Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zaten attıkları golde boru gibi goldü. Hakem sayesinde 1 puan aldık yinede.
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Şampiyonlıktan bahsediyoruz burda bizimliker 0-0'a yatmış şenol hoca kına yaksın çıkarttığı kadro ile niyeti belliydi zaten

Yorum

• Haftaya Beşiktaş'a karşı oynayacağımız oyunu çok merak ediyorum doğrusu...

Yorum

• şenol hocanın hiç bir takımı şampiyon olamaz..idare edemiyor krizi..acı ama gerçek..
          Trabzon hersene şampiyon olsaydı bu kadar çok sevemezdim

Yorum

• Selçuk imzalamazmış bekliyormuş bilmem ne böyle oynuyorsan imzalama kardeşim.
            Alanzinho ne yapıyorsun sen 45 dk ne yaptın.
            Umut keşke touelsa gitseydi gitti 4 milyon euro.

Bu takımı iyi oynarken Şenol hocayı övüyorsak kötü oyununda sorumlusu Şenol hocadır.
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Kötü oynadık 1 puana razı olmalıyız bu maçta hele son 25 dakika sıfırdık...

Yorum

• Ben geçen haftadan söylemedim mi? Kayseri'yi yenmemiz çok zor. Mucize olur hatta, en iyi ihtimal berabere kalırız demiştim. Hatta bunu her zaman destek başlığında da yazmıştım. Gelecek haftaki maçtan sonra da aynı başlıkta görelim kendilerini diye. Şimdi şu yorumlara bakın yahu. Seneye şampiyonmuşuz. He evet. Bu zihniyet devam ettiği sürece taraftarda, değil seneye, 30 sene daha olamayız şampiyon.
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• La Kayseriden 1 Puan kopardin 10 kisiyle.. Kötüde oynamadik kirmiziyi yiyene kadar. Daha ne istiyonuz.
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• Ya onu bunu bırakın her şey kötü falan tamam da, Giray'ın resmen ayağı kaydı ve atıldı.

Adam koşarken düştü bildiğin.

BJK'de rakio son saniye boş kale atamaz, bizim adamın ayağı kayar atılır.

Bu nasıl bir şanssızlıktır arkadaş ya.
                    "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Beyler birde olumlu yönünden bakalım ne dersiniz??
                      Fener burada madara olmuştu!
                      Noldu datmin olmadık mı

Yorum

• Ula nerey gideyuz da
                        Liverpool FC Trabzonspor
                        Steven Gerrard

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yaşasın "oturmuş kadromuz" !!!!!!!!!!!!!!! yihhuuuuuuuuuuuuuu
                          Sadece bizi oturtturuyor bu kadro

Yorum

• bu lig kadar rezil bi lig yoktur kimse ümitsizliğe kapılmasın üst üste 5 maç kazanan zirveye çıkar bu ligde geçen sene okadar gerilerdeydik şenol hocayla galibiyet almaya başladık ve gene zirve hesapları kurmaya başlamıştık hiç belli olmaz yeterki takıma destek verelim kızsakta

Yorum

• yattarayı oynatmayan zihniyete kızıyorum teofiloyu cıkaran zihniyete acıyorum...

Yorum

• gene gecen seneye donduk... neden duzeldi bu adam ya...

bi kisi istatistik tutsun allah askina engine gelen hangi top olumlu yansidi su takima.. aldigi her topu kaptirdik oyle yada boyle bi sekilde oyundaki top enginin ayagina geldikten sonra oluo yeter yine mi ya yeter..

gabrici begenmeyen senol hocaya da helal olsun ya en kotu oynadigimiz macta bil kanattan kac kere yuzde yuz gol pozisyonuna girdik hangisini GARIC girdi de kacirdi da sen Burak i tutuon onu gonderion

offf ya bu ne yaaaa

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X