Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu maçdan ALLAH'ın izniyle İnşallah galip ayrılacağız ve Trabzon'a İnşallah 3 puanla döneceğiz

Bu arada Cangele'ye de geçmiş olsun
    Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      jaja neden alınmadı kadroya...
      Son antrenmanlarda sakatlanmis,riske edilmek istenmemis.
      "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        jaja neden alınmadı kadroya...
        ara sıra resmi sitemize uğramayı deneyin

''Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.''
        3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• kazanan taraf umarım biz oluruz
          ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• bırak cangele yi şimdi bizim adam sakatlanmış cangele ye geçmiş olsun diyorsun

jaja nasıl sakatlandı bjk maçında oynar mı bu adama ihtiyaç var yaw teo nun başına gelenler bununda başına gelmesin, süre yine uzamaya başladı... bu bizim oyuncuları anlayamıyorum, antrenmanda yiyorlar birbirlerini sahaya çıktılar mı süt dökmüş kediye dönüyorlar...
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak danger00 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ara sıra resmi sitemize uğramayı deneyin

''Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.''
              bugün meşguldüm eve yeni geldim .ben inanmıyorum o haberlere zaten...

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Müthiş bir sağlık ekibimiz var , Sivasspor maçına yetiştirilecek olan Glowacki Kayseri maçında da yok.

Allah Trabzonspor oyuncularına sakatlık vermesin.

Yoksa iyileşmesi aylar belki yılları bulabilir .
                anlamıyorum degıssınler ozaman doktoru insanın içine kurt düsüyor valla..

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Umarim senol günes alanzinho yu oynatmak gibi bir yanlisa düsmez,bu macta ihtiyacimiz olan dengeli kadro ve direncli oyunculardir.
                  Gecen Sene KAdir Has´ta Alanzinho Kayeriyi Perisan etmisti. Bence bu Mac onun icinde Dönüm Maci olabilir insALLAH oynar.

Bence Yattara Yedek baslayip sonradan girmesi lazim. Am en önemlisi Yattara ve Alanzinho KESINLIKLE beraber oynamamali
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gecen Sene KAdir Has´ta Alanzinho Kayeriyi Perisan etmisti. Bence bu Mac onun icinde Dönüm Maci olabilir insALLAH oynar.

Bence Yattara Yedek baslayip sonradan girmesi lazim. Am en önemlisi Yattara ve Alanzinho KESINLIKLE beraber oynamamali
                    Evet,alan gecen sezonki kayseri deplasmaninda takimin belki de en iyisiydi,cok sert faullerle ancak durdurabilmislerdi.

Ben yine de alan in oynamamasi gerektigi fikrindeyim,bakalim ne olacak.

Yorum

Evet,alan gecen sezonki kayseri deplasmaninda takimin belki de en iyisiydi,cok sert faullerle ancak durdurabilmislerdi.

Ben yine de alan in oynamamasi gerektigi fikrindeyim,bakalim ne olacak.
                      Aslinda Jaja olsa bende Alan´i oynatmazdim ama Jaja olmadigi icin ve Yattara´nin kendine gelmesi gerektigi icin Farkini gösterecek bir Oyuncu olarak Alanzinho ´ya ihtiyacimiz var
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aslinda Jaja olsa bende Alan´i oynatmazdim ama Jaja olmadigi icin ve Yattara´nin kendine gelmesi gerektigi icin Farkini gösterecek bir Oyuncu olarak Alanzinho ´ya ihtiyacimiz var
                        Alan in formda olmasini bekleyecek halimiz yok,bunu beklersek yaristan kopariz.

Alanzinho kaptirdigi toplar ve son pas yanlislariyla takimin direncini düsürüyor,oynamasinda faydadan cok zarar var.

Kayseri ve bjk maclari sov oyunculariyla degil,direncli tekmeye kafa uzatacak oyuncularla kazanilabilir.

Yorum

Alan in formda olmasini bekleyecek halimiz yok,bunu beklersek yaristan kopariz.

Alanzinho kaptirdigi toplar ve son pas yanlislariyla takimin direncini düsürüyor,oynamasinda faydadan cok zarar var.

Kayseri ve bjk maclari sov oyunculariyla degil,direncli tekmeye kafa uzatacak oyuncularla kazanilabilir.
                          Tekmeye Kafa uzatarak Gol atilmaz. Haber61´in kurdugu ilk 11 bence gayet iyi:
                          Onur
                          Serkan
                          Giray
                          Egemen
                          Cale
                          Colman
                          Selcuk
                          Alanzinho
                          Engin
                          Burak
                          Teofilo

Yorum

• _______________ONUR____________
                            SERKAN_____GiRAY__EGEMEN___CALE
                            __________CEYHUN_SELCUK________
                            _____________COLMAN____________
                            YATTARA___________________ENGiN
                            _____________TEOFiLO____________

Yorum

• Buna ragmen jaja nin kadroya alinmamasi bence alanziho nun oynayacak olmasinin isareti.

Ben; onur
                              serkan giray egemen cale
                              burak selcuk colman engin
                              alan
                              teofilo

ilk 11 ini bekliyorum.

Yorum

• solda engin sağda yattara ortada alanzinho ilerde umut teo .bu kadroyla çıkacağız galiba...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X