Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadroda gribal enfeksiyon geçiren Jaja yer almazken , sakatlığı süren Glowacki yer almıyor.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• Ne oluyor ya kendi kendine mesaj gönderiyo bu
      En son Özge tarafından düzenlendi; 25.09.2010, 14:10.
      -1461 TRABZON-

Yorum

• Jaja kadroya alınmadı

Kayserispor maçı için Kayseri’ye giden kafilemizde Brezilyalı oyuncumuz Jaja yer almadı.

Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.

Ayrıca sakatlığı geçen Engin Kayseri’ye götürüldü. Bir önceki maçta kadroya giren genç oyuncu Hüseyin’in yerine ise Mert Ege kadroya alındı.
        -1461 TRABZON-

Yorum

• Zaferin Kadroya girmesi icin ne yapmasi lazim?
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• hayırlısı olsun şenol haocamız en iyisini bilir. alır 3 puanı geliriz korkmayın uşaklar

Yorum

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zaferin Kadroya girmesi icin ne yapmasi lazim?
              renkdaş sanırsam kondisyon ve uzak kaldığı arayı kapatmasılazım. şu milli maç arası çalışıı ise eğer ona yarar hazır hale gelir. yani artık 3 hafta sonra görürüz inşallah.

Yorum

• Son 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.
                TRABZON BİR SEVDA!

TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!

Yorum

• Bu maçı da alamazsak harbiden olmaz, o yüzden galbiyetten başka bir şey olmazmış havasındayım

Yorum

• Jaja, Hakan Arıkana bileniyor
                    FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Son 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.
                      Şu istatistiği bizim topçulara da söyleseler kim hırs yapar ki diye düşündüm,işe yararsa söyleseler bari.
                      Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        , sakatlığı süren Glowacki yer almıyor.
                        Diyorum da arkadaş bizim doktora kalmışsa Glo bir yıldan önce dönmez sahalara
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Diyorum da arkadaş bizim doktora kalmışsa Glo bir yıldan önce dönmez sahalara
                          İlk sakatlandığında buna benzer cümleler çokça kurulduğunda yok canım o kadar da değildir demiştim,şimdi efsane gerçekleşiyor galiba diye içten içe endişeleniyorum,paranoyak mı olduk bizim dr. gerçekten kasap mı anlayamadım.
                          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Son 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.
                            Bu hafta olacak..
                            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Jaja'nın olmaması gerçekten kötü oldu.
                              OSCAR CARDOZO

Yorum

bu sefer alacağız artık 3 puanı

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X