tip puan kayıpları olucaktır önemli olan takımın strese girip düşüş serisi yaşamaması kendilerine olan güvenlerini geri kazanmaları için bjk maçı çok önemli.taraftarımızında bjk maçında çok iyi performans göstermesi lazım...hep destek tam destek lafını bir kez daha hayata geçirmeliyiz.

Yorum

• İlk olarak comandante85 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gercekci olalim yer sene gibi bu kadrolan sampiyon olmaz. öncelikle bize sahada bir lider lazim bir kaptan lazim.yattara benim icin bir kaptan degil..bize söyle bir adam lazim"ulan ben bu maci ceviririm. su besiktas nasil coskulu oynuyor..adamlar yensin yenilsin bir tempo var abi.bursa iyi yolda.cimbom da yavas yvas oturuyor. bizim hedef ilk 4 olmasi gerek
                              katılıyorum bize gercektende lider bir oyuncu lazım iyi bir kaptan lazım yattara bir mac oynuyor 5mac yatıyor gittsin ülkesinde yatsın bu hafta beşiktaş macında iyi top oynar yine hepimizi kandırır bir 5 hafta böyle gider

Yorum

• ayrıca unutmuştum yattarayı geçen hafta ve bugün deli etti beni resmen...oyuna girdimi girmedimi belli olmadı...bu adamı kaptan yaptık 61 numarayı verdik taraftar olarak hep destek olmaya çalıştık(1 yıl top oynamadan para aldı taraftar yine yattara diye bağırdı) şunun yaptıklarına bak........daha fazla yazmıyım sinirleniyorum yine.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X