iyi değişiklik burak çıkartıp ceyhunu alıp engini daha ilerde serbest oynatabilir
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Aradaki hava sıcaklığı farkını da söyleseydin keşke .İlk olarak Mustafa Calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirakin su isleri 15:30 da mac mi olurmus .. Bundesliga maclarina bir bakin saat kacta oynaniyor.
Yorum
-
Dikkat ederseniz, yineliyorum, Engine lafim yok. Benimkisi daha cok Senol hocaya serzenisti. Engin sadece bir Örnek.İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegereksiz ve sevinmis hareketlerini degerlendirme disinda tutarsak engin kalite olarak sadece bizde degil her takimda oynayabilecek seviyede. fenerin super genc star ilan ettigi ozer de dahil bircok sisirme adamdan daha kaliteli bir futbolcu. ben de hocanin yerinde olsam ne yapip ne yapamayacagini kestirebildigim adami tercih ederim. ha zafer yelen konusunda haklisin bencede cok kaliteli bir adam ama onun ne kadar hazir olup olmadigini hoca cok daha iyi biliyor. suan fiziken hazir olsada 2 senedir mac kondisyonundan yoksun bir adami oynatmasi beklenemez. gerektigi zamanlarda kisa kisa sureler alacaktir
Kullanmadigi, yada degerlendiremedigi oyuncularla iletisim Kopukluklari var gibi geliyor. Yada "tuttugu" ,israr ettigi oyuncular... Buna Kamp öncesi "Beni sevmiyor" diyen Gabricide ekleyebiliriz.
Neyse Maca dönelimTrabzonspor
FC Barcelona MSV Duisburg
Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!
Yorum
-
Dünyanin paralarini aliyorlar .. oynasinlar bir zahmet 90 dakika sicaklikta.İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAradaki hava sıcaklığı farkını da söyleseydin keşke .
Yorum
-
Hadi ya gerçekten miİlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAcilen, Burak - Yattara değişikliği gerekiyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum