yapma beeeeeeeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Hakemin ağzı rahatlıkla okunabiliyor. Ofsayt diyor. FB'ye olsa yine konuşurlardı. Abartmayın, haksızız.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu pozisyon FB'ye olsa konuşabilirler miydi ki ?
Bu kadar yanlı bir tutum olamaz mail yağmuru yapalım bu akşam ! ! !
Gol faul olabilir ama ofsayt değildi...Hakem ofsayt mı gösterdi orasını tam göremedim ama spikerler ofsayt verdi diyor.
Yorum
-
Hakem Golü verdi ama yardimcisi Bayragi kaldirdi.İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu pozisyon FB'ye olsa konuşabilirler miydi ki ?
Bu kadar yanlı bir tutum olamaz mail yağmuru yapalım bu akşam ! ! !
Gol faul olabilir ama ofsayt değildi...Hakem ofsayt mı gösterdi orasını tam göremedim ama spikerler ofsayt verdi diyor.
Simdi agir cekimde yardimcinin söylediklerini okuyabildik.
Hocam oradaki Ofsayt dedi ve birini isaret etti.
Talihsizlik.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
al bi Trabzonspor montu ısınırsın,İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın bitmek bilmeyen çirkeflikleri, buz gibi golün verilmeyişi...
Takımımdan soğuyorum ya...
Burak gayet iyi bu maçtaBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
renkdas ben burak bizde oldu olali taktim onaİlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen özellikle Burak'a taktın bu gün
arsiv marsiv olsaydi keske sererdim buralara burak ile alakali mesajlarimi...
ben Buragi Trabzonspor Formasi altinda görmek IS-TE-MI-YO-RUM*Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
///Zinédine Yazid Zidane\\\
Yorum
-
fabrikada calisiyor herhalde. Isi gücü rakiple, sari karti da var. En kötü yattara bile en iyi burakda kat kat üstün oynarİlk olarak Tamu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak bencede çok çalışıyo
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum