Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor da hoca heyecanını kaybetmiş.Biz kendimizi kandırıyoruz.

Hacısalihoğlu istifa ediyor ve takım 5 puan kaybediyor senin hocan ise ''huzurluyum ama mutlu değilim''diyerek bir yerlere mesaj veriyor.
    Be adam bizler sana inandık seni bu kulübün üstünde gördük başkanda dahil buna ama sen birinin istifası ile allak bullak oldun takım üzerinde ki heyecanın gitmiş enerjin bitmiş senin inanmadığın yerde futbolcun nasıl inanacak bu uzun maratonda başarılı olmaya.

ŞENOL HOCA silkelen ve takımına enerjini aksettir yoksa haftaya ''ŞENOL İSTİFA'' seslerini ve yorumlarını duyarız buradan.

Yorum

• Futbolcuların çoğu oynuyormuş gibi yapınca olmuyor arkadaşlar....Serkan gibi,Egemen gibi mücadele eden adamlar lazım....
      Bu arada Selçuk paslarının yuzde 90 ını yana veya geriye oynuyor,girayla egemen oyun kuruyor nasıl bir mantık anlayamıyorum..hoca seyrediyor....Tüm duran topları selçuk kullansın diye hangi embesil dediyse onunda geçmişine rahmet...
      (bugün kankası burak a izin verdi nasıl olduysa......)

Yorum

• kayseri iyi takım olur boyle seyler beşiktaş maçı kritik bir maç
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Deplasmanda 1 puanda iyidir.

Geçen sezon bu puanlarıda alamıyorduk.

İyi yandan düşünmek lazım , Kayserisporun buz gibi golünü vermedi.

Fenerbahçe hiç puan alamamıştı.

Diğer büyük takımlarda zorlanıcaklardır.

Elini kolunu sallayarak 3 puan alamazdık , kaldı ki öyle oldu.

Dediğim gibi iyi yanından bakarsak puan puandır .
          Ortada ki durumun iyi bakılacak hiçbiryönü yok bence..
          Kendimizi avutmaktan başka..
          şehrimiz erkek şehri. aşık eder herkesi..
          Üzerimden eksilmesin bayrağımın gölgesi..

Yorum

• Colman-Selçuk-Ceyhunu bozan zihniyet peşindeyim
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Bu takıma Trabzonlu lazım herkes gördü..Altyapıdan oynat en azından çabalar adamlar..

Şenol hoca ne yapsın bu kadar baskıya kim dayanır..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Deplasmanda 1 puanda iyidir.

Geçen sezon bu puanlarıda alamıyorduk.

İyi yandan düşünmek lazım , Kayserisporun buz gibi golünü vermedi.

Fenerbahçe hiç puan alamamıştı.

Diğer büyük takımlarda zorlanıcaklardır.

Elini kolunu sallayarak 3 puan alamazdık , kaldı ki öyle oldu.

Dediğim gibi iyi yanından bakarsak puan puandır .
                Puan kazanc sayilabilir,ya takimin isik vermeyen ve ne yapacagi belli olmayan durumuna ne demeli?

Puan anlaminda büyük kayip manisa macinda yasandi,bu macta ise gelecek adina umut kaybi büyük oldu.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• çok ii olmuş ohh be trabzon ii gidiypr diye gittim lig tv aldım kart okumadı maçı seyremedim nerdeyse tv yi kıracaktım ama iikide seyretmemişim korsan baktım netten biraz böle kişiliksiz topmu oynanır ayıptır be
                  Aldanma insanların samimiyetine Menfaatleri uğruna gelirler vecde, Cenneti vaad etmeseydi eğer Allah'a bile etmezlerdi secde. . . ! M.AKİF ERSOY

Yorum

• İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Daha ligin 6. haftasi. Ne oluyoruz arkadaslar? Biraz sakin olun. Nedir bu her puan kaybindan sonra lanet okumalar. Her sey bir maca bakar. Haftaya kazanirsin rakibin kaybeder bakmissin butun her sey degismis. O yuzden sakin olalim.

Şahsım adına cevap vereyim..

Önemli olan puan kaybı falan değil.. Barça'da,ManU da puan kaybediyor.. ama bizimkiler ruhsuz be arkadaş.. mücadele etmiyor.. isyan buna zaten.. yoksa bu takımın 34'de 34 yapmasını beklemiyoruz elbette.

Yorum

• Bir Barış Ataş vardı ? hani kampın yıldızı denilen...nerede bu eleman ???

Yorum

• Şenol hocadan YİNE bir sosyal mesaj bekliyorum basın toplantısında.
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kayserispor'un hakettiği bir maçtı. Onlar adına üzüldüm.

Bu takım böyle gidecekse kimse Şampiyonluk hayalleri kurmasın. Şenol Güneş de elini gelen fırsatı tepmek istiyorsa yol orda. Sırf bir arkadaşı gitti ya yönetime ve sırt çevirmek olmaz. Çeviriyorsa çiftlik orda, Hayrettin orda..
                          teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• bravo şenol hoca bi hacı trabzonspordan değerli demekki senin adına.ruhsuzluğun topçulara yansımış.yazıklar olsun yine seneye kaldı hayaller.o değil de bursa yavaş yavaş bizim yerimizi alıyor ona üzülüyorum.
                            Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Bu kadar insan berabere kaldığımız için değil bir kere bile yedek kulubesinden çıkmayan Şenol Güneş ve gol atmak için hemen hemen hiçbir şey yapmayan bir takım izlediği için bu kadar üzgün. Kazanmak için herşeyi yaparız ama beraberew kalırız ya da yeniliriz o yarı ama bu akşam ki takım BJK'ye kendi evinde çok rahat yenilir izlenimi verdiği için kızgınlığımız. BJK maçını kazanamazsak eğer bu sene ilk 4. veya 5. olmak için mücadele edeceğimiz kesinleşecek.
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Ligin zor deplasmanlarından biri olsa dahi bugünkü görüntüsüyle Kayseri'yi yenmemiz gerekiyordu.Ancak yan hakem bize 1 puan kazandırdı.Futbol ilginç oyun.Bu seneki Trabzonspor daha da ilginç oynuyor.
                                Orta sahada, ligin başındaki 3'lüyü görmek isteyen arkadaşlar haklı gibi duruyor.Eğer Glo döner,orta sahada Ceyhun-Selçuk-Colman üçlüsüyle yine güzel sonuç alırsak bu üçlü zorunluluk dışında değiştirilmemelidir.
                                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X