Zaten attıkları golde boru gibi goldü. Hakem sayesinde 1 puan aldık yinede.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Ben geçen haftadan söylemedim mi? Kayseri'yi yenmemiz çok zor. Mucize olur hatta, en iyi ihtimal berabere kalırız demiştim. Hatta bunu her zaman destek başlığında da yazmıştım. Gelecek haftaki maçtan sonra da aynı başlıkta görelim kendilerini diye. Şimdi şu yorumlara bakın yahu. Seneye şampiyonmuşuz. He evet. Bu zihniyet devam ettiği sürece taraftarda, değil seneye, 30 sene daha olamayız şampiyon.-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
Ya onu bunu bırakın her şey kötü falan tamam da, Giray'ın resmen ayağı kaydı ve atıldı.
Adam koşarken düştü bildiğin.
BJK'de rakio son saniye boş kale atamaz, bizim adamın ayağı kayar atılır.
Bu nasıl bir şanssızlıktır arkadaş ya."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Orhan Aydın
Sadece bizi oturtturuyor bu kadroİlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaşasın "oturmuş kadromuz" !!!!!!!!!!!!!!! yihhuuuuuuuuuuuuuu
Yorum
-
gene gecen seneye donduk... neden duzeldi bu adam ya...
bi kisi istatistik tutsun allah askina engine gelen hangi top olumlu yansidi su takima.. aldigi her topu kaptirdik oyle yada boyle bi sekilde oyundaki top enginin ayagina geldikten sonra oluo yeter yine mi ya yeter..
gabrici begenmeyen senol hocaya da helal olsun ya en kotu oynadigimiz macta bil kanattan kac kere yuzde yuz gol pozisyonuna girdik hangisini GARIC girdi de kacirdi da sen Burak i tutuon onu gonderion
offf ya bu ne yaaaa
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum