Kadroda gribal enfeksiyon geçiren Jaja yer almazken , sakatlığı süren Glowacki yer almıyor.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor
Daraltma
X
-
Jaja kadroya alınmadı
Kayserispor maçı için Kayseri’ye giden kafilemizde Brezilyalı oyuncumuz Jaja yer almadı.
Bir gün önce yapılan antrenmanda bileğinden sakatlanan oyuncumuz bugün ki çalışmaya da katılmadı. Tedavisi süren Jaja bu nedenle maç kadrosuna alınmadı.
Ayrıca sakatlığı geçen Engin Kayseri’ye götürüldü. Bir önceki maçta kadroya giren genç oyuncu Hüseyin’in yerine ise Mert Ege kadroya alındı.-1461 TRABZON-
Yorum
-
renkdaş sanırsam kondisyon ve uzak kaldığı arayı kapatmasılazım. şu milli maç arası çalışıı ise eğer ona yarar hazır hale gelir. yani artık 3 hafta sonra görürüz inşallah.İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZaferin Kadroya girmesi icin ne yapmasi lazim?
Yorum
-
Şu istatistiği bizim topçulara da söyleseler kim hırs yapar ki diye düşündüm,işe yararsa söyleseler bari.İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Diyorum da arkadaş bizim doktora kalmışsa Glo bir yıldan önce dönmez sahalaraİlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle, sakatlığı süren Glowacki yer almıyor.
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk sakatlandığında buna benzer cümleler çokça kurulduğunda yok canım o kadar da değildir demiştim,şimdi efsane gerçekleşiyor galiba diye içten içe endişeleniyorum,paranoyak mı olduk bizim dr. gerçekten kasap mı anlayamadım.İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyorum da arkadaş bizim doktora kalmışsa Glo bir yıldan önce dönmez sahalara
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Bu hafta olacak..İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
bu sefer alacağız artık 3 puanıİlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSon 5 sezondur Kayseri'de oynanan maçlarda 4 malubiyet ve 1 beraberlik almışız. Son 5 sezondur galibiyetimiz yok Kayseri'de.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum