Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Engin oynamali diye düsünüyorum bi bakalim kadro nasil olacak.

Yorum

• - Kesinlikle Futbolcularımızın Topuk Pasları , Şova Yönelik Hareketleri , Hatta Yattara'nın Aşırı Çalımlarından Vazgeçmemiz Gerekir..

- Kendi Kendimize Rakip Yaratıyoruz..

- Beşiktaşı Kaç Maçtır İzliyorum Bilmiyorum Sadece Benmi Öyle Görüyorum , Bir Tane Laubali Hareketlerini Görmedim..
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Maçı BMN|Samsun ile birlikte izleyeceğiz inşallah, bu maçı alıp Bursa'nın arayı açmasını engelleyeceğiz.

Yorum

• 2-0 kazanacağız..
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Katılan olan ve olmayan olabilir ama ben Yattara'nın deplasmanlarda oynatılması taraftarıyım.

Çünkü 3 İstanbul takımı dışında diğer takımlar Avni Aker'de kapanarak oynuyor.

"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."

Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• yapmamız gereken tek şey orta sahanın göbeğini üçleyip ciddiyetle oynamak bu maçta ikisinide yapacağımızı düşünüyorum ve kazanacağız inşallah...

Yorum

• Hiç mazaret yok, bu maç almak şart

Yorum

• burakla baslarsa hoca maci zor kazaniriz

Yorum

• Kazanalım...Bu macı kazanırsak onumuz acık....!
                    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Benım Tv'de problem var,ozelden yardım =)
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Tek yol var oda kazanmak.
                        -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tek yol var oda kazanmak.
                          Tek yol var o da devrim,

Dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrrr, dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrr

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Tek yol var o da devrim,

Dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrrr, dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrr

Bu ironi midir, gerçek midir bilemem ama buraya yazdıklarına dikkat et...

Dağlar T.C. devletine ve tebasına ait...
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=78908

şota çok iyi ya

adam diyor ben trabzonsporu çok seviyorum ama sadece 2 saat sadece 2 saat rakibim olacak ondan sonra sevgim aynen devam edecek diyor

olur da şenol hoca seneler sonra bırakıp başkan adayı falan olursa teknik direktörümüzün şota olmasını isterim
                              Şimdiki futbolcularımızın da aynı aidiyet duygusu altında olmaları dileğimle
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sporx.com'a göre muhtemel kadromuz:

TRABZONSPOR
                                Onur
                                Serkan
                                Egemen
                                Giray
                                Cale
                                Ceyhun
                                Selçuk
                                Colman
                                Alanzinho