Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Tamam yorum,eleştiri yapın ama inandırıcı olsun arkadaş biraz. Neredeyse diğer 17 takımı bizden üstün göreceksiniz.
    ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kayseriyi yenmemiz çok zor. beraberlik bizim için büyük başarı olur. kayseri deplasmanında yüzümüz gülmüyor. üstelik kayseri şu an bizden çok daha formda bir takım. takım olarak da bizden daha kaliteli oyunculardan oluşuyor. bu sebeple yüksek beklenti içinde olmamamız gerekiyor. bizim toparlanmamız en az 3-4 hafta sonra olur. bu süreç içinde kola kolay galibiyet almamız çok zor.
      Siz Trabzonspor'un maçlarını izlediğinizden eminmisiniz..?

Şu ligde eğer Kayseri bizden daha iyi ve daha formda ise biz bulunduğumuz sırayı asla haketmiyoruz hatta ilk 10'da bile olmamız süpriz..

Boş yorum yapılır ama bu kadar da boş yapılmaz..

Amacınız ne yapıcı eleştiri mi yıkıcı eleştiri mi yoksa ortamı insanları germek mi..?
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Trabzonspor'un değeri : 60.450.000 €

Kayserinin değeri : 26.600.000 €

Bizden daha kaliteli futbolcuları var evet
        FIRTINA

Yorum

• şu 2 maç 6 puan varya deli olur bunu yapabiliriz
          adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kayseriyi yenmemiz çok zor. beraberlik bizim için büyük başarı olur. kayseri deplasmanında yüzümüz gülmüyor. üstelik kayseri şu an bizden çok daha formda bir takım. takım olarak da bizden daha kaliteli oyunculardan oluşuyor. bu sebeple yüksek beklenti içinde olmamamız gerekiyor. bizim toparlanmamız en az 3-4 hafta sonra olur. bu süreç içinde kola kolay galibiyet almamız çok zor.
            La havle..

Ne kadar komik insan var yahu..
            Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• maç buram buram beraberlik kokuyor inş yeneriz çok önemli maç
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Manisa maçında herkes Jaja ' nın oyunda çıkmaması gerektiği konusunda fikir birliği içindeydi. Ancak şimdi kurulan kadrolarda jaja yok. Sanıyorum Şenol Hoca' da düşünmüyor. Ben farklı bir maç mı izledim bilmiyorum ama Manisa maçında ben jajayı çok beğendim. Hiç bir topu olumsuz kullanmadı. Çok hızlı. Henüz şutlarını göremedik ama eminim fırsat bulduğunda şutları da çok etkili olacaktır. Alanzinho nun yerine kesinlikle jaja tercih edilmeli.

Yorum

• Bu maçta eğer Jaja oynamayacaksa Engin oynamalı ayrıca Tayfun düzeldi ise sağbekte o oynayıp sağaçıkta Serkan oynayabilir bakalım Şenol hoca nasıl bi kadro sunacak..
                  "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• şenol güneş in açıklamalarından sanki bu maç takımın motivasyonu ve kazanma azmi çok olacakmış gibi duruyor + motivasyon bekliyorum.

önümüzde gerçekten puan kaybının olabilceği çok önemli 2 maç var ve galibiyet ler gelmesse üzülerek şenol güneşin istifaya davet edilebileceğini düşünüyorum ve bu çok büyük hata olur

Yorum

• kayseri'nin açık ve saldırgan oynaması tek dileğim.

Yorum

• Kayserispor'da bizim gibi hücum futbolcunu seviyor
                        Gollü bir maç olacağını düşünüyorum
                        Teofilo - Alanzinho - Engin (oynarsa) ve Serkan Balcı'ya özellikle çok iş düşecektir diye düşünüyorum
                        Haydi TRABZONSPOR'um bu maçı alacağına canı gönülden inanıyoruz bütün TRABZONSPORlular olarak
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Resimlerde gördügüm kadariyla

---------------Onur-------------
                          Serkan-----Giray---Egemen--Cale
                          -----------Selcuk--Colman------
                          Burak----------Alanzinho----Engin
                          -------------Teofilo-------------

Olabilecek bir kadro herkesin görüsü ayridir sonucta...
                          Bu kadro bence de iyi.
                          Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Emrah Akçagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Siz Trabzonspor'un maçlarını izlediğinizden eminmisiniz..?

Şu ligde eğer Kayseri bizden daha iyi ve daha formda ise biz bulunduğumuz sırayı asla haketmiyoruz hatta ilk 10'da bile olmamız süpriz..

Boş yorum yapılır ama bu kadar da boş yapılmaz..

Amacınız ne yapıcı eleştiri mi yıkıcı eleştiri mi yoksa ortamı insanları germek mi..?
                            amacım yıkıcı eleştiri yapmak değil. biz taraftar olarak hep aynı hastalığa sahibiz, farklı bir kaç maç kazanınca Türkiye'!nin en iyi takımı olduğumuzu düşünürüz. halbuki gerçekler öyle değil. biz takım olarak bursa, kayseri, bjk, fb gs'nin altındayız. bu sebeple kendimizi dev aynasında görmenin anlamı yok. manisaspor aslında bize güzel bir ders verdi ama ders almamakta ısrar eden taraftarlarımız var.

Yorum

• üç ihtimalli bir maç.
                              Trabzonspor bir farkla kazanır
                              Trabzonspor iki farkla kazanır
                              Trabzonspor üç farkla kazanır
                              İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                              Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                              Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'un değeri : 60.450.000 €

Kayserinin değeri : 26.600.000 €

Bizden daha kaliteli futbolcuları var evet

Trabzonspor'un değeri: 62.000.000 €

manisaspor'un değeri: 12.000.000 €

fenerin değeri : 300.000.000 €

şimdi bu değerleri kriter alıyorsanız biz fenerden daha kötü bir yerde olmalıydık ve sivasspor'a 6 attığımız gibi manisaspor'a da 12 tane atmalıydık.

ama futbolda kriter bu değil. takımın kalitesi aldığı istikrarlı sonuçlardır. bu bakımdan değerlendirme yapmalısınız. üstelik benim seyrettiğim kayserispor bizi rahat geçebilecek düzeyde. bizden daha organize bir takım, daha sağlam bir defans anlayışı var. orta sahaları çok koordineli oynuyor. atak oynamayacaklardır. tıpkı manisaspor gibi kapanacaklar ve kontratakla 4 kere gelip bir iki tane atmayı deneyecekler. çok dikkatli olmamız gereken bir maç.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X