Bu ligde kimse hakkıyla şampiyon olamaz şuraya bak hakemlerin bize karşı olduğu falan yok ne eserse kafalarına çalıyorlar..Giray ne için atıldı? Gol ne için verilmedi? bu kadar maça etki edecek iki karar ve maç 0-0 .. Üzülmüyorum çünkü bu ligde şampiyon olsak ne farkeder..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Demedi demeyin şenol güneşin suyu ısındı şimdiden Lanet olsun derin Trabzonspora içerde oyunlar döndürenlere!!!Bir takım ancak bu kadar kötü hazırlanır,bir takım ancak bu kadar ruhsuz olur....Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
yaa abicim destek verelim sonuna kadar verelim ama bazi seyleri de gormek lazim burak yilmaz mac basliyor o da hakemle oyuncular ile ugrasmaya basliyor hic bir pozisyonda kayserili futbolcularin sucu yok adam art niyetli baslamis beni bu sinirlendiriyor al adami kenara sok kendi oyuncunu burak yilmaz yerine 18 yasinda genc futbolcuya sans ver daha iyiİlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu lig kadar rezil bi lig yoktur kimse ümitsizliğe kapılmasın üst üste 5 maç kazanan zirveye çıkar bu ligde geçen sene okadar gerilerdeydik şenol hocayla galibiyet almaya başladık ve gene zirve hesapları kurmaya başlamıştık hiç belli olmaz yeterki takıma destek verelim kızsakta
Yorum
-
Yine moral bozukluğu yine uykusuz geceler..
Yine kötü bir hafta..
Yeter arkadaş yaa yeter..
Vallahi yeter billahi yeter..
Yenildiğinizde de alkışladık..
Ama adam gibi top oynuyordunuz..
Şimdi oynamıyorsunuzda..
Neyinizi alkışlicamda medet umucam ben?Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
Şenol hoca maçtan sonra futbolcuları koşarak trabzona getirsin. Belki akılları başlarına gelir.
1 Hafta şov yaptı, 2 haftadır yatıyor. Beğenmediğimiz bursa kadar olamadık olacak gibi de görünmüyoruz."Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"Hz. Mevlana
Yorum
-
golü giray atınca puanı bize mi verecekelrdi?İlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttıklarımı ??? Golü giray attı.
Yorum
-
Girayin yere düserken dizine carpmis, simdi Giraya yüklenmeyelim yahuİlk olarak Ali YILDIRIM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttıklarımı ??? Golü giray attı.
Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
Engin'i mi beğenmediniz??
Sahadan Engin hariç oynamaya çalışan kimse yoktu,Herkes top benden çıksın da nereye giderse gitsin zihniyetinde oynuyor..
Engin hariç tek 1 kişi bile şu atağı nasıl iler taşırım,Nasıl gol atarız diyerek oynamadı..
Haftaya Bjk'ye yenilirsek bakın o zaman gümbürtüye,Kadroda İstikrarmış peh....
Takımın kanat oyuncusu yok Lig başında beri Sol kanatsız oynuyoruz,Biri Hırvat Milli,Biri hocanın çok güvendiği isim 3 tane kanat oyuncumuzu başka takımlara kiralamışız..
Yorum
-
Engin disinda kimseyi begenmedim BJK macinda takim kendine gelmeli .Colman iyilestirme istiyorsa versinler. Alanzinho istiyen varsa satsinlar. Mac kazanmak istiyorsak takim olmaliyiz,Laflarla sampiyon olunmuyor. Sivas maclarindan sonra nedense daha iyi oyniyamiyoruz buda ilginc.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bjk yı yenemezsek haftaya olmazsa öbür hafta elbette bihafta kazanırız.İlk olarak iLKeR_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşlamış yine lanetleme seanslarına !!!
Bu takım yenince bizim de yenilince bizim değil mi?
Her şartta destek olmayıp sadece alınan galibiyetlere burada olacaksak ne anlamı kaldı Trabzonsporu tutmanın?
Trabzonsporu tuttuğum güne lanet etmiyorum ve hiçbir zamanda etmedim ama o güne lanet edenlerle aynı takımı tuttuğum için lanet ediyorum..
Toparlanacaz ve bjk galibiyetiyle tekrardan yola girecez.
Şenol Güneş ile istikrar Güneş Batıdan doğana kadar...
Yorum
-
Aynen öyle Şenol hocaya ne oluyor anlamıyorum.İlk olarak SDanışmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞenol Hoca'da heyecan denen birşey kalmamış.
Futbolcularda heyecan denen birşey kalmamış.
Bu futbolculara HH'nin istifasından sonra ne oldu da ayakları tutmaz oldu...
Dua edelim de hakem golü vermedi. Yoksa mağlubiyetle dönmüş olacaktık...
Herkes çocuk gibi küstüm oynamıyorum.
Haftaya beşiktaş maçı yıkım olmasında.OSCAR CARDOZO
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum