Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Spor Toto Süper Lig 6. Hafta | Kayserispor 0 - 0 Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor'da gergin antrenman..
    Kayserispor deplasmanın hazırlıklarını sürdüren bordo-mavili ekibin antrenmanında ilk önce Teofilo ve Tayfun ardından da kaptan İbrahima Yattara ile Gustavo Colman arasında gerginlik yaşandı..

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman neşeli başladı. Takım kaptanı İbrahima Yattara hafif tempoda başlayan antrenmanda kolbastı dahi oynarken takım arkadaşları bu futbolcuyu alkışladılar.

Antrenmanın ikinci bölümünde ise çift kale maç oynandı. Çift kale maçta ilk olarak as takımda yer alan Teofilo ikili mücadelede sert girdiği Tayfun'u yere düşürdü. Tayfun da buna sinirlenerek yerde Kolombiyalı oyuncuya tekme attı. Daha sonra iki oyuncu arasında gerginlik yaşanırken araya giren takım arkadaşları olayın büyümesini engellediler.

Çitf kale maçın son bölümünde ise yedek takımda oynayan takım kaptanı İbrahima Yattara, Colman'ı ayağıyla sert girerek düşürdü. Colman da buna tekme ile karşılık vererek Yattara'nın üzerine yürüdü. İki oyuncu arasında itişmeler yaşandıktan sonra araya giren yardımcı antrenör Ünal Karaman, takım kaptanı Yattara'yı çekerek uzaklaştırdı. Colman'ı ise Zafer Yelen ve Engin Baytar tutarak sakinleştirmeye çalıştılar.

Antrenmanın bitiminde de teknik direktör Şenol Güneş, Yattara ile saha içinde konuştu. Güneş'e olayı anlatan Yattara'nın kafa ve dirsek işaretleri yaptığı gözlendi. Polonyalı oyuncu Glowacki'nin yer almadığı antrenman çift kale maçın ardından yapılan açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Takım da karışmaya başladı
    hiç halısaha maçı yapmadınız mı insan kardeşiyle bile birbirine girer. o anda olanlar takım karıştı anlamına gelmez. akiam olunca unutulmuştur. kafamıza takıcak şeyler aramayalım

Yorum

• İlk olarak ultrats tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sürekli duyuyorum, hendikaplı ne demek?
      Handicap 2 farkli kazanmak demek, veya daha fazla. 2-0, 3-0, 4-0, 3-1, 4-1 vs.
      "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• 23.09.2010

Takım pek karışmışa benzemiyor.
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Manisa maçında, o an ki sinir ile ettiğim yemin yüzünden izlemeyeceğim (:
          Yeter ki kazanalım.
          Netten indirir, izlerim gollerimizi.
          Hamiş

Yorum

• sıvasa 6 manısaya 5 kayserıyede 4 atarız .bjk 3 de kalır...

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Telha TANYILDIZI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                arkadaşlar ben bişeye dikkat ettim colmanla alakalı : colman 3-5 günde bir maç kaldıramıyor en az 6-7 gün gemesi gerek ve bir günü istirahat olmalı bakın colman bu hafta süper oynayacak - pazartesi cuma maç yaptık cuma günki mata iyi değildi burada fedarasyon bence bize böyle yakın maçları ok verip hızımızı kesebilir diye düşünüyorum
                abi aynı tesbiti ben de yaptım gerçekten 3-5 güne maç kaldıramıyor

Yorum

• Manisa'ya yenileceğimizden emindim. Bu maçıda kazanacağımızdan eminim.

Yorum

• İki maçta sıkıntı hissettim her şeye rağmen pozitif olmaya çalıştım ikisinde de olmadı..

Bu maçla ilgili bir negatiflik hissetmiyorum zaten..

Rahatım..
                    Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Arada bir böyle gerginlik olur normal seyler bunlar fazla büyütmemek lazim...

Takimin ciddi olarak hazirlandigi belli bu maci kazaniriz.
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Mustafa fotoyu nerden buldun ?

Yorum

• Resimlerde gördügüm kadariyla

---------------Onur-------------
                          Serkan-----Giray---Egemen--Cale
                          -----------Selcuk--Colman------
                          Burak----------Alanzinho----Engin
                          -------------Teofilo-------------

Olabilecek bir kadro herkesin görüsü ayridir sonucta...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ceyhun-colman-selçuk üçlüsü olacaktır bence sonuçta deplasman-gündüz sıcağı-ve iyi bir kayseri zor maç yani..
                            '7' ''ŞAMPİYON'' '7'

Son "Güneş" de çekildiğinde oluşacak karanlığı anladıklarında... Ne kadar geç olduğunun farkına varacaklar...!!

Yorum

• zor maç, maçı kolay hale getirecek olan ise, ne yaptığını bilen bir takımla olur, Manisa maçında, fantazi kornerler denersek, nasıl olsa alırız diye düşünüp maçta birşey üretemezsek, yiyeceğimi bir gole''bu maç dönmez ''umutsuzluğuna düşersek kazaamayız...

Maçı orta sahsı iyi olan kazanacak, yakaladığımızı atmalıyız,

iyi bir yattara-teo- colman -selçuk- engin OLURSA maçı alırız.
                              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Colman'da tam piskopat abi
                                "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X