''Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.''
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
bırak cangele yi şimdi bizim adam sakatlanmış cangele ye geçmiş olsun diyorsun
jaja nasıl sakatlandı bjk maçında oynar mı bu adama ihtiyaç var yaw teo nun başına gelenler bununda başına gelmesin, süre yine uzamaya başladı... bu bizim oyuncuları anlayamıyorum, antrenmanda yiyorlar birbirlerini sahaya çıktılar mı süt dökmüş kediye dönüyorlar...
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
''Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.''
bugün meşguldüm eve yeni geldim .ben inanmıyorum o haberlere zaten...
Evet,alan gecen sezonki kayseri deplasmaninda takimin belki de en iyisiydi,cok sert faullerle ancak durdurabilmislerdi.
Ben yine de alan in oynamamasi gerektigi fikrindeyim,bakalim ne olacak.
Aslinda Jaja olsa bende Alan´i oynatmazdim ama Jaja olmadigi icin ve Yattara´nin kendine gelmesi gerektigi icin Farkini gösterecek bir Oyuncu olarak Alanzinho ´ya ihtiyacimiz var
Aslinda Jaja olsa bende Alan´i oynatmazdim ama Jaja olmadigi icin ve Yattara´nin kendine gelmesi gerektigi icin Farkini gösterecek bir Oyuncu olarak Alanzinho ´ya ihtiyacimiz var
Alan in formda olmasini bekleyecek halimiz yok,bunu beklersek yaristan kopariz.
Alanzinho kaptirdigi toplar ve son pas yanlislariyla takimin direncini düsürüyor,oynamasinda faydadan cok zarar var.
Kayseri ve bjk maclari sov oyunculariyla degil,direncli tekmeye kafa uzatacak oyuncularla kazanilabilir.
"Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum