Engin oynamali diye düsünüyorum bi bakalim kadro nasil olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
- Kesinlikle Futbolcularımızın Topuk Pasları , Şova Yönelik Hareketleri , Hatta Yattara'nın Aşırı Çalımlarından Vazgeçmemiz Gerekir..
- Kendi Kendimize Rakip Yaratıyoruz..
- Beşiktaşı Kaç Maçtır İzliyorum Bilmiyorum Sadece Benmi Öyle Görüyorum , Bir Tane Laubali Hareketlerini Görmedim..Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Katılan olan ve olmayan olabilir ama ben Yattara'nın deplasmanlarda oynatılması taraftarıyım.
Çünkü 3 İstanbul takımı dışında diğer takımlar Avni Aker'de kapanarak oynuyor.
"Uluslar, egemenliklerini geçici bile olsa, bırakacağı meclislere dahi gereğinden fazla inanmamalı ve güvenmemelidir."
Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Orhan Aydın
Tek yol var o da devrim,İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek yol var oda kazanmak.
Dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrrr, dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrr
Yorum
-
Bu ironi midir, gerçek midir bilemem ama buraya yazdıklarına dikkat et...İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTek yol var o da devrim,
Dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrrr, dağlar bizimdirrrrrrrrrrrrrr

Dağlar T.C. devletine ve tebasına ait...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Şimdiki futbolcularımızın da aynı aidiyet duygusu altında olmaları dileğimleİlk olarak alioglua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=78908
şota çok iyi ya
adam diyor ben trabzonsporu çok seviyorum ama sadece 2 saat sadece 2 saat rakibim olacak ondan sonra sevgim aynen devam edecek diyor
olur da şenol hoca seneler sonra bırakıp başkan adayı falan olursa teknik direktörümüzün şota olmasını isterimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
sporx.com'a göre muhtemel kadromuz:
TRABZONSPOR
Onur
Serkan
Egemen
Giray
Cale
Ceyhun
Selçuk
Colman