Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben en çok Burak' ın nasıl olup da Şenol HOca' nın değişmez elemanı olduğunu anlamakda zorluk çekiyorum. Bence yediğimiz en büyük kazıklardan biridir.

Orta sahaya oyunu çift yönlü oynayabilen iyi bir eleman alamayışımız yüzünden bu yıl da heba olacak...

Yorum

• Bu kadar inançsız seyirci topluluğu olan takımdan da bu kadar , daha ligin 6. haftasında bu kadar olumsuz yorum yazan art-niyetli zihniyetlere yazıklar olsun.
      İSTANBULU EZE EZE ,
      EL ELE ZİRVEYE.

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçın ilk yarısında burağa TOPSUZ ALANDA atılan ve %100 kırmızı kart olması gereken pozisyonuda konuşalım madem ?

kotuye kotuyle ornek gostermek dogru degil. pozisyonlari vicdanimizda dengelemeye calisip haklilik savunur isek yarin obur gun 5 metre ofsaytda hakkimiz yenildiginde bunu savunma hakkimiz olmaz.

gol nizamiydi ve kayseri ye haksizlik yapildi. dediginiz pozisyon ile de baska bir yanlislik daha yapildi.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şota'ya teşekkür ediyorum ...

Efendiliğine , bizi kırmayıp biz bağırdıkça el çırpmasına ...

Teşekkürler ..
          Ben Şota'nın bizde oynadığı yılları bilmiyorum
          Ama bugun ne kadar büyük bir TRABZONSPORlu olduğunu gördük
          Helal olsun sana Şota seni bizler bütün TRABZONSPORlular olarak çok takdir ettik.İnşallah ilerleyen zamanlarda Şenol Hocamızla beraber çalışmak nasip olur
          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• vay be ne futbol ulemelari var.engin siradan topcu imis.colman in takimda yeri yokmus.vay vay; acaba bunlar daha önce trabzonspor yerine barcelona yada real madrid imi tutuyorlarmis?
            iho istifa.

Yorum

• kayseri maç boyunca her pozisyonda sert oynadı en az 3 kırmızı cıkarabilirdi yani sarı bile vermedi bazı pozisyonlarda ama bize habire sarı sarı rezillik valla

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ben.......
                ben de düşünüyorum

Yorum

• Bu arada bizim asıl sorunumuz gol atan oyuncu sayısı az olması.
                  Egemen,Giray 3 yıldır ileri çıkıp gol arıyorlar duran toplarda ama toplasan 2 maç kazandırmışlardır..
                  Cale, Serkan 40 yılda bir gol atıyor.. Alanzinho,Burak,Engin,Colman,Selcuk.. skora katkıları çok az. Hep Teo atacak değil golleri.

Yorum

• Bence manisa maci ters etki yapti bem hala sivas kadrosunun bizim ilk 11 imiz olnasini savunuyotum Manisa macinda da ayni seyleri soylemistim
                    '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• o iyi bu kotuye girmicem takim olarak son 2 macta rezilleri oynuyoruz sezon basindaki TAKIM oyunu yok herkes yuruyor sahada bu futbol ile bjk bizi haftaya yer...
                      İnsan ol evlat!

Yorum

• Cok hücumcuyla oynadigimiz zaman pozisyon üretiyoruz ama takim savunmasi ciddi arizalar veriyor.

Orta sahayi daha kalabalik tuttugumuz zaman pozisyon üretmekte zorluk cekiyoruz ama pozisyonda vermiyoruz.

Artik senol hoca bunun balansini iyi ayarlamai,ince ayarlar yapmali.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• rezil dedigimiz gs bile önümüze gecti. Haftaya da artik ibb yi ve karabükü aliriz önümüze, yürü be trabzonum kim tutar seni.
                          Futbolcular aceba ne yaptiklarinin farkindalar mi?

Yorum

• Şenol Hoca tamamen kendisi yüzünden 5 puan kaybetti son 2 haftada,Selçuk-Ceyhun-Colman orta saha hattını bozmasının bedellerini ödüyor farkında değil ama.Burada ben bunu ilk Antalyaspor maçında dile getirdiğimde yok işte ilk kez bir puan kaybettik ya hemen eleştirin falan filan,yok Şenol Hoca'dan iyi mi biliyorsunuz? Yok şöyle böyle diyen taraftar değil,yalaka olan arkadaşlar vardı gördüler işte oynadığımız futbolla cevaplarını aldılar.Sene sonu kıl payı şampiyonlar ligini veya şampiyonluğu kaçırırsak sakın hakemleri filan bahane etmesin ne Şenol Hoca ne burada yorum yapan bazı arkadaşlar.Ben Şenol Hoca gitsin filan demiyorum asla,daha iyisi hiç gelmeyeceği için kalsın tabiki ama arkadaş 4 maçtır kötü oynayan takımı göre göre insan hatasını anlamaz mı? Dönmez mi en iyi oynadığımız dönemdeki orta saha düzenine,bunu anlamak çok mu zor?Sivasspor 6-1 falan filan demeyin sakın gole kadar çok kötü oynuyorduk o maçta da ve tamamen bireysel hamleler ile 3 gol gelince oyun açıldı ondan öyle oldu.Yoksa iyi filan oynamadık o maçta da Selçuk-Ceyhun-Colman orta saha 3'lüsünü bozduğundan beri berbat oynuyoruz.5. maç üst üste Bjk'ye karşı da 3'lü orta saha yapmayıp yine böyle bir intihara kalkışırsa o zaman cidden istifa seslerini duyabilir Şenol Güneş Avni Aker'de.Elindeki malzemeye kötü diyecek bir taraftar da yoktur herhalde Trabzonspor tarihinin en alternatifli kadrosu ve belki de 96'dan beri kurulan en iyi kadro.

Yorum

• Ben dahil herkes Trabzonsporu çok seviyor.Onun içinde Trabzonsporu olmadığı noktalara koyuyoruz.Kadromuz şampiyon olacak kadro değildi, sene başında herkes hem fikirdi ;ama ne olduysa 2 galibiyet aldık tekrar eski hastalığımız, gerçekleri görememe hastalığımız nüksetti.Bizim yönetimlerimiz bu kafayla gittiği müddetçe lig 5.liğini futbolculara ağdalı dolu sözlerle övdükçe, Türkiye kupasını ş.ligi kupası gibi lanse etdikçe, kıçı kırık bursanın şampiyonluğundan zerre kadar utanmayıp şampiyonu biz belirledik dedikçe ve vasat futbolcularla yıllardırr ısrar edip kırık kemiklerden iskelet yaratmaya çalıştığı sürece şampiyonluk göremeyeceğiz. Acı ama gerçek... Olmuyor, olamıyor, 2 maç üstüste maç kazanamıyor güven vermiyoruz. Dediğim gibi benim yaşım oldu 28. Şampiyonluk görmedim 4 adet lig 2.liği 3 det kupa gördüm ama şampiyonluk görmedim belki bir gün bizede gerçekçi bir başkan gelirse sene başında işte diyebileceğimiz transferler yapılırsa bu iş ozaman olur şimdi hayır..........
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• 6. haftada karamsarlığa düştüm bu kadarmı olur bee....ama sebebi şu hacısalihoğlu...bir insan bu kadarmı bir camiayı sabote eder...7 düvele zararı oldu...tarftarın hocanın futbolcunun konsantrasyonunu bozdu...yuh size kişisel çıkar ve meselelerinizi tarbzonspor üstünden yapmayın...hakkımı helal etmiyorum....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X