Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık bana göre. İyi oynamadık, Kayseri bizden üstünmüydü? Hayır. Ama nizami bir gol attılar ve bana göre hakem golü verseydi maçı çeviremezdik. Bu yüzden maça kayıp gözüyle bakmıyordum. Yenseydik geçen haftaki Manisa maçının telafisini yapmış olurduk. Yenemedik ama hiç bir şeyin bittiği falan yok. Ama bu kafayla gidersek çok zor kabul etmek lazım.
    TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Trabzonsporun hedefi her zaman şampiyonluktur!

şampiyonluk hedefimiz olmaktan öteye geçemez bu gidişle hürgün

Yorum

• İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        hedefimiz uefa avrupa ligi olmalı

beşiktaşı yenebileceğimizi düşünen varmı ????
        Hedef rakip kim olursa olsun kazanma olmalı..
        Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Kötü oynadigimiz zaman kazanamiyoruz,en büyük sorunumuz bu.

Oysa sampiyonluga oynayan bir takim kötü de oynasa sonuca gitmesini bilmeli.

Rakipler sert,direncli oynadigi zaman caresiz kaliyoruz,kapali savunmalari acamiyoruz.

Sezon basinda bu takima gerekli takviyeler yapilmadi,özellikle solacik transferi es gecildi.

Tabiiki kötü gidiste sadece bunlar etkili degil,bazi oyuncularin kafa olarak sahada olmadigi belli.
          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Bu takım çok yumusak,Ispanyol takımları gibi olduk...Sert Degılız.

Bu takım Futbol oynamak istemeyen takımalra puan kaybeder

MeselaAntalya'ya,Manisaya,Bucaya,Kayserıye,Antepe

Ama,Beşiktaş Fenerbahçe,İstanbul Belediye,Galatasaray gibi takımalrada

yenılmez diye düşünuyorum...Bence Tek eksık Egemenın orta saha versıyonu

Buda aslında Sezerde mevcut.

Not: Umut ve Aalnzınhoyu artık savunmuyorum...

Yerlerine,Jaja ve Umut yerine Ortasahayı üçlemelıyız.. Ceyhun colman selçuk..
            En son Napoli tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 20:09.
            ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
            KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Aşağı yukarı denk iki takımın mücadelesi oldu.İlk yarı Kayseri daha iyiydi,2.yarı biz daha etkiliydik.Bana kalırsa 10 kişi kaldığımız dakikalarda Şota'nın oyuna geç müdahele etmesi ve yanlış müdahele etmisi (Kayseri 10 kişiye karşı forvetsiz oynadı) 1 puanı kurtarmamızı sağladı,nitekim aynı duruma bizim stadımızda Kayseri düşse eli boş giderdi.Hakemin hatalı kararı da cabası.Bu yönden bakılırsa çok üstün olmadığımız bir maçta 1 puan iyi ama genele bakacak olursak Trabzonspor bu olmamalı

Yorum

• Teknik Direktörümüz Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından yaptığı basın toplantısında şunları söyledi:

“Oyuna hakim olan takımdık ama hücumda yavaş oynadık. Bunun yanında rakibe de pozisyon verdik. Son bölümde 10 kişi kalınca rakip daha etkili olmaya başladı. Oyun anlayışı olarak bir sıkıntı yoktu ancak bireysel anlamda hücum oyuncuları yetersiz olunca sıkıntı çektik. Kritik anlarda galibiyet alamama oyuncuyu etkiliyor”

Kesinlikle tam olarak günün özeti buydu,Başarılar Şenol Hocam...

Yorum

• Hani maçtan sonra bık bık bık yapmayı sevmem,su su oslaydı diyede ama ınsanda demeden duramıyor..

Geçen Hafta su diziliş Manisaya yenılmezdi.

Bu haftada Serkan balcının Yerıne Barış ataç Serkanıda colman selçuk la beraber ortasahaya monte ederdım.
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Trabzonsporun hedefi her zaman şampiyonluktur!
                      Her zaman TRABZONSPOR'umuzun hedefi Şampiyonluktur
                      Bizler inanıyoruz Şampiyon olacağımıza
                      Bu sene İnşallah Şampiyon olacağız
                      Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hani maçtan sonra bık bık bık yapmayı sevmem,su su oslaydı diyede ama ınsanda demeden duramıyor..

Geçen Hafta su diziliş Manisaya yenılmezdi.

Bu haftada Serkan balcının Yerıne Barış ataç Serkanıda colman selçuk la beraber ortasahaya monte ederdım.
                        Serkan Balcı,Mehmet Eren gibi süratli ve teknik bir futbolcu karşısında çok doğru bir seçimdi bence.Nitekim Mehmet Eren varlık gösteremedi

Yorum

• Kayseri gol attığında Şota hiç br tepki vermediydi.
                          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Kayseri gol attığında Şota hiç br tepki vermediydi.
                            Yillar sonra senol günes birakirsa müstakbel hocamizi gördüm saha kenarinda.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              41 Baros 3
                              Beğenmediğimiz Galatasaray 1 puanla önümüze geçiyor maç böyle biterse...

Yorum

• Bazı şeyleri anlamakta zorlanıyorum.
                                Engin: Bugün iyiydi, kötüydü vs olayına girmeyeceğim. Gençlerbirliği'nde tutunamamış, Eskisehirspor takımında vasat futbol sergilemiş.
                                Anadolu takımları için ortalamanın üzerinde bir oyuncu. Bizim takımın ilk onbirinde olamaz. Defans, kademe anlayışı yok. Ofansif olarakta senede ortalama 3-4 gol atıyor. Burak içinde bunlar söylenebilir.

Bunlar sıradan oyuncular ve ilk 11 başlıyorlar.. Allah aşkına Burak, Es- Es'de ne yapmış? oyun zekası yok , son tercih yok , pas yok o yok bu yok.. Eskisehirde 17 maçta 2 gol atabilmiş beyfendi sonra bizim takıma geliyor, Gabric'i siliyor.

İşin kötüsü haklı olsalar bile tüm maç boyunca rakip oyuncuyla,hakemle dırdır yapılmaz.... topunu oynayacaksın.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X