önliberoda ceyhun celçuk önlerinde colman bizim bu üçlü bozulmamalı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Maç zaten tatsız tutsuzdu birde takım içerisindeki çekişme iyice keyifleri bozdu. Kayseri'nin net golüne rağmen maçı hak ettiklerini pek düşünmüyorum. Aynı şekilde bizde yensek çok fazla bir şey değişmezdi. Beraberlik üzerine kurulmuş bir maç olduğu belliydi...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Taraftarı dinledim sadece.
He bir de Şota'yı gördüm tabii.
Böyle bir maç oynanmadı bunlar haricinde.
Trabzonspor'u göremedim ki.
Nasılsa görüşeceğiz ama haftaya.
Kaybolamazlar bir yere, soracağım bir bir neredeydiniz 2 haftadır diye.Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
Trabzonspor 'eski' kaptanı
Yorum
-
arkadaslar daha durun bajkalım yaa hemen karamsarlık daha bu koprunun altından cok su akacak bence takım bugun iiidi tek sıkıntı forvetlerımızın gununde olmayısı o yuzden makakula gıbı bı adamı kacırıdıgımız ıcın cok uzuluyorum ama bu takım ılk için yeterlı bı kadrosu var sansımız da yaver gıderse sampıyon olabılırzTrabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir
Yorum
-
+61İlk olarak bbyanik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleönliberoda ceyhun celçuk önlerinde colman bizim bu üçlü bozulmamalı

Yorum
-
Birisine pas verilmez o kişi pas alır bence.İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk tek bir pas vermedi yattaraya..
Yattara bir tane koşu yapmadı.
Topu topu 15 dakika oynayan adamın bu isteksizliğini anlamış değilim."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bu durumun tek suçlusu ne yazık ki bizleriz.. futbolcularımıza gereğinden fazla değer veriyoruz.. şimdi de onların kaprislerini,şımarıklıklarını çekiyoruz.
Ayrıca şu iki arkadaşa selam olsun..
İlk olarak 61kenan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho'yu bu kadar eleştirenlerle maçtan sonra görüşmek istiyorumHadi bakalım.. görüşek..burdayızİlk olarak Mehmet S. Pervan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlanzinho bu maçta gol atacak ve sonra Alan'a karşı çıkanları bu sayfada istiyorum.
Yorum
-
dikkatinizi çektimi ilk yarı selçuk topla giderken uygun pozisyonda engin pas istedi kollarını açtı dibinde bekledi selcuk vermedi sonra engin alınca topu aynı şekilde selçuk'a vermedi vermesi gereken yerde.5 dakka sonra aynı şekilde colmanda engine vermedi topla oynamayı tercih etti ne var bunların arasında ?
Yorum
-
Galiba kendimizi kandırıyoruz ,şampiyonluk hayalleriyle.....
Hocamızdan başlamak üzere şampiyonluğa inanan ve ona göre mücadele eden bir takım yok sahada...ne burak' ı ne engin' i ne selçuk' u bu takımda görmek istemiyorum...Çirkef futbolcu istemiyorum...Adam gibi mücadele eden,takımını düşünen kız gibi oynamayan futbolcular istiyorum...Maç bittiğinde berabere kalsalar veya yenilseler de takımımız çok iyi mücadele etti yardımlaştı demek istiyorum....
Şenol Hoca kafanı çalıştır....futbolcu kaprislerine takılma..kendin de kapris yapma.....ve tarihe geç......çok mu zor...........?
Yorum
-
Colman iyi diyen biri var burda. tutmayın beni ağlayacağımİlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleengını begenmeyen gıtsn vursun kendını futbol ızlemesın.. takımın en ii oyuncusu engın selcuk colman dı
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
Futbalskinin hafta icinde belirttigi gibi sota bizi gercekten iyi cözmüs.
Geride cok iyi alan daralttilar ve kontrolü hic elden birakmayarak bizim hücum oyuncularimizi cok zorladilar.
Bizimkilerde cok duragan oynayinca puan kaybi kacinilmaz oldu.
Tebrikler sotaya,elestiriler senol hocaya gitmeli..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Kim ne derse desin Liverpool maçından bu yana Şenol Güneş'in eski havası ve motivasyonu yok.
Sondan başlarsak Abitoğlu için "hakemliğini yırtarım dedi". Ertesi gün çark etti.Üstelik hemen maç sonrası sinir ve gerginlikle yapılan bir açıklama da değildi. Pişman bile olsan söylediklerinden arkasında duracaksın.Söyledin bir kere.üstelik tekrar ediyorum spontane bir maç sonrası açıklaması da değildi.Çark edersen 24 saat geçmeden ciddi bir prestij ve saygı kaybı olur.
Asbaşkanın istifası ve Umut olayı yine şenol güneş'in dengesini bozan şeyler oldu ve maalesef hepsinden çok etkilendi.Bunun etkisiyle Abitoğlu için tarzı olmayan şeyler söyledi sonraki gelişmeler malum. Hepsinden önemlisi hocanın bu hali takıma aynen yansıdı. Aradaki sivas maçını saymazsak 3 maçta 7 puan kaybı. Hala Şenol Hoca sıkıntılı değil diye düşünmek safiyane bir düşünce olur kanımca.ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Yattara'yla Selçuk her maç tartışıyor zaten. Araları iyi değil. Pas atmaması normal.İlk olarak ugurozturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleselcuk tek bir pas vermedi yattaraya..Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum