Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• çok heyecanlıyım zaman geçsin maç başlasın istiyorum
    ve en önemlisi maçı kazanalım istiyorum
    inş. her şey Trabzonsporun istediği gibi olur.
    Şota'nın başında olduğu bi takımla karşı karşıya geleceğiz bunun farklı samimi bi rengi var şota'ya sevgimiz başka iş başka
    inş. çok keyifli bi maç olur.

Yorum

• maçı izleyecem diye dershaneyi ektim bugün, notları alırız arkadaşlardan orası sorun değil..

trabzon aşkıyla yanıp tutuşurken, belkide sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan trabzonumu yalnız bırakamadım ne yapayım

puan kaybını düşünmüyorum galibiyete odaklandım, bjk ve bursa ile aranın açılmaması için, arkadan gelen gs fb ye yol vermemek için + kayserinin önümüze geçmemesi için, kısacası maçtan sonra buralarda kırmızı angry ifadesi yerine yeşil yeşil gülücükleri görebilmek için kazanmaktan başka çare yok.
      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuzlu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçı izleyecem diye dershaneyi ektim bugün, notları alırız arkadaşlardan orası sorun değil..

trabzon aşkıyla yanıp tutuşurken, belkide sezonun en kritik maçlarından birine çıkacak olan trabzonumu yalnız bırakamadım ne yapayım

puan kaybını düşünmüyorum galibiyete odaklandım, bjk ve bursa ile aranın açılmaması için, arkadan gelen gs fb ye yol vermemek için + kayserinin önümüze geçmemesi için, kısacası maçtan sonra buralarda kırmızı angry ifadesi yerine yeşil yeşil gülücükleri görebilmek için kazanmaktan başka çare yok.
        Ben de geçen sene bir vizeye girmemiştim
        Manyaklıktı ama...
        Bu takımı tutmak akıl işi değil zaten
        Hamiş

Yorum

• maça başlarken ceyhun u sahaya koyacaksın. sen önce maçta gol yememeye oynayacaksın. gol yersen 2 tane atman gerekli. ama gol yemeden 1 tane atsan 3 puan veriyorlar sana. daha sonra oyunun gisişine göre çıkarırsın ceyhunu hücum adamlarını koyarsın. önemli olan 6 atmak değil yeğen, önemli olan 3 puanı bir şekilde hanene yazdırmak.

----------------------------onur--------------------------

serkan----------giray------------------egemen---------cale

---------------------------ceyhun-------------------------

------------selçuk-------------------------colman---------

yattara----------------------------------------------engin

---------------------------teofillo-------------------------
          En son volkan_627 tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 12:57.

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ciddiyet.
            Evet ! ciddiyet...
            Biz de olmayan, Bursaspor'da fazlasıyla olan tek fark bu.

Şimdi lige 5/5 galibiyetle başlayan biz olsaydık ve altıncı maçımızı aynı Bursaspor gibi kendi sahamızda Bucaspor'la oysaydık, üstüne aynı Bursaspor gibi daha maçın başında 4.dakikada 1-0 galip duruma geçseydik...
            Bu maçın sonu nasıl biterdi ?
            Cevabı geçen hafta almadık mı...
            Şımaran topçular !
            Korner fantezileri !
            Kazanılan duran toplar için mahalle çocukları gibi bir birine çemkiren eşşek kadar profesyoneller !
            Basketbol yıldızı gibi arkasına, sağına soluna bakarak pas atanlar !

Dün de bu yazıyı görmüştüm sanırım.. bence sürekli alıntılanmalı bu yazı

Ayrıca örneğini verdiğiniz Bursa geçen sezonda şampiyon oldu bu ligde.. ve yine de aynı çizgide devam ediyorlar.. futbolun iyisi,kötüsü önemli değil.. adamlar kazanmayı öğrendiler artık.

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              maça başlarken ceyhun u sahaya koyacaksın. sen önce maçta gol yememeye oynayacaksın. gol yersen 2 tane atman gerekli. ama gol yemeden 1 tane atsan 3 puan veriyorlar sana. daha sonra oyunun gisişine göre çıkarırsın ceyhunu hücum adamlarını koyarsın. önemli olan 6 atmak değil yeğen, önemli olan 3 puanı bir şekilde hanene yazdırmak.

çıkabileceğimiz en iyi kadro budur.
              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

maça başlarken ceyhun u sahaya koyacaksın. sen önce maçta gol yememeye oynayacaksın. gol yersen 2 tane atman gerekli. ama gol yemeden 1 tane atsan 3 puan veriyorlar sana. daha sonra oyunun gisişine göre çıkarırsın ceyhunu hücum adamlarını koyarsın. önemli olan 6 atmak değil yeğen, önemli olan 3 puanı bir şekilde hanene yazdırmak.

bu kadro ideal kadrodur.jaja hasta olmadanda ben onu ilk 11 e almamıştım bu maç için.belki yattaranın yerine burak ile başlanabilir okadar.

Yorum

• buraktan bu saatten sonra verim beklemek fazla hayalcilik olur bence. yattara burak ın alternatifi olamaz. burak yattara nın iyi bir alternatifi olur. oyunun ilerleyen dakikalarında yattara yı sahaya sürmek sadece ve sadece iş olsun diye yapılır. hangi maçta sonradan oyuna girip maç kurtardı yattara? ama burak öyle değil. yattara çıkıp burak girerse takıma faydalı bir değişilik olur. bu yüzden her zaman yattara ile başlar, kötü giderse yerine burak girer. bu daha mantıklı geliyor bana...
                  En son volkan_627 tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 13:19.

Yorum

maç esnasında bu kadro ile istediğin gibi oynayabilirsin. oyunun ve skorun durumuna göre ceyhun u çıkar alanzinho yada jaja yı koy. ya da engin çıkıp alanzinho girebilir. ceyhun çıkar yerine umut u koyar forveti ikilersin. yattara çıkar burak girer. vs vs...

bu sayede alternatifi bol ve maç çevirecek adamların olur kulübede. umut, jaja, alanzinho, burak gibi oyuncular hangi takımın kulübesinde var. sahada olanlar kadar yedek oturanlar da kaliteli. kulübede oturan adamalrın hepsi şu anda süper ligin her takımında 11 oynar. bu yüzden sahaya sürülecek ve yedek olarak oturacak oyuncuar bunlardır. ilk 11 in kaliteli yedek kulüben zengin. varmı daha ötesi. sadece glowacki iyileştiğinde giray ile yer değitirir. böylece giray da sağlam bir yedek olarak kulübede yerini alır...
                    En son volkan_627 tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 13:25.

Yorum

• üçlü ortasahayla çıkalım..
                      geriside cidiyetle oynasın..
                      kayseriyi yeneriz...

Yorum

• İlk olarak Emrah KabuL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün de bu yazıyı görmüştüm sanırım.. bence sürekli alıntılanmalı bu yazı

Ayrıca örneğini verdiğiniz Bursa geçen sezonda şampiyon oldu bu ligde.. ve yine de aynı çizgide devam ediyorlar.. futbolun iyisi,kötüsü önemli değil.. adamlar kazanmayı öğrendiler artık.
                        Alıntı yaptığım mesaja da cevap olduğu için aynı gönderimi kopyalamıştım.

Şimdi "rakiplerimiz" başlığını okudum da...orada üyelerimiz "BJK ve Bursa'nın hep son dakika golü attıklarını, bu yüzden çok sinir olduklarını" yazmışlar.

Adamlar son dakika golünü neden atıyorlar ?
                        İşlerini ciddiye alıp, disiplin içinde yaptıkları için.

Şimdi millet bana yüklenecek ama yine de yazacağım.

"at binene göre koşarmış"...

Bu laubalilik de Şenol hoca 1 numaralı sorumludur.

Rakibe saygı duymayı empoze etme işini bir türlü beceremiyor.

Ya hu şu lig de bizden başka maç için de topuk pası yapan bir tane takım var mı ?

Bizim süper über starlarımız her maç 10-15 kere topuk pası yapmazlarsa günaha girerler sanki !

2005 de Antep'le Çarşamba günü kupa maçı yapmıştık. Rahat bir oyunla 3-0 aldığımız maçta o kadar rakibi rencide edici showa dönük hareketler yapmıştık ki...3 gün sonra Pazar günü Antep deplasmanımız olduğu unutuvermiştik.
                        Pazar günü ne mi oldu ?
                        Szmkowiak'ın inanılmaz direnişine rağmen, müthiş bir motivasyonla savaşan Antep 87.dakika da attığı golle bizi 3-2 yenip şampiyonluk yolunda en ağır darbelerden birini vurmuştu.
                        2005 sezonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırmıştık.

Haa unutmadan hocamız da Şenol Güneş'di.

Yorum

• ligde kolay maç yok...
                          eğer rakibinizi küçümser ve ciddiyetinizi kaybederseniz tokatı yersiniz..

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Alıntı yaptığım mesaja da cevap olduğu için aynı gönderimi kopyalamıştım.

Şimdi "rakiplerimiz" başlığını okudum da...orada üyelerimiz "BJK ve Bursa'nın hep son dakika golü attıklarını, bu yüzden çok sinir olduklarını" yazmışlar.

Adamlar son dakika golünü neden atıyorlar ?
                            İşlerini ciddiye alıp, disiplin içinde yaptıkları için.

Şimdi millet bana yüklenecek ama yine de yazacağım.

"at binene göre koşarmış"...

Bu laubalilik de Şenol hoca 1 numaralı sorumludur.

Rakibe saygı duymayı empoze etme işini bir türlü beceremiyor.

Ya hu şu lig de bizden başka maç için de topuk pası yapan bir tane takım var mı ?

Bizim süper über starlarımız her maç 10-15 kere topuk pası yapmazlarsa günaha girerler sanki !

2005 de Antep'le Çarşamba günü kupa maçı yapmıştık. Rahat bir oyunla 3-0 aldığımız maçta o kadar rakibi rencide edici showa dönük hareketler yapmıştık ki...3 gün sonra Pazar günü Antep deplasmanımız olduğu unutuvermiştik.
                            Pazar günü ne mi oldu ?
                            Szmkowiak'ın inanılmaz direnişine rağmen, müthiş bir motivasyonla savaşan Antep 87.dakika da attığı golle bizi 3-2 yenip şampiyonluk yolunda en ağır darbelerden birini vurmuştu.
                            2005 sezonunda 2 puan farkla şampiyonluğu kaçırmıştık.

Haa unutmadan hocamız da Şenol Güneş'di.
                            Yazdiklarinin özüne katilmakla beraber bu ciddiyetsizliklerin soumlusunun senol günes olduguna katilmiyorum.

Hocamiz bir ciddiyet hayranidir ve her mac rakibi önemsemeyi her defasinda futbolculara anlatiyordur.

Buna ragmen bir rehavet oluyorsa bu oynattigi futbolcularin yapilarindan kaynaklaniyor bence.

Yani senol güneste ciddiyetsizlige önlem alamama degil görsel futbolculara gereginden fazla deger verme görüyorum ben..

Bazen futbol görsel bir sov deniyor ya,külliyen yanlis bence.

Bunu söylemek yillarca sampiyonluk bekleyen binlerce vefakar taraftarimiza hakarettir bu...
                            En son Cafer Bulur tarafından düzenlendi; 26.09.2010, 13:38.
                            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Kesinlikle olması gereken kadro.Ne 1 fazla ne 1 az..

Yorum

• onur
                                serkan glowacki egemen ferhat
                                ceyhun colman
                                yattara alanzinho engin
                                teofilo

bu kadro rahat yener
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X